| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 31. Kedd, 20:06 Hozzászólás témája: Vám kérdés |
|
|
Nem tudja valaki véletlenül hogy ha ebay-en keresztül vennék használt számítógépet Amerikából és Londonba postázzák, akkor az vám köteles e, ha igen akkor mekkora a vám és esetleg milyen procedúrával járhat?
Sajnos az angolom nem tökéletes ezért nem tudok utána nézni neten.
Sanyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 0:04 Hozzászólás témája: Re: Vám kérdés |
|
|
| bel26 írta: | Nem tudja valaki véletlenül hogy ha ebay-en keresztül vennék használt számítógépet Amerikából és Londonba postázzák, akkor az vám köteles e, ha igen akkor mekkora a vám és esetleg milyen procedúrával járhat?
Sajnos az angolom nem tökéletes ezért nem tudok utána nézni neten.
Sanyi |
Az attol fugg, hogyan adjak fel, es mennyi az erteke. Ha maganszemely adja fel, es rairja, hogy ajandek, vagy alacsony erteket ir ra, akkor nem kell fizetni, En vettem 3 dvd-t kb 30 font ertekben egy amerikai cegtol es kellett kb. 8 font vamot fizetnem a postan amikor atvettem. Viszont vettem foto optikat szinten amerikabol, kb. 90 font ertekben es az siman jott a postaval, csak berakta a postas a postaladamba nem volt semmi vam. Szoval a feladotol fugg, amugy ha belinkeled ide az ebayes oldalt, talan kideritunk neked valamit. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 17:31 Hozzászólás témája: Re: Vám kérdés |
|
|
Sanyi[/quote]
Az attol fugg, hogyan adjak fel, es mennyi az erteke. Ha maganszemely adja fel, es rairja, hogy ajandek, vagy alacsony erteket ir ra, akkor nem kell fizetni, En vettem 3 dvd-t kb 30 font ertekben egy amerikai cegtol es kellett kb. 8 font vamot fizetnem a postan amikor atvettem. Viszont vettem foto optikat szinten amerikabol, kb. 90 font ertekben es az siman jott a postaval, csak berakta a postas a postaladamba nem volt semmi vam. Szoval a feladotol fugg, amugy ha belinkeled ide az ebayes oldalt, talan kideritunk neked valamit.[/quote]
szia
Egész pontosan egy Imac-et szeretnék venni, ez Amerikában kb. 500 font körül van. Ahhoz biztos hogy nagy hogy a postás csak berakja a postaládámba. és gondolom ha nem szeretném hogy össze vissza dobálják akkor érdemes feltüntetni hogy mi van a dobozban
Az ebayen ezt találtam:
http://pages.ebay.co.uk/help/policies/importation.html
de ebből pont nem derült ki hogy a számítógépre milyen szabályok vonatkoznak.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 3:23 Hozzászólás témája: |
|
|
En mondjuk konkretan a termek linkjere lennek kivancsi, abbol kiderul, hogy milyen uton postazzak. Es abbol kovetkezik a vam is. HA betudod linkelni a termeket, megnezem neked. Vagy ird meg a szamat a job felso saroban van kb. 10 szamjegy. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bel26 Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 1:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi, hogy csak most valaszolok. Megneztem a linkeket, amiken mar lejart kozben a licit. Ezekre a gepekre tutti kell vamot fizetni, es nem 10 fontot, hanem kb. 30-40 fontot vagy tobbet. Amgy azt irtak az eladok, hogy csak amerikaba postazzak. Ilyenkor elofordul, hogy nem csak oda, de megkell kerdezni oket, hogy Londonba is elkuldenek-e. VAn aki igen, van aki nem. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 1:28 Hozzászólás témája: |
|
|
szia
Semmi gond jobb később mint soha )
Nem tudod hol tudnám megnézni hogy pontosan mennyi rá a vám?
Mert ha nem több a vételár 25-30 százalékánál akkor még megéri kintről rendelni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 7. Kedd, 1:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| köszi szépen az infot |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|