Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 12:52 Hozzászólás témája:
Sziasztok fórumozók! (és legfőképp ENCI!)
A fórumokat böngészve már nincs arcom kérdéseket feltenni Nektek, mert valóban minden megtalálható amit tudni kell a londoni munkákkal kapcsolatban, de egy témát nem találtam sehol.. Mo.-on dolgozunk egy brigáddal az építőiparban és váltanánk, mert úgy gondoljuk angliában többet elérhetnénk a minőségi munkánkkal, mint itt Mo.-on. Egyszerűen profi a csapat, 5 fő, az aljzat betonozástól, a burkolás, festésen át, a gipszkartonozáson keresztül, a tetőrakásig minden megy,életkor pedig 22-től 42-ig. (az angol megy, CV-k vannak,autó is, jogsik is) Dolgozunk rendesen,nagyon gyorsan és pontosan.egyszerűen panasz még nem volt, csak már nem bírjuk ezt a Mo.-i mutyi világot (ahol a Tüzépen nekem kell örülni és alázatosnak lenni, ha vásárolni akarok..az adókról és járulékokokról már nem is beszélek)... egy kérdést engedjetek meg! tudná valaki menedzselni a brigádunkat?
Enci! nemrégóta fórumozok..de látom mindig van munkaajánlatod mindenkihez, nem vállalod el a csapatunk menedzselését? Ha nem érsz rá, akkor legalább az első munkáknál, az indulásnál? Annyira meghálálnánk(!), amennyire csak lehet. Bármilyen hozzászólásotok van, előre is köszönjük,
sziasztok,
a sváb csapat/ernő.
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 15:44 Hozzászólás témája:
szelekt írta:
citrom:"
szerintem csak hülyéskedsz,akkor viszont kár ide írogatnod,
vagy ha ennyit sem tudsz akkor irány egy nyelvtanfolyam.
probáld ki:angol szótár,hidd el csodákra képes.
Ne haragudj de hozzad ki szolt??...Ennyire nagy az arcod???Ennyire nagy májer vagy??Nehogy mar te mondd meg hova irogassak!!!
Majd ha tőled kerek segitseget szolok,TE nagyképŰ
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 15:56 Hozzászólás témája:
IWIW, okt 11.Nem en irtam, csak olvastam valahol mashol..
Tootingba lesz új Domino pizzeria, futár melóra biztos kell pár ember, meg szerintem konyhára is. (Egyébként itt a Putney-i üzletbe bemész kérsz application form-ot, mondod, hogy Tootingba szeretnél melózni, azt hajrá.. )
Elküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 8:19 Hozzászólás témája:
Friss hirdetés, ne engem hívj, hanem a megadott telefonszámot:
Waiter wanted in Marylebone!
Oktober 18-ai kezdessel keresunk egy francia pekseg-cukraszda ettermebe pincert gyakorlattal. £5.70/ora kezdo fizetessel + borravalo (kb. £400/ho), 40-43 ora/het.
Jelentkezeseket a 02072245615 telefonszamon varunk 7.30am-8.00pm kozott.
ELENGEDHETETLEN FELTETEL AZ EROS ANGOL NYELVTUDAS!
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 8:11 Hozzászólás témája:
Hirdetés feladva október 23.-án
chefs at all level, senior waiters, commis waiters wanted
Sziasztok.London legjobb hiru etterem csoportjanak dolgozom South Kensingtonban. Szinte folyamatosan keresunk munkaerot a fenti munkakorokben. amennyiben jo nyelvtudassal, es itteni referenciakkal rendelkezel,nagy esellyel tudok segiteni bekerulni.amennyiben valakit erdekel a dolog,szeret es tud dolgozni,es komoly egzisztenciara vagyik, hivjon.a tel. szamom:078-949-03-968 Zeisky Istvan
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 12:14 Hozzászólás témája:
Okt. 28.. emailcim alul:
kitchen porter
Londoni viszonylatban jol fizeto konyhai kisegito munkara (mosogatas,stb.) keresunk egy fiut,£6/ora,Covent Garden Stationhoz nagyon kozel egy nagyon jo helyen,akar jovo heti kezdessel.
Nem konnyu munka,de megfizetik!
szalmab@freemail.hu
Elküldve: 2006. Október 31. Kedd, 20:25 Hozzászólás témája:
Maszkaltam egyet es az utba eso hirdeteseket felirtam Camdenben. Keressetek meg a helyeket, es jelentkezzetek az allasra a helyszinen.
Chalk Farm Rd- Inhabition Coffee Shop
(nem messze van a feluljarotol, az utca masik oldalan van a piac bejarata, ahol mindig nagy agytakarok vannak kiteritve)
Weekend staff wanted for kitchen. Apply within.
Chalk Fram Rd- Truly Scrumptious Coffee Shop
( nem messze a Morrisons-os benzinkuttol, az utca masik oldalan, mellette gumiabroncs bolt)
Part time staff required. Apply within.
Camden High St. A pub neve: The Oxford Arms
Full time kitchen porter/cleaner required. Apply within.
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 10:36 Hozzászólás témája:
Most találtam:
pultos, krupié
Szilveszteri bulira keresek gyakorlattal rendelkező pultosokat, krupiékat angollal. Ez 4-6 órás elfoglaltság. Százas, plusz egy kis jatt, plusz étel, ital, és 3-4 ingyen belépő a barátaidnak. Jó hangulat, fiatalos csapat. Jubilee line északnyugat London 07783146339
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 22:02 Hozzászólás témája:
11/11/2006
Etteremlanc surgosen keres felszolgalokat,szakacsokat tobb county-ban talalhato,es most nyilo ettermeikbe.Gyors karrierlehetoseg,tapasztalat nem feltetel NINCS Kozvetitesi Dij
CV-ket kerem a kisfoldil@hotmail.com-ra. website-unk http://www.prezzoplc.co.uk
Kisfoldi Laszlo area manager
Elküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 9:02 Hozzászólás témája:
Ez is új hirdetés:
SURGOS!
4 csillagos szalloda keres 1 leanyzot cleaner poziciora,azonnali kezdessel.Minimalis angol nyelvtudas es tapasztalat szukseges.Jelentkezni ezen a telefonszamon lehet:07950837787
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban