Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Banbury magyarok!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szilvi68
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 20:12    Hozzászólás témája: Banbury magyarok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Aki Banburyben vagy a környékén lakik jelentkezzen....... Jó volna ismrkedni és tapasztalatot cserélni........... Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Szilvi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 1. Hétfő, 13:53    Hozzászólás témája: munka,szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék olyan magyarokkal megismerkedn akik tudnának segíteni nekem munka és szálláskeresésben Banvury-ben. Takarítást, gyermekekre vigyázást is vállalok. MMinnél előbb szeretnék kijutni,de egyedül nem megy. A barátom már kintvan lassan egy hete,és csak azért enm tudtam kimenni mert a munkáltató nem engedte hogy egy szállásra kerüljünk,engem londonban akart elszállásolni. Kérlek titeket segítsetek,mert nagyon kétségbe vagyok esve,hogy nem tudom mikor láthatom újra a párom. Főzést is szívesen váállalok,jöhet minden ami munka. Dolgoztam már árufeltöltőként, csoportvezetőként, felszolgálóként, napszámban,és utazási irodában is. Az angol megy társalgási szinten,hiszen 1 évig jártam főiskolába és heti 9 órában tanultam. Minnél előbb szeretnék kimenni!! Írjon mindenki aki tud tippet adni!!!Előreis köszönök mindent!

Szilvi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban