Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 826 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 15:40 Hozzászólás témája: Re: Demonstráció a londoni magyar nagykövetség előtt !
Frenky írta:
Mindenkinek !
Ma hallottam frissen Budapesten a hírt !
Állitólag a londoni magyar nagykövetség előtt demonstráció lessz !?
Londonban élő és dolgozó magyarok , demonstrációt szerveznek a londoni magyar nagykövetség előtt , Gyurcsány leváltását illetően !
Akit érint a rendezvény az nézzen utána az interneten , mert nem megerősitett hírforrásból tudom !
Üdv nektek
es az egyik fo szervezo egy 23 eves csaj, akinek a szellemi es vitazasi szinje epszilon... Csak ugy megjegyzem, hogy szerinte ha nem megy tuntetni, akkor nem is vagy magyar. No ennyi mar boven eleg is ahhoz, hogy ne menjek...
Mivel nincs jobb, inkabb maradjon Gyurcsany, miert zavar az, hogy vegre egy politikus elmonta azt, amit tulajdonkeppen eddig is tudtunk?
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 16:20 Hozzászólás témája: tuntetes
Valami forras?? Hol hallottatok, ki terjeszti, mikor, hol, stb?? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 17:29 Hozzászólás témája:
Seci! Na nee!Ennél nincs jobb??Már kezdem viszasirni a régi ...-ak,pedig eddig mindig, olyan jókat írsz be amik hasznos infók!!! Amúgy gondolom hogy a külföldiek más szemszögből nézik, a hazudozás, ordenárébeszéd lekerült a napirendről,(elkurtuk, ez egy szar ország..stb.beszél így tony blair???Hogy neki ez az egész ország egy részvénytársaság(Kóka), meg a saját munkatársait szokta fikázni??elkurtuk...mi folyhat a pártházban???) fletó ma már cnn-ben bazsajog...úgy tűnik hogy nem a személye,hanem a megszorítás ellen tüntetnének,amire a hivatalos (világbankos stb)közgazdászok szerint szükség van.. A külfőldi nagytőkének tényleg a furcsányra van szüksége, mert más ezt nem merné megcsinálni, amit ő! eladni mindent, ami van, bagóért.. és még naponta fikázni mindenkit, stb.
Nem tudok semmi infót a tüntetésről, itthon tévében nem szólnak róla...ezért nem lehet tudni kik szervezik: !!!!!
Nem elfelejtendő, a parlamenti ellenzék és a (békés) kossuth téri tüntetők, (lesz, van már nevük,vezetők stb. )között nincs 100% egyetértés, a verekedő provokátorok meg ezektől is független valakik. Ja, és nem értem, ha elkúrta fletó, minek cseréli le az öregedő feleséget...amit 1 éve viccelt...
Itthon senki se védi, aki él és mozog, ma is voltam a városban, egy közintézmény őrei is(!!!) rajta csámcsognak!!!
Tessék 2-3 eltérő portált már megnézni, azt is ami nem szimpi esetleg ideológiailag!aztán lehet dönteni...üdvözlettel! Tdani (attól még nem sértődök meg, hogy valaki máshogy látja, de muszály volt ezt hozzátennem!)
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 17:31 Hozzászólás témája: Re: tuntetes
Artin írta:
Valami forras?? Hol hallottatok, ki terjeszti, mikor, hol, stb??
Nem eleg az otthoni felfordulas? Oszinten mi ertelme van ennek az egesz tuntetesnek? Nem jaratta le meg magat elegge az orszag, meg mi magyarok?
Erre a sok barom meg menne ide is tunetni a kovetseg ele..
Sok magyar zaszloba csomagolt barom, ok a "nep" es a "nemezet"..
Szegyen es gusztustalannak tartom az egeszet, az agytalan szervezo kislany meg ha annyira forradalmasdit akar jatszani, vegyen egy repjegyet, hazaert meg szombatra a Fidesz naggyulesre, tuntethet kedvere..
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 20:39 Hozzászólás témája:
No akkor én nem vagyok magyar, mert én ugyan nem megyek tüntetni. Lesz valaki jobb, ha leváltják a mostaniakat? Lesz olyan, aki nem zsebre vágja az ország pénzét, hanem csinál is vele valamit? Én az utóbbi évek alatt nem láttam Magyarországon javulást, csak lefelé halad az ország. Az EU-tól pedig messze vannak. Még interneten sem lehet rendesen vásárolni! Sokszor nem tudom, szégyeljem-e magam, hogy magyar vagyok, mert büszkének nem lehet rá lenni. Ezek után meg főleg nem.
Elküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 21:27 Hozzászólás témája:
Engem speciel nem ugy erdekel a tuntetes, hogy elakarok menni. Eszem agaban sincs, csak kivancsi vagyok, hogy az itteni magyarok mennyire ugranak az ilyen dolgokra. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 8:48 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Engem speciel nem ugy erdekel a tuntetes, hogy elakarok menni. Eszem agaban sincs, csak kivancsi vagyok, hogy az itteni magyarok mennyire ugranak az ilyen dolgokra.
Tessek parancsoljatok, itt van a nagyszeru tuntetes kepekben.. kulonos kedvencen a magyar zaszlo tunj el felirattal..
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 10:38 Hozzászólás témája:
avnire írta:
Artin írta:
Engem speciel nem ugy erdekel a tuntetes, hogy elakarok menni. Eszem agaban sincs, csak kivancsi vagyok, hogy az itteni magyarok mennyire ugranak az ilyen dolgokra.
Tessek parancsoljatok, itt van a nagyszeru tuntetes kepekben.. kulonos kedvencen a magyar zaszlo tunj el felirattal..
Van egy ket pofa, akit lattam a sorban, amikor szavazni voltam, tavasszal.
Tegye fel elektronikusan a kezet, az aki ott volt szerda delutan a kovetseg elott. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 826 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 12:03 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Ez a legjobb kep Csak arra lennek kivancsi, hogy kimellett tuntet, ha a magyarnak ellenall mint magyar
Nem az a lenyeg, hogy ki mellett, hanem, hogy ki ellen.
Azert ha elolvasgatjatok az iWiW forumat, akkor jol latszik, hogy az emberek nagy tobbsege jozan gondolkodasu es az a nehany-tiz hozongo ment tuntetni. Joguk van hozza, nem vonom ketsegbe, tegyek.
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 12:34 Hozzászólás témája:
Nagyon egyszerű: a Kossuth téren azért tüntetnek,hogy Gy.F.lemondjon, és a kormány is. Meg legyenek új választások,legyen új alkotmány. Változzon meg az a ... állapot, ami miatt egyre több fiatal ki akar menni külföldre dolgozni...
Ti csak ne .... a békés (!) tüntetőket, mert ma én is megnéztem a Kossuth teret (nem az újságban,hanem az életben!a két szememmel), szemét, mocsok nincs,az emberek vigyáznak a földön alvókra, stb, a turisták fotózkodnak, tévések estét várják... nem kötelező megnyilvánulni mint állampolgár(választópolgár), de aki ezt teszi,azt talán nem kéne lenézni... na ennyit erről. ...nem is írok be most egy ideig..csak ha véleményalkotás előtt több, ellentétes nézeten levő fórumot, oldalt, stb. is megnéztek...
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 13:08 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
No akkor én nem vagyok magyar, mert én ugyan nem megyek tüntetni. Lesz valaki jobb, ha leváltják a mostaniakat? Lesz olyan, aki nem zsebre vágja az ország pénzét, hanem csinál is vele valamit? Én az utóbbi évek alatt nem láttam Magyarországon javulást, csak lefelé halad az ország. Az EU-tól pedig messze vannak. Még interneten sem lehet rendesen vásárolni! Sokszor nem tudom, szégyeljem-e magam, hogy magyar vagyok, mert büszkének nem lehet rá lenni. Ezek után meg főleg nem.
Heni ezt akár én is "mondhattam" volna , teljesen egyetértek veled .
Már alig várom hogy visszamnejek London-ba !
A londoni tüntetéssel szerintem semmi gond nincs .... de ez a kép nagyon gáz !
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban