Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Utitársat keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utitársat keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Barto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 29. Szombat, 11:43    Hozzászólás témája: Luton szept1. Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki a WiZZAiR szept 1.-i 6:00kor induló járatával megy még Lutonba?
Szóljon itt vagy sqx_barto@freemail.hu -n Mosoly
csácsáMosoly
Barto (Viktor)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zolka89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Teljesen Last Minute ajánlat, augusztus 13-án vasárnap este indulunk Londonból Budapestre autóval. Még van 1 vagy max. 2 hely, az út kb. 20 óra, a költség kb. 50 font/fő. Csak oda! Vissza nem jövök.

Ha valakit érdekel hívjon: 07813 083814

Zoli
Vissza az elejére
Dano
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 22:58    Hozzászólás témája: To Totenham Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeptember 5-6-7 körül megyek ki Londonba, valoszinüleg a Wizzair-el.
A pontosabb cél Dél Totenham!
Ha valaki esetleg pont ekkortályban jönne arrafelé akár mehetnénk eggyütt is, s akkok pontosítjuk az indulást.

Email-re írjatok lécci mert azt sürübben lesem!
THX
By By
Dano Nyíl martymc@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én olyan október elején-végén szeretnék kimenni, és utitársat keresnék, ha úgy alakul lakótársat. Ketten mégis biztosabb és szórakoztatóbb. Én dolgozni szeretnék, és valami sulit is ha sikerül. Írjatok és majd meglátjuk!
Üdv:Keszy! e-mail címem: k-szylvi@freemail.hu
Vissza az elejére
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 16:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Aki utitársat ill. kinti munka és lakotársat keres annak mind irtam de várjuk még novemberben Angliába (mondjuk Londonba ) dolgozni indulok jelentkezését.
Balou
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 18. Csütörtök, 23:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek!

Nyár végén szeretnék nekivágni az útnak, az Új élet reményében Mosoly

Sokan azt mondják, jobb egyedül kimenni ,ha ijesztő is az ismeretlen.
Hamarabb a lábadra tudsz állni, és a nyelvet is könnyebben megtanúlhatod.
Biztos hogy jobb valakivel az itthoniak közül beszélni , estleg segíteni egymásnak.
De ha egyedül mész . Kemény lesz, de bízom benne ,hogy kivül is vannak ,lesznek barátok!!!
Sok jó tanácsot olvastam itt!
Nagyszerű ez az oldal!!!

Mindenkinek jőjjön be a számítása! Sok sikert!

Bízni, bízni mingig bízni (anlulu) Mosoly)))
Vissza az elejére
beuci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nevető Sziasztok.Én is szeretnék ki menni Angliába a barátnőmmel.Minnél elöbb.Nézegettem munkát de sajna nem nagyon van.Nektek van már biztos munka lehetőség?Mi most tanuljuk az angolt.De én félek csak ugy kimenni és ha nem lessz munka?Válaszoljon valaki!Tud valaki segiteni nekünk?
Vissza az elejére
radika
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

beuci írta:
Nevető Sziasztok.Én is szeretnék ki menni Angliába a barátnőmmel.Minnél elöbb.Nézegettem munkát de sajna nem nagyon van.Nektek van már biztos munka lehetőség?Mi most tanuljuk az angolt.De én félek csak ugy kimenni és ha nem lessz munka?Válaszoljon valaki!Tud valaki segiteni nekünk?

Szia!

Nem mániám az emberek rendreutasítása, de előbb fogsz választ kapni, ha a megfelelő kategóriában teszed fel a kérdést. Próbálkozz ugyanezzel inkább a munka, kevés angol részben.

Sok sikert az úthoz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
reni89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 2. Péntek, 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Én inkább csak érdeklődni szeretnék arró, hogy Mablethorpe-ban valóban léteznek a gyerektáborok? vagy csak kamu a munkakereső embereknek? mert ha nem kamu akkor szeretném megpróbálni (júl. 11-től aug 28-ig) és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy esetleg volt-e már vki ilyen önkéntes munkán ill. utazik-e vki abban az időpontban Angliába, hisz' mégis sak jobb lenne ha nem egyedül utazna az ember:D előre is köszi.. és sziasztok
Vissza az elejére
gabrelka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia aTOM824
Szeretnék néhány kérdést feltenni Neked, ha e-mail-ban lehetne?
Én is Londonba tartok!
Szia!Gabriella
Vissza az elejére
baya88
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 7. Szerda, 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BEUCI!!!Írtam privi üzit kérlek válaszolj az ott megadott e-mail címemre,hátha tudunk egymásnak segíteni.pussz
Vissza az elejére
kalen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 22:30    Hozzászólás témája: en is Hozzászólás az előzmény idézésével

majus junius korul akarok menni, hasonloan gyerektaborok erdekelnek! ...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
lius
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 20. Kedd, 0:30    Hozzászólás témája: szálláskereső Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Tudtok Londonban olcsóbb szállást??? Mi márc.12-én indulunk a családommal /2 teenager gyerek/ 4 napra. Valahol belterületen keresek egy szobát fürdőszobával. Az igényünk, hogy tiszta legyen! Ha tudtok valamit köszönöm, ha megírjátok.
Vissza az elejére
Zsola3
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 6. Kedd, 23:34    Hozzászólás témája: Re: Utitársat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali aTOM & ATKA!

Én is mennék Veletek. Repjegyem még nincs de rajta vagyok a projekten. Pár intéznivalóm van még itthon de maradásom az nincs. Társakkal egyszerűbbnek tűnik meg talán kifizetődőbb is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 7. Szerda, 0:06    Hozzászólás témája: Re: Utitársat keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsola3 írta:
Hali aTOM & ATKA!

Én is mennék Veletek. Repjegyem még nincs de rajta vagyok a projekten. Pár intéznivalóm van még itthon de maradásom az nincs. Társakkal egyszerűbbnek tűnik meg talán kifizetődőbb is.

Azt láttad, hogy melyik évben írták, hogy májusban mennének?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
4 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban