Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Újoncok kifelé :D
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Újoncok kifelé :D
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bagoj
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy eszrevetelemet irnam ide. azt veszem eszre, legalabbis itt mifelenk, kelet londonban, ujfajta hajlektalanok vannak terjedoben. fiatal, huszoneves lengyel, meg egyeb kelet-europai emberekbol, akik kijonnek a keves megsporolt penzukkel, aztan nem talalnak munkat ket het alatt, es a szallas elviszi a penzuket. marad az utca, mert ugye a repjegy sincs ingyen. szomoru dolog.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
stanb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na igen. azért ezt nem kívánom se másnak se magamnak.
de még a nyár messze van, és addig még sok infót ( és remélhetőleg ) pnzt gyűjtünk.
Nagyon boldog
thanx a segítséget
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
egy eszrevetelemet irnam ide. azt veszem eszre, legalabbis itt mifelenk, kelet londonban, ujfajta hajlektalanok vannak terjedoben. fiatal, huszoneves lengyel, meg egyeb kelet-europai emberekbol, akik kijonnek a keves megsporolt penzukkel, aztan nem talalnak munkat ket het alatt, es a szallas elviszi a penzuket. marad az utca, mert ugye a repjegy sincs ingyen. szomoru dolog.

Oszinten, nem tudom mi lesz, ha majd Bulgaria, es Romania is csatlakozik az EU-hoz..
Vissza az elejére
bagoj
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 1. Vasárnap, 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

stanb írta:
na igen. azért ezt nem kívánom se másnak se magamnak.
de még a nyár messze van, és addig még sok infót ( és remélhetőleg ) pnzt gyűjtünk.
Nagyon boldog
thanx a segítséget

na igen. a nyarig csatlakozik bulgaria es romania is.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 5:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

stanb írta:
bkriszta írta:
ok, nem akarsz milliomos lenni azonnal...........................leveszem akalapom elotted,

de varjal csak, amikor rajossz a lehetosgeidre, hogy itt idovel lehet jo penzt kerseni, meg fogod gondolni magad........a huzamosabban itt tartozkodok min azt csinaljak.....mert miert masert fektenenek pezt be peldaul lakasokba...miert csinalnak kurzosokat jobbmunakert...job munak=tobb penz, jobb munakido, nagyobb oraber...............foleg jo par ve alalt a karier letrajara is felkerulsz.....elkezdesz maszni...

itt ambitous szo nagy hatalmu...

ha azt monod valakinek hogy engem nem erdekel a pezn csak atapsztalat, akkor menj el oneknetes munkaba, kajaert..............
ugye nem errol, beszelunk

látom nem érted .
2 18 éves ember alap h nem világot megváltani megy ki hanem tapasztalatot szerzni. nem tom h hány éves vagy, de gondolom neked most csak a pénz jelent mindent. legalábbis a hozzászólásodból ezt olvasom ki.
nem azért megyünk ki h 2,5 hónap alatt összespóroljunk 150 00 HUF-t és azt hazautaljuk. csak azért H KIPRÓBÁLJUK AZ ANGLIAI ÉLETET.
majd ha ott tartok h a pénzzszerzés miatt megyek ki akkor alap h nem egy érettségivel vágok neki, hanem a technikusit is lerakom +elvégzem az egyetemet .

u.i.: köszönöm a hozzászólást

Az en hozzasszolasambol az derul ki hogy en penzehes vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jol tudsz olvasni.
Kertem en valaha valakitol penzT?????? Meg a sajat anyamtol se.
En megdolgozom a penzert. Es nagyon is. Van amikor reggel otkor kelek,pedig irodai munakt csinalok, de miert?Azert, hogy a magyaroknak ingyen forditsak.... es en vagyok a penzehes, hah.
A munkakoromben mar 6 honapja megvaltozott, nincsnek ESF programjaim, de akinek tudok segitek fuggtelen attol hogy nincs programom.
De tudod mit, raebreszttel valamire:
minek csinaljam ingyen es ilyen hozzaallast kapok erte. Ki az a bunko aki segit es szembekopik....
Eleg volt. Nem csinalom tobbet, kiszalllok. Nekem nem eri meg.

Szep jonapot mindekinek, kellemes angliai kinttartozkodast, jo munkakereset:
Viszontlatasra mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 10:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kriszta!

Ne csináld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szükségünk van rád,és a tapasztalatodra!!!!!

De ,komolyan!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:

Az en hozzasszolasambol az derul ki hogy en penzehes vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jol tudsz olvasni.
Kertem en valaha valakitol penzT?????? Meg a sajat anyamtol se.
En megdolgozom a penzert. Es nagyon is. Van amikor reggel otkor kelek,pedig irodai munakt csinalok, de miert?Azert, hogy a magyaroknak ingyen forditsak.... es en vagyok a penzehes, hah.
A munkakoromben mar 6 honapja megvaltozott, nincsnek ESF programjaim, de akinek tudok segitek fuggtelen attol hogy nincs programom.
De tudod mit, raebreszttel valamire:
minek csinaljam ingyen es ilyen hozzaallast kapok erte. Ki az a bunko aki segit es szembekopik....
Eleg volt. Nem csinalom tobbet, kiszalllok. Nekem nem eri meg.

Szep jonapot mindekinek, kellemes angliai kinttartozkodast, jo munkakereset:
Viszontlatasra mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, Kriszta! Ne vedd mar a szivedre! A srac szerintem nem akart megserteni. Egyszeruen fiatal. Amikor en is 18 eves voltam, akkor en is ugyazezen az idealista allasponton voltam, es ugy gondoltam, hogy a penz nem szamit. Hat igen, sikerult felnoni, es ez evek is elszalltak, sajnos a penz szamit, erre majd a 18 eves sracok is radobbennek majd.
A srac szerintem semmikeppen nem megserteni akart.
Vissza az elejére
stanb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 3. Kedd, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hell.

tényleg ne sértődj meg. nem volt bennem semmi ilyen szándék.
csak a hozzászólásodat a pénzre hegyezted ki, ami csak a mi felvilágosításunk miatt volt tom Nagyon boldog
Vissza az elejére
stanb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 3. Kedd, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

úgy hallottam h nem nyitják meg a románok és bolgárok előtt a munkaerőpiacot. nem csak pár ország, hanem a legtöbb.
de persze ez szvsz

még egy kérdés.
az ilyen au-pair munkákról mi a véleményetek???????????

néztem kb 15 weboldalt londoni szállásokról, és a diákszállók is nagyon drágák. a főoldalon hírdetett árak sztem magyaroknak mindenképpen megéri. max nem 52-ért bérled hanem 54-ért, viszont magyar közösségben. ami nem mind1 szerintem
Vissza az elejére
stanb
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 3. Kedd, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

+ tudom h ez londoni fórum, de gondolom sok más angliában, esetleg az egyesült királyságben tartózkodó magyar olvassa.

csak Londonban van ekkora összetartás a magyarok között, vagy esetleg más nagyvárosokban is?????????
mert ha kevesebb pénzünk lesz mint 200 000 akkor esetleg más nagyvárosokban kellene próbálkoznunk ( igaz London lenne a legjobb, de hát ha ló nincs jó a ...... )
Vissza az elejére
bagoj
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 16:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem londonban sincs akkora nagy osszetartas a magyarok kozt. kutyabol nem lesz szalonna.
(a jelenlevok mindig kivetelek)
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
szerintem londonban sincs akkora nagy osszetartas a magyarok kozt. kutyabol nem lesz szalonna.

Nezd, mindenki eli a maga kis eletet. Az ember a barataival ismeroseivel osszetart aztan ennyi. Kar tuldimenzionalni ezt a kerdest.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 5:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:

En ott latom a problemat, hogy sokan az osszetartast ugy definialjak, azaz inkabb a nem-osszetartast, hogy "Nem segitett nekem allast keresni, nem ajanlott be a sajat munkahelyere, nem adott szallast es meg egy pizzara sem hivott meg, ugyan magyarul beszeltem hozza es ismert mar vagy 5 perce. Sot durvan kozolte, hogy az itteni munkakezdeshez kell egy csomo indulotoke es nyelvtudas! Micsoda marha!"
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az Ae4 Wembleyi iroda megszunt (illetve koltozes alatt all) NE GYERTEK WEMBLEY-I IRODABN <CSAK CSUKOTT AJTOTT TALATOK< NINCS OTT SENKI

En jelenleg az uj iroda megszervezesvel fogalkozom,es besegitek nehany napokon egy masik irodaban.

NEM TUDOK JELEN PILLANATBAN SENKINEK SEGITENI< SE SENKIVEL BESZELGETNI<SE TELEFONHOZ FUTKOSNI.

A FORUMBOL KISZALLOK< SE NEM OLVASOM<SE IDOM sE ENERgiam,es ugyis felesleges, ha a hozzaszolasaim a "Penzehes" arcot adjak ki rolam. Minek uljek a gepnel ha ugy se kapok fizteset. (kosz az otletert!!!!)
Elnezest kerek minadzoktol akiket "felbehagyok",nem az en stilusom,de a helyzet most arra kenyszerit, a munkakorom is arra kenyszerit.

Aki tudja a maganszamomat csak annyit hogy sok ertekezleten vagyok es azert nem valaszolok......este meg mas...

Sok szerencset a kikeszuloknek, kossetek fel a gatyatok ...jonneka romanok.(mert jonni fognak, kolratozas ide vagy oda. )

Sok erot a forumon maradoknak.

Viszlatasra.

Krisztina
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kriszta ( bár lehet hogy már nem fogod elolvasni )

Na és akkor mi van ha "jönnek" a románok ?!

Nem vagyok nacionalista de mindenki tudja hogy mennyire igényesek magukra nézve . ( biztos van kivétel köztük is , de az nem sok )

Azért azt megnézem majd hogy mit szólnak az angolok hozzájuk , itthon elég ha a metrón végignézel a román vendégmunkásokon , no comment .

Valószinüleg egy töredékük talál is munkát majd ( a normálisabb kinézetü ) de nemhinném hogy megrengetik a brit munkaerő piacot , a szakmai tudásukról nem is beszélve .

Szerintem ahogy jönnek úgy mennek is majd haza , nekik még magyarország is drága hely , London az komoly horror lessz nekik .

Aki akar hozzászólhat !

üdv nektek
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
2 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban