Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

dógozni akarok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
borcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A férjemmel és a kislányommal (2 éves) szeretnénk Angliába költözni.
A férjem fogtechnikus, én kozmetikus vagyok. Mindketten beszélünk angolul. Szerintetek mennyi esélyünk van munkát találni? A kicsit hová tudnánk elhelyezni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbocsi írta:
Sziasztok!

Hát, ismét itt vagyok. Mivel mindenképpen külföldön (főleg Anglia és környéke) szeretnék munkát vállalni, keresem a lehetőségeket. Most egy ismerősöm azt ajánlotta, próbáljak meg fúrószigeteken munkát találni, de mint hegesztő, de sajna nem akadtam olyan honlapra, ami segítene. Ha esetleg tud valaki ebben tanácsod adni, megköszönném. Van egy-két honlap, ahol én is nézelődtem, de "career" címszó alatt nem sokminden volt.
Köszi előre is!
Üdv: BBOCSI

Ha benezel a jobcentreplus.co.uk-ra,en ott kb 100 hegesztoi allast talaltam...Az oldal keresojebe beutod,hogy "welder" es mar szorja is.
Vissza az elejére
padam85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 21:40    Hozzászólás témája: Valaki valaszoljon Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Adam(20) vagyok es a testveremmel egyutt vagyunk kint Londonban.O 24 eves.Eloszor Walesbe kezdtuk csak itt befucsolt a gyar ahol dolgoztunk.A batyam felment Londonba szerencset probalni, en meg Walesbe vagyok(munkanelkul)Mind a ketten tarsalgasi szinten beszelunk(a batyam jobban).Erdekelne mindenfele munka a batyam 2 evig volt rendor en meg elado voltam.Szivesen vallalunk szallodai takaritast vagy barmilyen munkat, en Magyaorszagon vigyazztam gyerekekre es szivesen lennek Au-pair is.
Ha barki barmilyen informaciot vagy segitseget tudna adni szivesen fogadjuk.Elore is koszonjuk.
Tel.:07716736445
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Padam nézz szét itt a lapon a munka Londonban alatt.Tele van melóval.
Vissza az elejére
infoguy33
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 0:45    Hozzászólás témája: informatika terulet Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én informatikai területen szeretnék elhelyezkedni Londonban, de egyelőre még itthon vagyok és fogalmam sincs, hogy milyen helyzet uralkodik a londoni munkaerőpiac ezen szegmensén. Az angolt jól beszélem és kb 9 év szakmai tapasztalatom van szoftverfejlesztőként nemzetközi környezetben (sok külföldi kollégám volt, kint is dolgoztam több helyen, de nem Angliában).

Ha valaki közületek ilyen (szoftveres) területen dolgozik Londonban, vagy a környéken kérem írjon vmit (akár pozitív, akár negatív véleménynek örülnék). Kb mennyi idő alatt lehet egy normális állást találni? Milyen fizura lehet számítani? Mire kell odafigyelni? Itthonról tudom ezt szinte képtelenség kivitelezni, ugye jól látom? (Mindenképp ki kell menjek, interneten nem lehet pályázgatni.) Milyen interjúkra számíthatok? Szívesen alkalmaznak magyar munkavállalókat? Nekem ez mindenképpen egy nagyon fontos döntés lenne és viszonylag gyorsan kell döntsek, hogy menjek-e ezért kéne az információ. Ha vki csak linkeket tud küldeni, ahol érdemes körülnézni információért, már az is segítség lenne (de nem ilyesmire gondoltam, hogy: londonjobs, stb).

üdv, és sikereket mindenkinek!
infoguy
Vissza az elejére
Scully
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 14:06    Hozzászólás témája: Szükséges papírok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Barátommal együtt munkát szeretnénk vállalni Angliában és ennek érdekében már mind a ketten fel is mondtunk munkahelyünkön. Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyen papírok kellenek kint. Kell-e itthonról valamit vinni (pl: E111) illetve mi menet odakint. Mi nem csak pár hónapra, hanem több évre gondoltunk.

Nagyon szépen köszönöm a gyakorlati tanácsokat,

Scully
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ujonnan Erkezettek !

Szivesen segitunk mindenkinek,de legyetek szivesek hasznalni a "kereso"-t,ami pont arra van kitalalva,hogy ne kelljen feltetlen atnezni az osszes hozzaszolast,hanem celiranyosan lehessen kutatni kozottuk.
Ezt kulonosen INFOGUY-nak ajanlanam,aki mint kiderult,informatikus... Nevető Nevető Nevető

Mert rengeteg kerdes meg van itt valaszolva es ennyit azert igazan megtehettek a sajat boldogulasotokert.

Koszonettel:

Krisz
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 16:16    Hozzászólás témája: Re: Szükséges papírok Hozzászólás az előzmény idézésével

Scully írta:
Sziasztok!

Barátommal együtt munkát szeretnénk vállalni Angliában és ennek érdekében már mind a ketten fel is mondtunk munkahelyünkön. Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyen papírok kellenek kint. Kell-e itthonról valamit vinni (pl: E111) illetve mi menet odakint. Mi nem csak pár hónapra, hanem több évre gondoltunk.

Nagyon szépen köszönöm a gyakorlati tanácsokat,

Scully

Személyigazolvány, útlevél feltétlen.Attol fugg milyen végzettséged van, lehet hogy a bizonyitvány is.Az E111 a kutyának nem kell itt, fölösleges.Ha viszont végig olvasgatod a fórumot ( max 1 órát vesz igenybe)szinte mindent tudni fogsz mit hogy, hogyan.Ha a Fórumban még megnem valaszolatlan kerdesed maradt tedd fel nyugodtan.

