Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Encinek: londoni szállást keresek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Encinek: londoni szállást keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
palmanita
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 25. Hétfő, 12:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Március 16-án mennénk négyen Londonba.
Olcsó kategórájú szállást keresnénk.
Amennyiben tudnál vagy tudnátok nekünk ez ügyben segíteni megköszönnénk.
Előre is köszi:
Anita
palmanita@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 25. Hétfő, 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Anita írtam e-mailt.
Enci
Vissza az elejére
csiszgab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 22:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Szeretnek novemberel ejetol februar vegeig szobat berelni londonban, olyan helyen, ahonnan konnyen (fel oran belul) be lehet menni a varoskozpontba. Tudom, hogy keson szolok, de azert remelem, meg akad valami.email: csiszgab@freemail.hu.

Gabor
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 7:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gábor
Küldtem privit.
Enci
Vissza az elejére
Seres
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 10:42    Hozzászólás témája: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Okt . vége felé szeretnék kiutazni,tudnál-e esetleg vmi. szállást biztosítani?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

küldtem privit.
Vissza az elejére
Bets-y
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 10:16    Hozzászólás témája: Szállás néhány napra Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Decemberben mennénk ketten 4 napra kirándulni illetve munkák és megélhetés után nézelődni Londonba. Ennyi időre tud valaki szállást biztosítani számunkra - persze nem ingyen. Enci ti ilyen esetben is tudtok szobát adni?

Előre is köszi a választ!
Bets Mosoly
Vissza az elejére
Miacska
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 15. Vasárnap, 12:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ency!

Decemberben megyek Londonba egy koncertre. Olcsó szállást keresek a Wembley közelében. Tudnál írni néhány lehetőségret?
Nagyon fontos lenne, mert repülő jegyet kell még szereznem arra az időpontra. Ezek árától függ, hogy egy, vagy három-négy napot tudok kint maradni. Sajnos, ebben a hónapban találtam csak munkát itthon, úgyhogy anyagilag elég szűkösek a lehetőségeim.
Sokat gondolkoztam azon, hogy ki kellene mennem dolgozni, de sajna én már 43 éves vagyok és nem túl jól beszélem a nyelvet. Itthon viszont nagyon siralmas az élet.

Előre is köszi a segítséget! Mia
Vissza az elejére
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Én okt. 31.-én érkezem, és még nincs fix szállásom. Nincs-e szabad helyed ezidőben? Nem ragaszkodom az egyágyas szobához.
Köszi!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 17:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

November elején lesz csak üres helyem.
Vissza az elejére
Miacska
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 18. Szerda, 7:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Nekem nem válszoltál! Úgy néz ki, hogy talán a fiammal mennék ki.
1 és 2 főre keresek szálláslehetőséget.

Fogalmam sincs, milyen szobák, panziók stb. vannak a Stadion környékén.

Segíts, lécci!

miacsacska@freemail.hu
Vissza az elejére
Mitch
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

November 5-én érkezem, már lefixáltunk mindent. Érdeklőnék, hogy már tudod-e a címet ahová mennem kell? Az önéletrajzba szeretném beírni, inkább itt másoltatnék belőle mert úgy hallottam ott elég drága.

Köszi!
Csaba
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 23. Hétfő, 7:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miacska írta:
Szia Enci!

Nekem nem válszoltál! Úgy néz ki, hogy talán a fiammal mennék ki.
1 és 2 főre keresek szálláslehetőséget.

Fogalmam sincs, milyen szobák, panziók stb. vannak a Stadion környékén.

Segíts, lécci!

miacsacska@freemail.hu

Még akkor írta a freemailodra.
Nem tudok segíteni.
Vissza az elejére
Bets-y
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mostmár biztos: február 5-26-ig Londonban leszek, ekkora kellene két lány számára szoba, viszonylag a központban.. Enci tudnál segíteni? Mikorra tudod konkrétan megmondani, és mikor, hogy kell fizetni..
Ha megtennéd hogy tájékoztatsz, nagyon megköszönném:bets-y@freemail.hu!
Üdv
Nevető
Vissza az elejére
27meli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Már vagy 3 fórumba írtam! de msot akkor ide is.
szóval Jnuár 4-e után 4- mennék anliába, és még nincs szállásom, azaz baráűtnőm ajánlott fel lehetőséget, de nem vagoyk egész biztio benne4
kb addigra repegy, emg 425-450 fonton gyűlne össze!
ennyi lenne amax pénzem, egy barátnőm emg egy haverom jönne utánam februárba, és addig kellen szállás, utána meg 3-ónknak, olcsó szállás esetleg munka, az agolunk alap, szóval .. én voltma egy fél évet kint angliában barátnőm emg egy nnyarat amaerikában a haverunk pedig, hát ő is tud valamennyire!
amikor korában kint voltam akkor au-pair voltam, szóval annyira nicns magy rálátásom akinti létre, de azt tom, hogy én innen primitív munkát nem tok majd találni a végzettségem emg a nyelvtusom meg nem egy nagy kaland4 szóval nem hinném, hogy kapkiodnának utánam! a szakterületemen egyenlőre!
szóval ehhez kérnék segítséget!
előre is köszi4 Mosoly
meli
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
4 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban