Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ingyenes nyelvtanfolyam/nyelviskola
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nyelviskolák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Brigitte
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni, ingyenes vagy olcsobb nyelviskolat keresek Londonban. A Wood Green-en lakom 3 hete, Eszak-Londonban, de mashova is el tudnek utazni.
Ha valaki tud segiteni vagy csak dumcsizni egyet, akkor irjon!

Brigi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Adrien
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Finsbury írta:
Adrien írta:
Sziasztok

Én meg azt szeretném kérdezni , hogy mennyi időre lehet beiratkozni minimum egy ingyenes nyelvsuliba ?

Ha tud valaki segiteni megköszönném .

Amiket én láttam, ott kb 3 hónapra, szept-dec, jan-márc, ápr-június.

köszi

Talán meg is lehet ujjitani 3 havonta ?

Vagy csak 3 hónap mindenkinek , aztán vége ?!
Vissza az elejére
Bets-y
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 17. Kedd, 10:19    Hozzászólás témája: intenzív nyelvtanfolyam Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én csak két-három hétre mennék ki intenzív angol tanfolyamra. Létezik ingyenes is ennyi időre vagy csak 3 hónaposakat indítanak? Lehetőség van ilyenkor becsatlakozni ha mondjuk előre lebeszélem az iskolával?
Esetleg valami fizetős is szóba jöhet, de nem túl drága..
Ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném! Mosoly
B
Vissza az elejére
Kate7
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen varosrol van szo? Ha London, akkor itt varolista van ingyen sulikba es altalaban juniusban es novemberben van a beiratkozas. Fizetos suliban viszont barmilyen hetfotol indulhatsz es barmikor szallhatsz ki. Oxford streeten ezer suli van.
Vissza az elejére
Faresz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.Érdeklödni szeretnék evvel a két nyelviskolával kapcsolatban,hogy esetleg milyen tapasztalataitok vannak ezekről, érdemes e beiratkozni 4-8hetes távlatra?
Mert elég olcsónak tünnek Az ELSE** csilaggal illetik a TLSI*-al.
(a Malvern,LiLian Bishop-hoz stb.nyelviskolákhoz képest olcsó)

ELSE, Aldgate nyelviskola
http://www.elsenglish.com/index.shtml és
TLSI, Finsbury park,Oxford str.
http://www.tlsi.co.uk/cms/welcome-to-tlsi/
Vissza az elejére
Kate7
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

TLSI-rol lehetett jokat hallani, de szerintem mindegy hogy hova mesz, a Headway lesz vagy mas milyen elvont konyvecske. Ugyanugy grammar-t teszik az elso helyre, nem beszedcentrikus az egyik se. Az ingyen iskolak szinten. A lenyeg hogy tudjal tarsologni az osztalytarsaival. Tele lesz kinaikkal, keszulj fel- alig lehet erteni oket.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 18:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is hasonló véleményen vagyok .

Tudok 600 Ł / year ......nyelvsulit ....én du tán jártam ( 5 x 3 óra ).... ha érdekel megnézem a honlapjukat ...keleten vannak .... Altgate east station on piccadilly line .

Vagy kérdezd Enci ...ő tud 50 Ł / week !

üdv
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem-nem...nem 50Ł/hét.
49 Ł/ hó.
Mosoly
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Nem-nem...nem 50Ł/hét.
49 Ł/ hó.
Mosoly

Még 50 fontért hetente is nagyon megérné, de így meg főleg nagyon jól hangzik. Hol lehet ezt megtalálni?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 7:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Croydon, High Street, a Mexikói étterem mellett.
Minden hétfőn lehet beíratkozni.
Vagy heti 5x3 vagy 5x2 óra.Nem emlékszem.
Vissza az elejére
Bets-y
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 10:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci,ha ebbe a te általalad javasolt suliba beíratkozom, nem gond, ha csak 3 hetet töltök ott?

Valakinek van még tapasztalata a kinti /akár ezzel / a nyelviskolával kapcsolatban?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi bajod származna belőle?
Annyi, hogy nem adják vissza a pénzed.
Vissza az elejére
bel26
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 30. Hétfő, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az ESOL képzés akkor is ingyenes ha mondjuk a fotós kurzusra járok? Több kurzust is fel lehet venni egyszerre, pl. angol és mellé a fotós?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
KissGye
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 8. Szerda, 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne , ki mit tud a Big Ben Language Studiesről.
Mert az ő kereteiken belül gondoltam, hogy kimennénk a nejemmel?
Annyit tudok, hogy a British Council által elismert oktatási intézmény, de hogy ez pontosan mit takar azt már nem. Ha tudtok segítsetek, vagy ha valaki igénybe vette a szolgáltatásaikat akkor írja meg nekem a tapasztalatait.

Előre is köszi Gyé!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Február 27. Kedd, 18:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisse kezd mar porosodni ez a topic... Mosoly Wimbledon kornyeken nem tud valaki egy olcso vagy esetleg ingyenes nyelvsulit? Thx, elore is.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nyelviskolák Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
2 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban