Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Most már mindent tudunk :-)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
Kód:
Be lehet perelni a DVLA-t felelotlensegert, vagy valami?
Egy okmanyom van valahol, es ki tudja ki mire hasznalja. Es ez a DVLA ******a. Kisse pipa vagyok.

A hiba tobb mint valoszinu nem a DVLA oldalan van... Nekunk kb 20-25x kuldtek mar vissza dolgokat, mindig megjott.

Itt nem divat az ajanlott level, a sima is megjon.

Ha megis be akarod biztositani magad, akkor a "megint jogsi" szerinti eljaras mukodik - posta, registered mail boritek fizetve-nevedre kitoltve, es abban adja fel a DVLA a cuccot.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
LittleJohn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
Kód:
Egy okmanyom van valahol, es ki tudja ki mire hasznalja. Es ez a DVLA ******a. Kisse pipa vagyok.

Hehe, nekem már több mint 5 hete csücsülnek a jogsimon! De még örülhetek hogy náluk van és nem valaki másnál! Amikor bátorkodom érdeklődni azt a választ kapom mindíg, hogy vizsgálják az anyagomat. De 5 hete? Na jó, nekem hivatásos van de 5 hét alatt még az antarktiszról is le lehet kérni minden adatot! Mosoly A royalmail még benne sem volt a buliban, mert én személyesen adtam be. Az majd még csak most következik. Ja amúgy azt is mondták, hogy ha sürgős, akkor elmehetek érte Swansea-be, majd, ha egyszer kegyeskednek eldönteni mi tesznek velem és a jogsimmal.
Azt javaslom mindenkinek én is, hogy személyesen adja be a kérelmet, mert akkor legalább az útlevele nem tűnik el!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Carol
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A tanácsotokra lenne szükségem. Angliában szeretnék dolgozni, és arra gondoltam hogy először au-pairként kezdeném, mégis hogy bebiztosítsam magam. Lenne a fejem fölött fedél és lenne munkám is, mégha kevéske fizetésért is. Aztán pár hónap múlva keresnék normál munkát.
A kérdésem a következő: miközben a családnál laknék, kicseréltetném a jogsimat angolra, a lakcím igazolása meg lenne, hiszen kapnék egy meghívó levelet a családtól még a kiutazás előtt, amira gondolom ráírnák a címet is. Vagy ez nem számít bejelentett lakcímnek?
Ha meg lenne az angol jogsi, már menne a bankszámla intézése, és a munkakeresés. Így aztán már csak akkor költöznék el a családtól ha tuti lenne melóm. Ha ez eddig működtethető, akkor a későbbiekben nem lenne baj hogy már nem a bejentett címen lakom? Zavarban levő
A hozzászólásokat megköszönném.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt nincs bejelentett lakcim. Az a cim, ahol laksz, az a lakcim. Hogy hogyan igazolod, hogy ott laksz, az egy masik kerdes (au-pair meghivolevel, berleti szerzodes, tulajdoni lap).

Egeszen pontosan minden otthonba kikuldenek evente/felevente egy electorate registar lapot, amire ra kell vezetni az ott lakok nevet es nemzetiseget (gyerek eseten a korat is, hogy tudjak, hogy mikortol szavazhat es mire, kuldenek ebbol az alkalombol sok szep kepeskonyvet neki). Ez a nagybetus nyilvantartas. Ezt 2 dologra hasznaljak: ez alapjan kapsz szavazocedulat es ezen alapszik a hitel-kepesseg nyilvantartasa.

Persze ha kikoltozol valahonnan, akkor a tulaj/ugynokseg altalaban nem szokott arrol elfeledkezni, hogy ertesitse az electorate registart, hogy kikoltoztel.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
chris911
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:03    Hozzászólás témája: jogsi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Tud valaki segiteni pontosan hogy kapom vissza a magyar jogsit!?
Vissza az elejére
chris911
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:05    Hozzászólás témája: jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Tud segiteni valaki pontosan, hogy kapom vissza a magyar jogsit?
Vissza az elejére
LittleJohn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 13:43    Hozzászólás témája: Re: jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

chris911 írta:
Hello!
Tud segiteni valaki pontosan, hogy kapom vissza a magyar jogsit?

Ha a DVLA-nál van, akkor telefonon érdeklődsz és vársz. Szomorú
Ha már megvan az angol, akkor magyarországon az okmányirodában visszacserélheted magyarra.
Vissza az elejére
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

umm.. üdv..

az tudja vki h mi a különbség a Class 1 és a Class 2 H.G.V. driver között?
valahol már kérdezte vki csak választ nem láttam.. Szomorú
és a DVLA honlap sem sötétítet fel..
gondoltam h a +E de azt ált. külön kiírják.. legalábbis több helyen..

előre is kösz..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 20:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos ezt én sem tudtam kideriteni pontosan, de ha jól tudom, a teherautó nagyságától függ. Ha valamit megtudok, közlöm.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam valamit az egyik weboldalon:

* Class 1 C+E
* Class 2 C
* Class 3 C1
http://www.respondtraining.co.uk/cost.html
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 7. Kedd, 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LittleJohn írta:
bagoj írta:
Kód:

Hehe, nekem már több mint 5 hete csücsülnek a jogsimon! De még örülhetek hogy náluk van és nem valaki másnál! Amikor bátorkodom érdeklődni azt a választ kapom mindíg, hogy vizsgálják az anyagomat. De 5 hete? Na jó, nekem hivatásos van de 5 hét alatt még az antarktiszról is le lehet kérni minden adatot! Mosoly A royalmail még benne sem volt a buliban, mert én személyesen adtam be. Az majd még csak most következik. Ja amúgy azt is mondták, hogy ha sürgős, akkor elmehetek érte Swansea-be, majd, ha egyszer kegyeskednek eldönteni mi tesznek velem és a jogsimmal.
Azt javaslom mindenkinek én is, hogy személyesen adja be a kérelmet, mert akkor legalább az útlevele nem tűnik el!

Addig örülj amíg ott van a jogsid ahol van .......ha majd ráül a guestapó vagy mongyuk boby juing akkor reszkethecc ..... de addig felesleges amíg a DVLA ül rajta ....én is megkaptam se perc 3 hét alatt jogsit !
Vissza az elejére
Adrien
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 17. Péntek, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky

Képzeld nekem is sikerült megcsináltatni az angoljogsit , tök rendesek voltak még egy külön levelet is irtak hogy mit ne küldjek be nekik . Mosoly
Vissza az elejére
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 22. Kedd, 5:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni hogy mit jelent a PCO registered driver?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 23. Szerda, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

PCO = Public Carriage Office..
asszem a taxihoz meg private hire driver jogsihoz/engedélyhez..
http://www.tfl.gov.uk/businessandpartners/taxisandprivatehire/2807.aspx
http://www.ichauffeur.co.uk/chauffeur/uk/london/2006/07/how-to-become-london-chauffeur.html
talán ez segít..

egyébként tudja valaki h kell e vmi plusz vizsga ahhoz hogy jogsival lehessen munkát vállalni? ugymint pl belföldi árufuvarozói Mo.-n..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
stifike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 0:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss Info
Bristolban a DVLA -nál nem volt lehetőségünk 4pounds -ért visszakapni a passport -unkat. . .Nem tudom máshol hogy van. 45-be került, és postán küldik majd a magyar és a UK jogsival együtt

Üdv
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Következő
10 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban