| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2006. Október 28. Szombat, 19:30 Hozzászólás témája: Londoni munkaközvetités |
|
|
Szia mindenkinek! Ebbe a topikba begyüjthetnénk azokat az agentúrákat, akik tesznek is valamit azügyben, hogy legyen munka és nem csak igérgetnek. Én most közlök is egyet:
Country Wide Management, 77-79 Holloway Road, tel:O2O76199339, Fax:O2O76199319
Nem humbuk, saját tapasztalat. A napokaban közlök még egyet, ők is jók, de most a cimet nem tudom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kali22 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 28. Szombat, 21:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Ez nagyon hasznos köszi! Lehet hülye kérdés lesz de azért megkérdezem. Itt magyar ügyintéző is van, vagy ez egy teljesen angol cég? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 19:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali, magyarokat itt nemismerek. Ez angol. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kali22 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 20:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia köszi! Magyar papirokat kell vinni? Érettségi OKJ-s papirok stb.Ügyintézési díj van? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 20:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| 2 útlevélképet, útlevelet és nem árt, ha van veled valaki aki tud angolul, ha te nem tudsz eléggé.Azonkivül bankszámlaszám, kell, ha neked nincs add meg valakiét. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 19:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Evvi!
Nagyon jó ötlet volt nyitni ezt a topikot! Remélem sokan megosztják majd itt a tapasztalataikat az újoncokkal.
Egyébként általában mennyi az ügyintézői díj az ilyen ügynökségeknél? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 21:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi, itt előre nem kell fizetni. Lehet levonják a fiziből. Lehet én is pofára esek,ha fizit kapok, majd akkor tájékoztatlak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 21:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Nincs ügyintéző dij, ezt már sokszor leirtunk. Az ügynökségek a munkáltatótól kapják a pénzüket.
Egyébként mindegyik próbálkozik, mert nekik abból van pénzük, ha téged betesznek valahová. Hogy milyen hamar, az attól függ, mennyire sikeres az ügynökség, milyen kliensei vannak.
Ha ügynökségeket akartok, akkor tessék:
http://www.agencycentral.co.uk/
Itt lehet válogatni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 31. Kedd, 19:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi mindkettőtöknek!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barnabas Újonc

|
Elküldve: 2006. December 12. Kedd, 18:12 Hozzászólás témája: Re: Londoni munkaközvetités |
|
|
| Evvi írta: | Szia mindenkinek! Ebbe a topikba begyüjthetnénk azokat az agentúrákat, akik tesznek is valamit azügyben, hogy legyen munka és nem csak igérgetnek. Én most közlök is egyet:
Country Wide Management, 77-79 Holloway Road, tel:O2O76199339, Fax:O2O76199319
Nem humbuk, saját tapasztalat. A napokaban közlök még egyet, ők is jók, de most a cimet nem tudom. |
szia!Barnabas vagyok azt szeretnemkerdezni,hogy miletta munkaval amit feltettel ide erre az oldalra?bizok benne,hogy sikerult igaz most talaltam ra amit irtal ezertis kerdezem toled mi a helyzet veled?dolgozol meg minden?amuygy miis kintvagyunkj a baratnommel Bristoltol 50km-re egy raktarban dolgozunk a,i eleg jo a fizise rossz csak az abaj,hogy idoszakos most nagy hajtasvan de decembertol leall annyira hogy egy heten 50-100 font kozoot keresunk majd de ez is csak 2.5-3honapig tart utanna ujra beindul a hazbol nemdobnak ki maradhatsz benne es mikor elkezdesz dolizni aprankent levonjak.azert irok neked mert szeretnenk valtani egy olyan helyre ahol folyamatosan van munka es ninscen megallas.az angolom tarsalgasi szinten megy elotte doliztam egy hotelban csak ott mielott lejart volna a 6honapom aztmondtak hogy viszlat es azota itt vagyok,baratnom oktober 8-an jott utannam neki csak a beszeddel van kissebb problemaja.megkosszonnem ha valaszolnal hogy mivanveled esetleg adnal valami informiciotis tudnal adni nekunk.Eloreis koszonjuk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faresz Újonc

Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: London,Harringey
|
Elküldve: 2007. Január 13. Szombat, 23:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Admiral Catering
55 Eastcastle Street, London, W1W
TEL: 020 7580 8446
email:careeres@admiralgroup.com
-Kitchen Porter, Chefs, Deli Assistants
az Admiral Agency-vel szemben 3.emeleten
Prime Recruiment
27-28 Eastcastle Street, London, W1W
Tel: 020 7580 4398
www.primerec.co.uk
-Housekeepers, Chambermaids, Cleaners
Extramann
2.Hogarth Palace Road, (Earl's Court Metromegállónál, Picaddaly vonalon)
-Warehouse
[/b] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ragyogas Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 23. Kedd, 14:09 Hozzászólás témája: sziasztok! |
|
|
Hm... sok itt az újnál újabb téma, és sajnos nem tudtam hova is írjak igazság szerint! Újat inkább nem nyitok növelve a számukat! Talán rámlel valaki, és segít!
Szeretnék a nyáron kimenni Angliába, valahová, dolgozni, és így nyelvet tanulni! Ha bárki tudna nekem ebben segíteni, akkor kérem írjon az: orsolyadezsi@freemail.hu-s e-mail címre! Előre is köszönöm a segítséget!
Soly  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Goce Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 2. Péntek, 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Mi múlt hét hétfőn érkeztünk Londonba. Van már némi tapasztalatunk, jó és rossz is. Nekem Gépészmérnök végzettségem van, 9 évet dolgoztam egy autóipari beszállító cégnél Magyarországon, ami német tulajdonban van. Nézegettem a neten állásokat, főképp műszaki rajzoló vagy minőségellenőr munkákat. Műszaki rajzoló állást rengeteget találtam, de sajnos nem olyan jó az angolom, hogy el tudjak helyezkedni még a szakmámban. Viszont fémipari, vagy alkatrészgyártó cégeket nem találtam, vagy olyan Agencyket, akik ilyen gyárakhoz/cégekhez közvetítenek ki. Kezdetben megfelelne nekem egyszerű munka is, raktáros vagy gépkezelő amíg tanulom az angolt. Ha írna valaki hasonló cégeket, Agencyket címmel vagy emailcímmel nagyon megköszönném, vagy esetleg ha van valaki aki hasonló területen dolgozik és van már némi tapsztalata szívesen beszélnék vele.
Köszi
Göce |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Február 2. Péntek, 17:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Goce írta: | Sziasztok
Mi múlt hét hétfőn érkeztünk Londonba. Van már némi tapasztalatunk, jó és rossz is. Nekem Gépészmérnök végzettségem van, 9 évet dolgoztam egy autóipari beszállító cégnél Magyarországon, ami német tulajdonban van. Nézegettem a neten állásokat, főképp műszaki rajzoló vagy minőségellenőr munkákat. Műszaki rajzoló állást rengeteget találtam, de sajnos nem olyan jó az angolom, hogy el tudjak helyezkedni még a szakmámban. Viszont fémipari, vagy alkatrészgyártó cégeket nem találtam, vagy olyan Agencyket, akik ilyen gyárakhoz/cégekhez közvetítenek ki. Kezdetben megfelelne nekem egyszerű munka is, raktáros vagy gépkezelő amíg tanulom az angolt. Ha írna valaki hasonló cégeket, Agencyket címmel vagy emailcímmel nagyon megköszönném, vagy esetleg ha van valaki aki hasonló területen dolgozik és van már némi tapsztalata szívesen beszélnék vele.
Köszi
Göce |
Menj be a helyi Connexions Centre-be, ott adnak neked listat a helyi/ kornyeki munkakozvetito ugynoksegekrol, es, hogy megadjak, hogy egy egy ugynokseg mire specializalja magat.
http://www.connexions-direct.com
http://www.connexions-cd.org.uk
Nem kell megijedni, nem kell 19 ev alatt lenned, hogy segitsenek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2007. Április 27. Péntek, 2:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Hogy a kozvetitoknel maradjunk....monitorservices.co.uk
en most naluk dolgozom a repulotereknek dolgoznak be. A fohadiszallasuk Kentben van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|