Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Malvern House or Lilian Bishop suli ?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TotyaBarca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 9:49    Hozzászólás témája: Malvern House or Lilian Bishop suli ? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Okt. vége fele valószínűsíthető érkezésem. Szeretnék melo mellett tanulni is hogy minél előbb jobb melot kereshessek. Valaki esetleg ismeri a Malvern House vagy a Lilian Bishop sulikat ? Érdemes e itthonról sulit fikszálni ? Vagy mindenképpen előbb melot keressek s a sulival ráérek utána foglalkozni mert sajna most még nem vagyok annyira perfect hogy mindent egyből intézzek magamnak .

Előre is köszi az infókat !

Üdv.: Totya
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 11:42    Hozzászólás témája: Re: Malvern House or Lilian Bishop suli ? Hozzászólás az előzmény idézésével

TotyaBarca írta:
Sziasztok !

Okt. vége fele valószínűsíthető érkezésem. Szeretnék melo mellett tanulni is hogy minél előbb jobb melot kereshessek. Valaki esetleg ismeri a Malvern House vagy a Lilian Bishop sulikat ? Érdemes e itthonról sulit fikszálni ? Vagy mindenképpen előbb melot keressek s a sulival ráérek utána foglalkozni mert sajna most még nem vagyok annyira perfect hogy mindent egyből intézzek magamnak .

Előre is köszi az infókat !

Én jártam a Liliann Bishop-ba ..... szerintem a szinvonalához képest nagyon drága ........de az valószinüleg azért lehet , mert Southkensington-ban van az iskola ...kicsit keletebbre mész , találni harmad annyiért is nyelviskolát ...ami ugyanolyan jó ...csak mondjuk nincs Lamborgini szalon a közelben .

Viszont ......................... és ez másoknak is lehet info !

Vannak ingyenes EU által üzelmeltetett nyelviskolák , csak azzal az a gond hogy munka mellet nagyon nehéz csinálni és mivel ingyenes , így 3 hiányzás aztán repül a delikvens .

Viszont ha gyenge az angolod , akkor mindenképp azt javaslom intézz itthonról iskolát , aztán majd kint ( step by step ) keresel egy jobbat ha nem jó az adott suli ....... én is így tettem .

üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 20. Péntek, 21:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Frenky által elmondottakkal teljesen egyet kell értenem.
Az ingyenes nyelviskolák ESOL tanfolyamaira várólisták vannak, azok akik már most is odajárnak, azok előny élveznek a következő félévi beiskolázáskor is. Akit én ismerek az min. félévet várt, hogy bejusson - azaz, ha most jelentkezel, akkor az áprilisban induló kúrzusra talán bejutsz. A "normál" nyelviskolák valóban embertelenül drágák.
Ha még Mo-on vagy, kezdj el angolul tanulni, mert nagyon olcsó a londoni árakhoz képest.
Én a nyelviskolák árai miatt most azon gondolkodom, hogy keresek 1 privát tanárt, a gumtree tele van ilyen hirdetésekkel, 10 font/óráért csak veled foglalkozik valaki.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
TotyaBarca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Köszönöm a hasznos infókat !

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban