| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
zgergo Újonc

Csatlakozott: May 10, 2006 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Swanage
|
Elküldve: 2006. Október 28. Szombat, 11:40 Hozzászólás témája: felmondas |
|
|
hello mindenki!
jovo honap vegevel befejezem munkaviszonyomat (akkor lesz 6 honap),
az eltelt ido alatt nem hasznaltam el egyetlen nap paid holidayt sem, elvileg 6 honap utan 2 hetre lennek jogosult ha jol tudom. Ebben az esetben a munkaltato koteles nekem kifizetni ezt a 2 hetet az utolso havi beremen felul, igy van? kerlek ha tudtok errol valamit irjatok meg , koszonom segitsegeteket, mindnekinek jo munkat/tanulast! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 28. Szombat, 21:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, ez igy van, a le nem töltött szabadságot kifizetik. Amit általában az emberek szoktak csinálni, hogy a felmondási idő alatt veszik ki, vagyis annyival hamarabb fejezik be a munkát.
Az ilyennel itt nem szoktak vacakolni, hacsak nem egy magánvállalkozónál dolgozol, akik nem szeretnek extrát fizetni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zgergo Újonc

Csatlakozott: May 10, 2006 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Swanage
|
Elküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
köszi
ma adtam be a felmondásomat és a manager azt minden további nélkül elfogadta hogy az utolsó fizetésemhez hozzácsapják a paid holidayemet de hogy tényleg így lesz -e azt nem tudhatom... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|