Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Október 13. Péntek, 11:12 Hozzászólás témája:
Az jo hogy rendes, de milyen szakember, mert ez fontos lehet! _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2006. Október 13. Péntek, 12:17 Hozzászólás témája: ..
Nekem egy olyan lenne jó, aki nem baj, ha nem tud egyáltalán magyarul, de az árai abszolult magyarok. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Elküldve: 2006. Október 14. Szombat, 14:35 Hozzászólás témája: Re: ..
hadnagy írta:
Nekem egy olyan lenne jó, aki nem baj, ha nem tud egyáltalán magyarul, de az árai abszolult magyarok.
Itt a valasz.. ugyanabbol a topicbol.. a 25 font eleg magyar ar
"En tudok egy nagyon jo fogorvost Londonban aki nem magyar ugyan, de olcso, tiszta es nagggyon jofej!!! A gond hogy kint van a picsaban Mill Hill-nel (Northern Line(3-as vagy 4-es zona)) de a metrojeggyel lehet ugyeskedni mert nincs ott kapu
Szal nekem letorott a mar korabban kezelt fogam egyik este masnapra mar volt idopontom! Es osszesen 25 fontot koltottem surgossegi ellatasi dijjal es rontgennel egyutt a fogtomesert!
Akinek nincs gondja annak is erdemes felirnia:
tel: 020 895 92 497
cim: Mill Hill Broadway, NW7 3LJ, Broadway house, Flat 1.
meg a metrotol kell buszozni kb 15 percet. de megeri ... szerintem
sok sikert Csilla!"
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 18:37 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Olyan eü.végzettségű magyar személyt keresünk ,aki injekciót be tud adni. Nagyon fontos két hetente megkapnia a családtagomnak.
Hoztunk róla orvosi dokumentumot.
Kérlek benneteket aki tud ,segítsen!
Köszike:Magdi
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:16 Hozzászólás témája:
natisz írta:
Sziasztok!
Olyan eü.végzettségű magyar személyt keresünk ,aki injekciót be tud adni. Nagyon fontos két hetente megkapnia a családtagomnak.
Hoztunk róla orvosi dokumentumot.
Kérlek benneteket aki tud ,segítsen!
Köszike:Magdi
Te is be tudsz adni injekciot, eleg egyszeru, nem kell ahhoz sem orvosi, sem egeszsegugyi vegzettseg! Olyan helyre add be, ahol eleg sok a zsirszovet, ott nem faj!
Arra kell ugyelni meg, hogy ne legyen levego az injekciostuben, plusz egy spray-vel lefertotlenited azt a teruletet, ahova be akarod adni.. es ha egy pillanat alatt kihuzod a tut, jo gyorsan, az illeto meg sem erzi majd!
Ha meg otthon vagy kerdezd meg a haziorvosodat, kerd meg, hogy magyarazza el, vagy mutassa meg neked!
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:27 Hozzászólás témája: ..
Azéert ennyire nem egyszerű.
Sokminden függ az injectió típusától (hová kell adni) és a hatóanyagtól is (hogy milyen "sebességgel" juttatható a szervezetbe. Természetesen egyszerűbb injectiókat bárki, bármikor be tud adni, kérdés, hogy ebben az esetben miről van konkrétan szó. Én szívesen segítenék, de attól tertok, hogy ha ez egy Londoni probléma, akkor én túl messze vegyok hozzá... _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak."
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 20:59 Hozzászólás témája:
Nem neked irtam már valahol? Javasoltam, hogy menj el a körzetihez, regisztráld a családodat, a community nurse pedig beadja az inekciókat, még házhoz is szokott járni. Ingyen.
Elküldve: 2007. Február 7. Szerda, 10:41 Hozzászólás témája: FOGFAJAS
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem!
Faj az egyik fogom es meg nem voltam fogorvosnal Angliaban.
Nincs National Insurance szamom, az NHS-nel regisztralva vagyok. Tudja-e valaki, hogy korulbelul mennyi be kerul ha a korzeti NHS fogorvoshoz megyek?
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2007. Február 7. Szerda, 13:32 Hozzászólás témája:
Ha meg nem vagy regisztralva fogorvosnal, eloszor regisztralni kell, es nem biztos, hogy felvesznek NHS betegkent, csak magankent. NHS betegkent kb. 15 font egy vizsgalat, huzas-tomes is ott korul van, ez valtozo. Maganbetegkent minimum 50 fontra szamits.
Elküldve: 2007. Február 9. Péntek, 20:23 Hozzászólás témája:
Sziasztok Mindenkinek!
Ha tudtok legyetek szívesek segíteni: Kint élő ismerőseimnek lenne szüksége lehetőleg magyar urológusra, esetleg belgyógyászra. Talán még körzetben praktizáló orvos is szóba jöhet. Kérem, ha valamelyikőtök tud ilyenről jelezze! Köszönöm, Ilde
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban