Csatlakozott: Oct 08, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 17:34 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni, ingyenes vagy olcsobb nyelviskolat keresek Londonban. A Wood Green-en lakom 3 hete, Eszak-Londonban, de mashova is el tudnek utazni.
Ha valaki tud segiteni vagy csak dumcsizni egyet, akkor irjon!
Elküldve: 2006. Október 17. Kedd, 10:19 Hozzászólás témája: intenzív nyelvtanfolyam
Sziasztok!
Én csak két-három hétre mennék ki intenzív angol tanfolyamra. Létezik ingyenes is ennyi időre vagy csak 3 hónaposakat indítanak? Lehetőség van ilyenkor becsatlakozni ha mondjuk előre lebeszélem az iskolával?
Esetleg valami fizetős is szóba jöhet, de nem túl drága..
Ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném!
B
Elküldve: 2006. Október 18. Szerda, 11:41 Hozzászólás témája:
Milyen varosrol van szo? Ha London, akkor itt varolista van ingyen sulikba es altalaban juniusban es novemberben van a beiratkozas. Fizetos suliban viszont barmilyen hetfotol indulhatsz es barmikor szallhatsz ki. Oxford streeten ezer suli van.
Csatlakozott: Oct 18, 2006 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: London,Harringey
Elküldve: 2006. Október 18. Szerda, 13:30 Hozzászólás témája:
Sziasztok.Érdeklödni szeretnék evvel a két nyelviskolával kapcsolatban,hogy esetleg milyen tapasztalataitok vannak ezekről, érdemes e beiratkozni 4-8hetes távlatra?
Mert elég olcsónak tünnek Az ELSE** csilaggal illetik a TLSI*-al.
(a Malvern,LiLian Bishop-hoz stb.nyelviskolákhoz képest olcsó)
Elküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 15:08 Hozzászólás témája:
TLSI-rol lehetett jokat hallani, de szerintem mindegy hogy hova mesz, a Headway lesz vagy mas milyen elvont konyvecske. Ugyanugy grammar-t teszik az elso helyre, nem beszedcentrikus az egyik se. Az ingyen iskolak szinten. A lenyeg hogy tudjal tarsologni az osztalytarsaival. Tele lesz kinaikkal, keszulj fel- alig lehet erteni oket.
Elküldve: 2006. Október 25. Szerda, 18:05 Hozzászólás témája:
Én is hasonló véleményen vagyok .
Tudok 600 Ł / year ......nyelvsulit ....én du tán jártam ( 5 x 3 óra ).... ha érdekel megnézem a honlapjukat ...keleten vannak .... Altgate east station on piccadilly line .
Csatlakozott: Nov 08, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. November 8. Szerda, 20:43 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne , ki mit tud a Big Ben Language Studiesről.
Mert az ő kereteiken belül gondoltam, hogy kimennénk a nejemmel?
Annyit tudok, hogy a British Council által elismert oktatási intézmény, de hogy ez pontosan mit takar azt már nem. Ha tudtok segítsetek, vagy ha valaki igénybe vette a szolgáltatásaikat akkor írja meg nekem a tapasztalatait.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban