Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar Pékség Angliában

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 18:40    Hozzászólás témája: Magyar Pékség Angliában Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló mindenkinek. Röviden: nyelv=picit, szaktudás=elég nagy,ellszántság hatalmas,induló tőke,lehetöség na az amiröl ropant keveset tudok.Ha véletlenül Valaki tud olyan helyet ahol magyarokat kiss nyelvtudásal,de nagy teherbirásal bíró embert allkalmaznának kérem szoljon. Válaszokat elöre is köszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pici nyelvtudás = nagy probléma. Vagy nagyon keresett szakma kell hozzá, vagy nagyon nagy szerencse. Annyi a munkavállaló, hogy minden állásra kapnak 5 másikat, akik tudnak angolul. A nyelvtudás nagyon fontos.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom hogy igazad van.De hallotam olyanokrol akiknek mégis sikerült.22-es csabdája, itthon vagy dolgozol és nem jut időd tanulni(intenziven) vagy marad az állmodozás és a remény hogy valaki talán segit.Hid ell én megprobálok mindent a lehetöségeim mértékében,és talán azon felül is ,de csak az a bizonyos szikra vagy kezdő lenndület hiányzik,ha ezután nem tudok élni a lehetöséggel akkor huljon a felyem a porba. Ahogyan egyszer valami nagy ember mondta "Egyedül nem megy".Nekem legalábbis nem sikerült.De nem adom fell, mert én még hiszek az EMBERI jóságban.
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, én sem tudok nagyon angolul, HenriettaWh-nak igaza van , de ne add fel. Én is sok helyre beadtam a jelentkezésemet, nem jártam sikerrel. Egy agencynél voltam Londonban, a cim Londoni munkaközvetitők c.topikban megtalálod. Most dolgozom, de ne várj álombéli munkát.
Vissza az elejére
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem álom munkára várok, hanem lehetöségre.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 1. Szerda, 22:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Padre72 írta:
Én nem álom munkára várok, hanem lehetöségre.

Lehetoseg az van, de nem tudsz vele igazan elni, ha nem beszelsz egyaltalan angolul.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 3:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Most dolgozom, de ne várj álombéli munkát.

Mit dolgozol, ha szabad tudni?
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen szabad tudni, nem szégyen a munka.-room attendant-sajnos ez sikerült, de van és ez a lényeg.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha az ember tud annyira angolul, hogy megérti, mit akarnak tőle, és el tudja mondani, mit akar, akkor az már félsiker a boldoguláshoz. Az nem baj, ha valaki töri az angolt, a lényeg, hogy el tudja mondani, mit akar. A baj akkor van, ha valaki egyáltalán nem tud, mert akkor nem foglalkoznak vele. Ha látják, hogy érti, amit mondanak, kivárják, hogy elmondja a mondandóját. Sajnos ki is használják ám az embert....
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja csak egy kérdés:hogyan jön ide a magyar pékség angliában?
Vissza az elejére
Suzy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát úgy, hogy Padre72 valószínűleg pék és szivesen dolgozna magyar pékségben Angliában... gondolom én.
Vissza az elejére
Padre72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Suzy .Pontosan Így van ,csak azt nem értem hogy másoknak ez miért nem egyértelmü .Vajon miért nyitotam ez a topikot????????
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 18:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs, de eddig csak a cimben volt róla szó,máshol meg se emlitetted.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 3. Péntek, 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én csak abban nem voltam biztos, hogy pékként keresel munkát, vagy pékséget szeretnél nyitni.

Ha állást keresel, itt érdemes böngészgetni:

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=baker+jobs&btnG=Search&meta=cr%3DcountryUK%7CcountryGB

Az öcsém egyik szakmája szintén pék, már keresgéltem állások után, de nem sokat találtam. Nagyobb szupermarketekben is érdemes nézelődni, bár azokban nem ott csinálják a termékeket, csak fagyasztottból sütik, nem kell hozzá nagy tudomány. De valahol a fagyasztott termékeket is csinálják. Fel a fejjel, csak fektess egy kis időt a nyelvtanulásba!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban