| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Október 13. Péntek, 20:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| bagoj írta: | | Kód: | | Be lehet perelni a DVLA-t felelotlensegert, vagy valami? | Egy okmanyom van valahol, es ki tudja ki mire hasznalja. Es ez a DVLA ******a. Kisse pipa vagyok. |
A hiba tobb mint valoszinu nem a DVLA oldalan van... Nekunk kb 20-25x kuldtek mar vissza dolgokat, mindig megjott.
Itt nem divat az ajanlott level, a sima is megjon.
Ha megis be akarod biztositani magad, akkor a "megint jogsi" szerinti eljaras mukodik - posta, registered mail boritek fizetve-nevedre kitoltve, es abban adja fel a DVLA a cuccot.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LittleJohn Újonc

Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Romford
|
Elküldve: 2006. Október 18. Szerda, 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| bagoj írta: | | Kód: | | Be lehet perelni a DVLA-t felelotlensegert, vagy valami? | Egy okmanyom van valahol, es ki tudja ki mire hasznalja. Es ez a DVLA ******a. Kisse pipa vagyok. |
Hehe, nekem már több mint 5 hete csücsülnek a jogsimon! De még örülhetek hogy náluk van és nem valaki másnál! Amikor bátorkodom érdeklődni azt a választ kapom mindíg, hogy vizsgálják az anyagomat. De 5 hete? Na jó, nekem hivatásos van de 5 hét alatt még az antarktiszról is le lehet kérni minden adatot! A royalmail még benne sem volt a buliban, mert én személyesen adtam be. Az majd még csak most következik. Ja amúgy azt is mondták, hogy ha sürgős, akkor elmehetek érte Swansea-be, majd, ha egyszer kegyeskednek eldönteni mi tesznek velem és a jogsimmal.
Azt javaslom mindenkinek én is, hogy személyesen adja be a kérelmet, mert akkor legalább az útlevele nem tűnik el! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Carol Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 13:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem. Angliában szeretnék dolgozni, és arra gondoltam hogy először au-pairként kezdeném, mégis hogy bebiztosítsam magam. Lenne a fejem fölött fedél és lenne munkám is, mégha kevéske fizetésért is. Aztán pár hónap múlva keresnék normál munkát.
A kérdésem a következő: miközben a családnál laknék, kicseréltetném a jogsimat angolra, a lakcím igazolása meg lenne, hiszen kapnék egy meghívó levelet a családtól még a kiutazás előtt, amira gondolom ráírnák a címet is. Vagy ez nem számít bejelentett lakcímnek?
Ha meg lenne az angol jogsi, már menne a bankszámla intézése, és a munkakeresés. Így aztán már csak akkor költöznék el a családtól ha tuti lenne melóm. Ha ez eddig működtethető, akkor a későbbiekben nem lenne baj hogy már nem a bejentett címen lakom?
A hozzászólásokat megköszönném. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 18:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt nincs bejelentett lakcim. Az a cim, ahol laksz, az a lakcim. Hogy hogyan igazolod, hogy ott laksz, az egy masik kerdes (au-pair meghivolevel, berleti szerzodes, tulajdoni lap).
Egeszen pontosan minden otthonba kikuldenek evente/felevente egy electorate registar lapot, amire ra kell vezetni az ott lakok nevet es nemzetiseget (gyerek eseten a korat is, hogy tudjak, hogy mikortol szavazhat es mire, kuldenek ebbol az alkalombol sok szep kepeskonyvet neki). Ez a nagybetus nyilvantartas. Ezt 2 dologra hasznaljak: ez alapjan kapsz szavazocedulat es ezen alapszik a hitel-kepesseg nyilvantartasa.
Persze ha kikoltozol valahonnan, akkor a tulaj/ugynokseg altalaban nem szokott arrol elfeledkezni, hogy ertesitse az electorate registart, hogy kikoltoztel.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
chris911 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:03 Hozzászólás témája: jogsi! |
|
|
Hello!
Tud valaki segiteni pontosan hogy kapom vissza a magyar jogsit!? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
chris911 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:05 Hozzászólás témája: jogsi |
|
|
Hello!
Tud segiteni valaki pontosan, hogy kapom vissza a magyar jogsit? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LittleJohn Újonc

Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Romford
|
Elküldve: 2006. Október 20. Péntek, 13:43 Hozzászólás témája: Re: jogsi |
|
|
| chris911 írta: | Hello!
Tud segiteni valaki pontosan, hogy kapom vissza a magyar jogsit? |
Ha a DVLA-nál van, akkor telefonon érdeklődsz és vársz.
Ha már megvan az angol, akkor magyarországon az okmányirodában visszacserélheted magyarra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xSIDx Újonc

Csatlakozott: Oct 30, 2006 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Hackney
|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
umm.. üdv..
az tudja vki h mi a különbség a Class 1 és a Class 2 H.G.V. driver között?
valahol már kérdezte vki csak választ nem láttam..
és a DVLA honlap sem sötétítet fel..
gondoltam h a +E de azt ált. külön kiírják.. legalábbis több helyen..
előre is kösz.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 3. Péntek, 20:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajnos ezt én sem tudtam kideriteni pontosan, de ha jól tudom, a teherautó nagyságától függ. Ha valamit megtudok, közlöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. November 7. Kedd, 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| LittleJohn írta: | | bagoj írta: | | Kód: | | Be lehet perelni a DVLA-t felelotlensegert, vagy valami? | Egy okmanyom van valahol, es ki tudja ki mire hasznalja. Es ez a DVLA ******a. Kisse pipa vagyok. |
Hehe, nekem már több mint 5 hete csücsülnek a jogsimon! De még örülhetek hogy náluk van és nem valaki másnál! Amikor bátorkodom érdeklődni azt a választ kapom mindíg, hogy vizsgálják az anyagomat. De 5 hete? Na jó, nekem hivatásos van de 5 hét alatt még az antarktiszról is le lehet kérni minden adatot! A royalmail még benne sem volt a buliban, mert én személyesen adtam be. Az majd még csak most következik. Ja amúgy azt is mondták, hogy ha sürgős, akkor elmehetek érte Swansea-be, majd, ha egyszer kegyeskednek eldönteni mi tesznek velem és a jogsimmal.
Azt javaslom mindenkinek én is, hogy személyesen adja be a kérelmet, mert akkor legalább az útlevele nem tűnik el! |
Addig örülj amíg ott van a jogsid ahol van .......ha majd ráül a guestapó vagy mongyuk boby juing akkor reszkethecc ..... de addig felesleges amíg a DVLA ül rajta ....én is megkaptam se perc 3 hét alatt jogsit ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Adrien Újonc

Csatlakozott: Sep 26, 2006 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: East London
|
Elküldve: 2006. November 17. Péntek, 12:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Frenky
Képzeld nekem is sikerült megcsináltatni az angoljogsit , tök rendesek voltak még egy külön levelet is irtak hogy mit ne küldjek be nekik .  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Máj 22. Kedd, 5:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni hogy mit jelent a PCO registered driver? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xSIDx Újonc

Csatlakozott: Oct 30, 2006 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Hackney
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stifike Újonc

Csatlakozott: Jan 10, 2007 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Bristol, United Kingdom
|
Elküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 0:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Friss Info
Bristolban a DVLA -nál nem volt lehetőségünk 4pounds -ért visszakapni a passport -unkat. . .Nem tudom máshol hogy van. 45-be került, és postán küldik majd a magyar és a UK jogsival együtt
Üdv _________________ "Ne haragudj a rosszra, nélküle nem tudnál mihez képest jónak lenni" By Stifike |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|