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Február 2. Csütörtök, 18:36), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
betabulll
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, február 14-19-én szeretnék kimenni, körülnézni, de szükség lenne valami szállásra hogy legyen hol aludni, egy barátommal mennék tudtok nekem ebben segíteni előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

betabulll írta:
Sziasztok, február 14-19-én szeretnék kimenni, körülnézni, de szükség lenne valami szállásra hogy legyen hol aludni, egy barátommal mennék tudtok nekem ebben segíteni előre is köszönöm.

Nekem sajna nincs szabad szobám,kérdezd meg Kriszt, hátha neki...
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...

Legutóbb Krisz972 szerkesztette (2006. Február 2. Csütörtök, 22:32), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
betabulll írta:

Nekem sajna nincs szabad szobám,kérdezd meg Kriszt, hátha neki...

Ezuton szeretnek ertesiteni minden kedves Angliaba indulo szallaskeresot,hogy matol modositottam kicsit a szokasaimon az eddigi,MAGYAR SZALLASKERESOKKEL-LAKOKKAL kapcsolatos tapasztalatok alapjan.Tehat:

-- rovid es hosszutavra egyarant SZERVEZEK-KOZVETITEK szallast barkinek.

-- Sajat nevere lefoglalva kapja a szallast,otthonrol is elintezheti,akar ket nappal az erkezes idopontja elott is.

-- Erkezeskor sajat maga kotheti a szerzodest sajat nevere,kozvetlenul a landlorddal,nem kell gyanakodnia,hogy esetleg 20-30 fonttal tobbet fizet hetente,mint amennyi a valodi berleti dij,mert nem nekem fizeti a dijat,hanem egybol a hazigazdanak.

--Tovabbra is MINDEN segitseget megadok INGYEN,ami az elindulashoz kell.

DE!
Ezentul csak akkor hivjatok-irjatok,ha:

Hajlandoak vagytok otthon befizetni fontban a font-alapu szamlamra a foglalo oszeget (ami ahhoz kell,hogy ne adjak ki a szobat masnak,amig ideertek),amit itt leveszek es kifizetem belole a szoba foglalojat,valamint egy meghatarozott osszeget,ami az en koltsegeimet fedezi.Ugyanis en nem vagyok lusta felhivni benneteket otthon,hogy megvan a szallasotok,utazgatok mindenfele,hogy normalis,europai ember szamara lakhato szobat talaljak.Ezert minimum elvarnam,hogy bekoltozzetek,vagy legalabb telefonaljatok,emilezzetek,ha megoldottatok maskepp.Ma tortent meg negyedszer ebben az evben,hogy az elore lefoglalt szobaba nem erkezett meg a magyar lako,telefonon sem lehetett elerni.Ha nem haragszotok,senki miatt nem csinalok tobbet segget a szambol,de foleg:nem fizetek foglalot senki helyett.

De tovabbra is maradok tisztelettel:

Krisz
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 22:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na!

Nagy lelkendezve ertesitek mindenkit,hogy a regebben altalam hirdetett parfum-nagyker megnyitott Londonban is.
Mar lattam egy elelmes vallakozot,aki itt hirdet.
Nalam annyi a kulonbseg,hogy kezbefoghato az aru,barmikor megnezheto,megszagolhato,magadra kenheto,stb.
En kb masfel honapja csinalom itt Londonban,150-200 fos vevokorom alakult ki ezido alatt.Hihetetlen gyorsan beszervezheto rengeteg ember,sima vevo es MLM eseten neked dolgozo is.
Szoval ha van kedved a sajat boltodat csinalni es rendelkezel nemi kitartassal,akkor heti 150-200 fontot nyugodtan hozzarakhatsz a fizetesedhez.Ha erdekel,hivj,irj,vagy valami.

Krisz

+44 79 6254 7669 krisz972@yahoo.com
Vissza az elejére
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 20:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Figyelem az angliai munkakeresoknek!

Uj tipusu programokra kaptunk engedelyt, amelynek a kereteben AZONNALI segitseget tudunk nyujtani CV irasaban, es mindefele tancsadasba, forditasban...VALTOZATLANUL TELJESEN INGYENESen, EU altal finanszirozottan.

Aki eddig "sorban allt" most mar nem kell sorba allni.

Varok mindenkit.

Madison House, 3rd floor
24-28 London RoadWembely, Middlesex
HA9 7EX

02089031808
Vissza az elejére
bbocsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olybá tűnik, hogy márc. 17-én repülünk a barátnőmmel Bristolba, igaz, még nem foglaltuk le a jegyet. Olvasgattunk már sok mindent több témából is, de még akadnak kérdéseink. Néztük az EasyJet honlapját a jegyárak szempontjából, de még nem teljesen tiszta a kép. A jegyár már a full jegyár, vagy kell még fizetni illetéket is külön és ha igen, az mennyi pluszt jelent még?
A másik problémánk: hallottuk olyanoktól, akik kint élnek, hogy ha már kiköltöztünk, a lakóhely szerint illetékes körzeti orvost kell megkeresni és kitölteni valami nyomtatványt, ezzel be is jelentkeztünk. De ha netán betegek leszünk, akkor egyszerűen csak megyünk a dokihoz, mint itthon, vagy kell majd fizetnünk? És ez függ attól, hogy dolgozunk-e vagy sem?
Aztán az okiratok. Úgy tudom, kell vinni erkölcsit, a születési anyakönyvi kivonatot, bizonyítványokat. De ezeket le kell fordíttatni, ha igen, hiteles fordítással?
Bocs, ha olyanokat kérdezünk, ami már megtalálható itt!
Előre is köszi az infókat!
BBOCSI
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő
6 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban