| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 13:16 Hozzászólás témája: Londoni (vagy Londonba készülő) fiatalok! |
|
|
Sziasztok!
Én 18 éves lány vagyok, egyenlőre még Magyarországon élek, jövő nyáron készülök kimenni a legjobb barátnőmmel.
Olyan 18-25 év körüli barátokat keresek, akik kint élnek Londonban, vagy az elkövetkező évben készülnek kiutazni. Ha van kedvetek beszélgetni velem, lécci írjatok!
Lindy x |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trinity Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Lindy!Itt az elet nem fenekig tejfol de ha szencsed van akar hozzam is koltozhetsz,de mivel uj ket lanyrol van szo irnak majd neked sokan.De az angolt nagyon tanuld!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 18:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi trinity! Mindketten nagyon "gyúrunk" az angolra, pláne, hogy szeretnénk majd suliba is járni kint... Amúgy te mióta vagy Londonban? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Ugy latom a 30 as topik tema mellett megnyilt a 18-25 evesek foruma is. Akkor en mar ebbol a forumbol kiestem, a 30-asra meg meg nem vagyok erett. Nyitok egyet a ketto kozotti koruaknak  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:22 Hozzászólás témája: Re: Londoni (vagy Londonba készülő) fiatalok! |
|
|
| Lindy írta: | Sziasztok!
Én 18 éves lány vagyok, egyenlőre még Magyarországon élek
|
Akkor kinek a netcimet adtad meg a reg.lapodon?????? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:28 Hozzászólás témája: .. |
|
|
| Artin írta: | . Nyitok egyet a ketto kozotti koruaknak  |
Ha szabad javasolnom, ne is egyet... Úgyis alig-alig van aki új topicot nyit ezen a fórumon...  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:37 Hozzászólás témája: Re: Londoni (vagy Londonba készülő) fiatalok! |
|
|
| Artin írta: | | Lindy írta: | Sziasztok!
Én 18 éves lány vagyok, egyenlőre még Magyarországon élek
|
Akkor kinek a netcimet adtad meg a reg.lapodon?????? |
Szia Artin!
Az az én webcímem , egyszerűen azért írtam Londont, mert így könnyebben megtalálnak az ott élő emberek és így könnyebben is tudok velük ismerkedni.
Egyébként, ha már ki is estél ( a korod miatt ) ebből a topicból, akkor is örömmel látlak itt
Lindy x |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:44 Hozzászólás témája: Re: Londoni (vagy Londonba készülő) fiatalok! |
|
|
| Lindy írta: |
Szia Artin!
Az az én webcímem , egyszerűen azért írtam Londont, mert így könnyebben megtalálnak az ott élő emberek és így könnyebben is tudok velük ismerkedni.
Egyébként, ha már ki is estél ( a korod miatt ) ebből a topicból, akkor is örömmel látlak itt
Lindy x |
Koszonom szepen, igazan kedves toled
Azt is megtudhatom, hogy ki irta az angolszoveget a honlapodon? Mert ha te, akkor nem olyan rossz a szinted, mire kijossz megjobb lesz.
En is szeretnek valamivel kedveskedni neked Szeretnelek kituntetni azzal, hogy az 500.-ik hozzaszolasom, vagy is ez, itt a Te topikodban irodott  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Legutóbb Artin szerkesztette (2006. Október 21. Szombat, 21:49), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Én írtam a szövegeket az oldalon, úgyhogy nagyon köszi.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 21:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lindy írta: | Én írtam a szövegeket az oldalon, úgyhogy nagyon köszi.  |
Olvasd vissza a hozzaszolasom. idokozben szerkesztettem. Szemelyes uzenet neked.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 21. Szombat, 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Artin, igazán kitüntetve érzem magam Remélem, majd az én 500-ik hozzászólásomat a te topicodba írhatom majd  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 16:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Aki utitársat ill. kinti munka és lakotársat keres annak mind irtam de várjuk még novemberben Angliába (mondjuk Londonba ) dolgozni indulok jelentkezését.
Kortol függetlenül! _________________ gyuri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lindy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 18:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébként, ha van valaki, aki kint él vagy épp készül kiutazni Londonba és szeretne beszélgetni msn-en, akkor lécci privizzetek és odaadom a címem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|