| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
pepe82 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 4. Szerda, 14:53 Hozzászólás témája: Mire figyeljek a munkakozvetito cegeknel? (agencys trukkok) |
|
|
Mivel mostanaban egyre tobbet lehet hallani hogy valakit atvertek az alaskozvetito cegek, ezert ideje hogy legyen egy hely ahova felsorolhatjuk azokat kiskapukat, trukkoket amiket az ugynokseg alkalmazhat a munkavallalo lehuzasara. En kezdesnek osszegyujtottem parat.
- ha a szallast a munkaval egyutt intezi az agency, direkt messze szallasoljak el az embereket hogy szallitasi koltseg cimen tobbet vonhassanak a fizudbol.
- ugyintezesi koltseg (a semmiert)
- nem fix orabert adnak hanem teljesitmenybert.
Ha tudod, folytasd a sort. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
paladinhenk Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Van valakinek tapasztalata a nextpoint bt-vel kapcsolatosan. Én innen szentesről írok nektek (Csongrád megye).Egyébként a cég címe:
www.nextpoitbt.hu
Mi most végezzük a nyelvtamfolyamot amit kötelező lettenni ennél a cégnél a kiutazáshoz, de van egy olyan rossz érzésem, hogy a pénzt felvették a nyelvtamfolyamért a többi ügyet meg nem intézik. Barátnőmmel ketten szeretnénk kimenni, de nem tudom, hogy bízhatunk-e ebben a cégben. Állítólag már sokan mentek ki vele volt aki hamarabb kapott munkát (1hónap múlva), volt aki később (fél év). Beszéltem egy pár ismerőssel akinek minden össze jött és ez a cég valóban biztosított szállást és a leadott önéletrajzokat és jelentkezési lapokat elküldte a külföldi cégekhez és lett munkájuk, de van olyan aki már két hónapja vár és még egy telefonhívásra se méltatták. Szóval ez aggaszt egy kicsit mert ők a tájékoztatójukon azt irták, hogy amint elvégzi valaki a nyelvtanfolyamot és beadja a papírokat 3-4 héten belül mehet ki dolgozni, mondjuk nem tudom, hogy ez reális idő-e (tul rövid vagy hosszú ?). A nyelvtudásomról annyit, hogy én 12 évig tanultam az angolt általános és középiskolai szinten (érettségiztem is belőlle mondjuk ez mellékes, de még annyit, hogy ugy készültünk fel rá mint egy középfokúra), barátnőm is szintén ugyan igy csak ő még 8 éve tanul. Nem tudom kint ezzel a nyelvtudással, hogyan áljuk meg a helyünket, de az biztos, hogy az első pár hónapban nehéz lessz. Egyébként ahogy itt a fórumban olvastam kint kb. feleződik az itteni nyelvtudás szint, tehát én középfoku nyelvizsgára tanultam de nem tettem le, akkor monjuk kint alapfokunak se fogom érezni. Barátnőm miatt aggódok egy kicsit mert ő nem olyan jól beszél angolul mint én, de annyira nem féltem mert csak lessz valahogy, meg ott leszünk egymásnak. Sokan mondták, hogy ha az ember rá van utalva, hogy angolt tanuljon és hogy megértse mi történik körülötte akkor sokkal jobban és hamarabb megtanul beszélni angolul mint itthon magyar országon egy nyelvtanfolyamon ....!?
Üdv: Paladinhenk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
paladinhenk Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 13:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs : www.nextpointbt.hu ez a helyes cím !!!
Paladinhenk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 19:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Számomra ismerős a nextpoint bt, én is voltam a tájékoztatójukon Szolnokon, sőt - valamelyik topikban valaki már érdeklődött a Laguna Személzeti Irodáról is (én is próbálkoztam velük, de csak az érdeklődés szintjéig jutottam), - szóval kisült, hogy a kettő ugyanaz, legalábbis szórol szóra ugyanazt a nyomtatványt, tájékoztatót küldik az érdeklődőknek. De ami a legfontosabb: van valami regisztrációs vagy nem tudom milyen címen kért költség, ami eleve kizárja azt, hogy rendes céggel van dolgod. A másik furcsaság pedig az, hogy lehetőséget nyújtanak nyelvtanulásra is - ez nem baj, de azt állítják, hogy ha elvégzel valami 60 órás tanfolyamot, akkor máris biztos a siker az állásinterjún - amit kötve hiszek.
Az én véleményem tehát nagyon negatív róluk, de - mostmár Tőled tudom, van akinek ezek szerint tényleg segítettek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bandhi Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 23:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Hagyjátok a munkaközvetítőket a francba, csak elszedi a pénzeteket. Azt a pénzt, amit rászánnátok, abból kijön a repülőjegy és az első havi lakbér (talán). Gyertek ki és itt keressetek munkát vagy akár otthonról: reed.co.uk
Mennyi a munkaközvetítő cakli-pakli? Kíváncsi volnék. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskamuzska Haladó

Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 11:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A teljesítménybérrel kapcsolatban szeretnék érdeklődni, ugyanis októberben megyek egy céghez, raktári munkára és ott teljesítményarányosan fizetnek. Mire figyeljek oda, hogy nem tudjanak rászedni?
Köszönöm a válaszokat előre is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
0313 Haladó

Csatlakozott: Apr 16, 2006 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: London (Harlesden)
|
Elküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 19:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Ha valaki a budapesti Human Rent nevü cégen keresztül szeretne a Chubb Security Personnel Ltd.-hez jönni Security Officernek feltétlenül beszéljen olyan emberekkel akik "már" hazamentek miattuk,vagy még "huzzák" az igát!
A lényeg : Fele sem igaz ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
baolaczko Újonc

Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: vf
|
Elküldve: 2006. Október 18. Szerda, 17:22 Hozzászólás témája: londoni tapasztalat |
|
|
| Sajnos nekem sincs jo tapasztalatom a munkaltatokkal. Pont most jelent meg egz fazon nalunk,hogz 150 fontert ajanl munkat, amit ketlek az itteni helyzetet ismerve. Amugy itt azt sem tudjak ,kik a magyarok ,nemhogy az Eu-ban vagyunk- de minden intezni valo nehezebb lett, mert nem szeretnek,ha a magyarok maradnanak,de ezt nyiltan nem mondjak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 18. Szerda, 23:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem itt az angoloknak a legkevesebb baja a magyarokkal van. A lengyeleket es mas egyeb naciokat kevesbe kedvelik. Amugy is a magyarokrol altalaban jo velemennyel vannak. Jo munkaero, becsuletes stb.
Mondjuk lehet, hogy nem egy orszagrol beszelunk. En UK-rol.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anitka Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 16:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Hahó! Nekünk pedig az a problémánk, hogy párban mennénk ki barátocskámmal, eddig pedig csak nekem talált a közvetítő iroda állást. Kérdések: Ha valaki iroda nélkül megy ki, hogyan kell igényelni az insurance számot, ami nélkül állítólag nehéz melót kapni? Mennyire valószínű szerintetek, ha kimegyünk ketten és a barátom alap nyelvtudással talál munkát ott ahol én is leszek?
Ja és a nextpointnál indultunk, most a KG international-hez küldtek, a Lagúna pedig tényleg ugyanaz...talán.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 14:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Szerintem ne foglalkozzatok közvetítő cégekkel, már egy csomószor ecsetelték a fórum"öreg rókái" hogy miért, de általában ugyanaz a lényeg: mert lenyúlnak x összeget tőled aztán semmi nem olyan, mint ahogy ígérték.
A Munka Londonban topikban van egy külön téma NIN címmel, ott megtalálod hogyan kell igényelni a NINO-t. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anitka Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi szépen!
Azért irodázunk mert nem merünk kockáztatni, mivel nincs annyi pénzünk, hogy kimenjünk és ellegyünk fizetés nélkül meghatározatlan ideig. Bár lenne garancia rá, hogy 2-3 héten belül találunk melót! Szívem szerint belevágnék, lehet hogy vegyes lesz a megoldás: én irodával kint leszek, barátomnak meg lesz hová jönnie. Meglátjuk.
Köszi az infót! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 20:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| anitka írta: | Köszi szépen!
Azért irodázunk mert nem merünk kockáztatni, mivel nincs annyi pénzünk, hogy kimenjünk és ellegyünk fizetés nélkül meghatározatlan ideig. Bár lenne garancia rá, hogy 2-3 héten belül találunk melót! Szívem szerint belevágnék, lehet hogy vegyes lesz a megoldás: én irodával kint leszek, barátomnak meg lesz hová jönnie. Meglátjuk.
Köszi az infót! |
Es az jobb, ha azt a penzt ami van az irodanak adjatok, aztan hoppon mardtok? Mi az eredmeny? Ugyanaz. Se penz se poszto, vagyis munka. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 27. Péntek, 20:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| anitka írta: | Köszi szépen!
Köszi az infót! |
Irodán keresztül sem garantált, hogy biztos munkára küldenek! Sokakat felültettek már, nemlétező állásokra küldték őket, és se pénz, se munka. Biztosra nem lehet menni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alexb Újonc

|
Elküldve: 2007. Január 20. Szombat, 16:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Szevasztok...
http://www.jobandtravelcentre.hu
irnak olyat, h.: "...Sikeres kiközvetítés esetén, a munkahely megtalálása után kell a jelölteknek az. Un. információs csomagot és a felkészítés szervezési díját megfizetnie..."
Felkeszitenek arra, h : turelmesen varjunk, mig nem kerik forintban a jussukat, az Un. informacisos csomagert!mindezt szo nelkul , mosolyogva kell majd penzunket kezukbe adni, ..._persze mindezt a faradsagos munkajukkal csakis a szamunkra felkutatott meloert, persze a munkabaallast kovetoen
szep napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|