| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
gabs Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 15:52 Hozzászólás témája: Hemel Hempstead-ben elo magyarok |
|
|
Sziasztok!
En 6 eve elek Angliaban, egy honapja szuletett kisfiam. Erdekelne, hogy vannak-e errefele (Hemel es kornyeke) mas magyarok is, akik szivesen osszejarnanak dumcsizni.
Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
batmisi Újonc

Csatlakozott: Sep 09, 2006 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: hemel hemstead
|
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 16:41 Hozzászólás témája: Hal |
|
|
| En most erkeztem ide es ha meg nem reg irtad akkor en meg egy darabig itt lesszek ha gondolod osssze futhatnank nekem is elkene egy kis segitseg.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
potyimotyi Újonc

Csatlakozott: Sep 12, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Dunstable
|
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 12:50 Hozzászólás témája: Szia |
|
|
Gratulálok a kicsihez! Én Luton mellett lakom, Dunstable-ben. De vannak barátaim Lutonban kb 12-en és sok, akit fórumról ismerek. Azt tudom, hogy itt legalább 160 magyar van. Ebből kb 60 főiskolás. 27-én (okt) lesz egy kis összejövetel az egyik fórumos házában. Kíváncsi vagyok hányan leszünk. Én is szívesen ismerkedem környékbeli magyarokkal. Mi nem régen jöttünk, még csak fél éve. _________________ pötyimötyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabs Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 13:35 Hozzászólás témája: Osszejovetel |
|
|
Szia Potyimotyi!
Jo hallani, hogy vannak meg errefele tobben is magyarok. Ha szerveztek valami bulit vagy masik osszejovetelt es "kivulallok" is meg vannak hiva, akkor en szivesen eljonnek talalkozni hazaiakkal.
Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indyjoe Haladó

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Ware, Herts
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 0:57 Hozzászólás témája: |
|
|
A buliba én is bejelentkeznék feleségestül, sőt a 7 és fél is fiam is eljönne, csak legyen málnaszörp is
Üdv
József |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indyjoe Haladó

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Ware, Herts
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 0:57 Hozzászólás témája: |
|
|
A buliba én is bejelentkeznék feleségestül, sőt a 7 és fél is fiam is eljönne, csak legyen málnaszörp is
Üdv
József |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Powi79 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 4. Szombat, 23:18 Hozzászólás témája: Re: Hemel Hempstead-ben elo magyarok |
|
|
| gabs írta: | Sziasztok!
En 6 eve elek Angliaban, egy honapja szuletett kisfiam. Erdekelne, hogy vannak-e errefele (Hemel es kornyeke) mas magyarok is, akik szivesen osszejarnanak dumcsizni.
Gabi |
Szia,
Hat amint latom ez a bejegyzes nem eppen friss,de azert annyit meg hozza tennek hogy en is itt lakom hemel hemstead-ben kb egy eve,ahogy idonk engedni reszemrol ok-s minden nemu barati kezdemenyezes(sott meg ismerek itt helyben jo par Magyart
Udv:
Janos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|