Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar bankkártya angliában.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Christian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 9:48    Hozzászólás témája: Magyar bankkártya angliában. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali

SOS segítségre lenne szükségem a bankkártyát illetően!!
Nekem sima otp-s van ,nem dombornyomott!!
Kinek mi a tapasztalata erről?
Feltétlenül szükséges e magyar dombornyomott kártya ,vagy kint könnyen lehet intézni?
Gyors segítségeteket várva:
Üdv
Krisztián
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 11:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Automatában és egyéb helyeken csak és kizárólag dombornyomott kártyát fogadnak el , bár hozzáteszem én csak dombornyomott kártyát használok , belföldön , külföldön egyaránt , úgyhogy nem tudom hogy működik e a sima kártya , nem próbáltam még .

A sima kártya csak beföldihasználatra (H) való !

( ezt meg az OTP-ben mondta egy hölgy nekem még anno )

üdv

Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Október 11. Szerda, 12:56), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez nem igy van.
Nekem van NEM dombornyomott kártyám amit simán használok itt, pedig K&H-s magyar visa elektron.
Az unokahugom is a sima OTP-s kártyájával vett fel pénzt.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor engem tájékoztattak félre az OTP-nél még anno .

Ettől függetlenül az a biztos ha dombornyomott kártyát használsz , az a biztos .

Nekem is volt hogy Horvátországban sima kártyát használtam , ott működött . De London-ban már csak dombornyomott kártyákat használtam .
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Október 7. Szombat, 6:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az, hogy egy kartya mukodik vagy sem, nem attol fugg, hogy dombornyomott vagy sem. Hanem a tipusatol.

Nem hinnem, hogy az elmult sok evben Magyarorszagon volt bank, amelyik kibocsatott olyan kartyat, ami csak Mo-i hasznalatra volt jo, az OTP tutin nem adott ilyet mar a mult szazad vegen sem, a Cirrus-Maestro-juk vidaman mukodott szerte Europaban.

A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.

Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.

Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!

-seci

Mit ertesz offline trazakcion? Az indigozason kivul?
Vissza az elejére
keszti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én mint újjonc úgy csinálnám hogy M.O.-n csináltatnék teljesen új bankártyát és arra átraknám a pénzem és a többit megszüntetném

mondom mit újjonc
eszti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban