| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 31. Kedd, 18:34 Hozzászólás témája: jó és rossz környékek |
|
|
sziasztok
Hol érdemes szállást keresni Londonban, hol melyik környéken jó vagy rossz a közbiztonság? Ez ügyben csak elég elszórtan találtam infokat a fórumon.
Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
előre is köszi
Sanyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Október 31. Kedd, 20:12 Hozzászólás témája: Re: jó és rossz környékek |
|
|
| bel26 írta: | sziasztok
Hol érdemes szállást keresni Londonban, hol melyik környéken jó vagy rossz a közbiztonság? Ez ügyben csak elég elszórtan találtam infokat a fórumon.
előre is köszi
Sanyi |
Hackney es Brixton eleg rossz.. a ket hiresen rossz resz, de vannak ismeroseim, akik laknak ott, es ki lehet birni, alitolag..
Masreszrol meg a kevesbe jo kornyekeken megfizetheto/olcso szallast talalsz, az elegans kornyekeken pedig eleg borsos ara van az alberleteknek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 12:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Minden önkormányzatnak van saját oldala, ahol meg tudod nézni, hogy milyen a népesség összetétele (azaz milyen szomszédságra számíthatsz) és mekkora az egy főre jutó rablás, autólopás stb - szerintem ez a fontosabb. Itt nézhetsz utána: www.met.police.uk/crimestatistics - de 1 borough-n belül is nagy különbségek vannak: az elobb emlitett Brixton, Elephant&castle hiresen rossz kornyekek, ami 1 boroughban van Kennington egy reszevel, ami meg nagyon kellemes hely.
Mi eddig Finsbury parknal laktunk, ahonnan egy metro beli lövöldözés után jöttünk el, es Bow-ban - jobb a közbiztonság, közel van a belváros de sok az egyetemista ennek köszönhetően errefelé a kukatárolót is ki lehet adni - jó ez túlzás, de sajnos közelit az igazsághoz - es nagyon felverik az árakat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szekeressz Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 15:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekelne, hogy privát üzenetekre nincs válasz, csak ha a fórumban írom le?
Szilvi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Szilvi!
Lehet, hogy azért nem kapsz választ, mert nem adtál címet az üzenetnek, anélkül pedig nem kapja meg akinek küldted. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 19:54 Hozzászólás témája: Re: jó és rossz környékek |
|
|
| bel26 írta: | sziasztok
előre is köszi
Sanyi |
Még tudom ajánlani mindenkinek a www.upmystreet.com oldalt. Itt az adott környékről, városról, irányitószámról mindenféle információt meg lehet találni, beleértve a bűnözési adatokat, az iskolák értékelését, stb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bel26 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 23:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| köszi az infókat |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|