| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
vaanda Újonc

Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 11:25 Hozzászólás témája: ciki |
|
|
Sziasztok!
Képzeljézek el, hogy találkoztunk ezzel az emberkével aki a páromat vitte volna ki szállodát takarítani.Ugye a telefonban még minden szabályos volt de mikor szemtől-szembe feltettük a kérdéseinket (amire ugye itt kaptam tippeket úgy mint adózás,biztosítás,szerződés stb.) egyszerűen felállt és közölte, hogy mégsem tud munkát adni! Jól befürödtünk volna vele! Ezért aztán nagyon köszönöm a segítségeteket!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 11:48 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Nagyon szivesen.
Az igazi buli az lenne, ha aki talalkozik az ilyen "kozvetitokkel" az lefotozna oket, aztan egy amolyan "WARNING" oldalra feltennenk a kepeiket, hogy minel kevesebb embert tudjanak csobehuzni. _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kali22 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy barátommal szeretnénk Londonba menni, bár ő fél attól, hogy csak úgy nekivágunk. A magyar ügyintézőkkel szinte semmire nem jutunk. Angolul mindketten beszélünk.Szeretném megkérdezni, ha leszállunk a repülőről, akkor hogyan tovább? Hogyan jutunk albérlethez és hogyan kezdhetünk neki a munkakereséshez? A szükséges papirokat hol tudom beszerezni? Köszi a segítséget!
Kali |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 19:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Albérletet előtte kellene intézni, de ha nem tettétek, lehet szállodával próbálkozni, ami nagyon drága, vagy Youth Hostel-be, ami olcsóbb, de olyan is.
Papirok ügyében olvasd el a fórumot, a munkakeresésről is, mert már minden le lett irva sokszor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 19:54 Hozzászólás témája: Re: ciki |
|
|
Enci létre kellene hozni egy szégyentáblát, vagy szégyenfalat, ahova az ilyen emberek és cégek felkerülnének.
A munka rovatban már csinált valaki egy topicot csaló néven.... _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vaanda Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 20:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne hari ide nem merem leírni de ha valakit érdekel akkor e-mailben vagy privin elmondom!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| vaanda írta: | Ne hari ide nem merem leírni de ha valakit érdekel akkor e-mailben vagy privin elmondom!  |
Mi nem haragszunk, legalabbis akik mar megvetettek a labukat idekinnt. Rajtunk holmi alugynoksegek es alugynokok nem tudnak kifogni. De meg a rendes ugynoksegek sem, mert ismerjuk a szeljarast. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vaanda Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 20:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó nektek! Mi még csak most tanuljuk, hogy merről fúj a szél!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| vaanda írta: | Jó nektek! Mi még csak most tanuljuk, hogy merről fúj a szél!  |
Egy a lenyeg. Az a lenyeg, hogy nem szabad feladni. Turelem rozsat terem, meg ami kesik nem mulik. Tudod?  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vaanda Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 21:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Most már igen!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 14:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Vaanda!
Szerintem ide nyugodtan leírhatod, bajod nem lesz belőle viszont hasznos lehet másoknak is az info. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kali22 írta: | Sziasztok!
Egy barátommal szeretnénk Londonba menni, bár ő fél attól, hogy csak úgy nekivágunk. A magyar ügyintézőkkel szinte semmire nem jutunk. Angolul mindketten beszélünk.Szeretném megkérdezni, ha leszállunk a repülőről, akkor hogyan tovább? Hogyan jutunk albérlethez és hogyan kezdhetünk neki a munkakereséshez? A szükséges papirokat hol tudom beszerezni? Köszi a segítséget!
Kali |
Hallod jo batrak vagytok! Remelem lesz nalatok eleg penz, mert az elet Londonban igencsak nem olcso..
Ha nem tudtok megaludni baratoknal, akkor marad a hostel.. www.hostelworld.com
Papirok:
1. jogositvanycsere -> lakcimigazolas-> bankszamlanyitas
2. National Insurance Number
3. WRS ( ha mar van allas, az allas betoltese utan 30 nappal eleg regisztralni) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kali22 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Miért lennénk ezért bátrak? Úgy tudom elég sokan így mennek ki mint mi, vagy inkább a többség. Most olvastam itt lehet szállást foglalni Encinél. Akkor ez meg van oldva elméletileg.
Még egy kérdés. Van itt az oldalon, hogy londoni munkalehetőségek.
Nagyon sokféle munka van felsorolva. Ezek valósak és lehet rá a megadott címen v. tel.számon jelentkezni?
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Persze hogy lehet! Hogy mennyire valósak az csak akkor derül ki, ha jelentkezel rájuk. Mindenképpen nagyobb eséllyel indulsz ha már kint leszel és akkor jelentkezel, mert nem nagyon hiszem hogy két kézzel kapkodnak olyan munkaerő után aki még nincs az országban. De azért próbálkozz, hátha szerencséd lesz, végülis én is ismerek olyan embert aki a gumtreen szerzett állást még mielőtt kiment volna - de nagy szerencséje volt.
Nagy kalappal!
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 15:20 Hozzászólás témája: .. |
|
|
| Suzy írta: | | én is ismerek olyan embert aki a gumtreen szerzett állást még mielőtt kiment volna - de nagy szerencséje volt |
Én is egy ilyen ember vagyok (de tényleg nagy szerencsém volt).  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|