Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Biztonsagi orok, takaritok, apolok
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kenzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 11:57    Hozzászólás témája: Biztonsagi orok, takaritok, apolok Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy kicsi, de feltorekvo agencynel dolgozom. A fenti munkakorokbe keresunk embereket. Ha valakit erdekel irjon a sweetmother@btconnect.com-ra vagy elerhet minket a 02077204949-es telefonszamon (9-3-ig).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudtatok volna valami meggyőzőbb e-mail cimet találni? Remélem, ez nem kamu!
Vissza az elejére
kenzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 11:22    Hozzászólás témája: email cim Hozzászólás az előzmény idézésével

Sweet Mother a ceg neve.
Vannak egyeb email cimek is: admin@sweetmother.org.uk es admin@sweetmothersecurity.co.uk. De mivel teljesen mindegy melyikre irtok a legegyszerubbet adtam meg.
Vissza az elejére
Dorka21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!

En egy föiskolas lany vagyok,fel evre halasztottam h nyelvet tanuljak kint. oktober 3-an megyek ki Londonba.
Szallasom mar van, de allast meg keresek. megnyugtato lenne,ha mar ugy mennek ki,h var valamilyen munka Londonban.
Erdekelne a takarito allas, leirnad a reszleteket?(fizetes,munkaidö,feketen vagy legalisan...)koszi
Vissza az elejére
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Engem is érdekelne a dolog, amennyiben többet írsz róla. Pontosan milyen tipusú munkák, hol, és főleg hogy mennyibe kerül ez nekünk?
Én október végén érkeznék, és egy évig szeretnék maradni.
Üdv: Keszy
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 6:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barki jelentkezik angliai agencynel munkara , egy dologra ugyeljen.!!!

Tilos a munakkozvetitesert penz kerni, tehat nem szabad a munkakozvetitonek penzt kerni toled azert mert szerez neked munkat.

ezt az "ujoncoknak" irom, csak pure update.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Igen, ezzel én is tisztában vagyok, csak sajnos a tapasztalat mást mutat. Ezért jobb az elején tisztázni a dolgokat.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 18:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az elejen kell tisztazni, mert a tapsztalat azt mutataja hogy aki ker penzt a munkakozvetitesert annka a vegen nincs munkaja mit kikozvetitene vagy nem fizet......
tehat az elejen kell tisztazni es aki talakozik olyannal aki penzt ker , fel kell jelenteni az elso rendorkapitanysagon......
Vissza az elejére
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 23. Szombat, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!

Angolul mennyire kell tudni?

Diplomás ápoló vagyok, jelenleg gyerekkórházban dolgozom itthon.

Az angolom középszintű, már voltam kint au-pairként is.
Vissza az elejére
habo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 25. Hétfő, 9:49    Hozzászólás témája: alex25@citromail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia

Érdeklődnék a takarítás felől,én Croydonban élek és szeretnék folyamatos munkát találni.Mi a követelmény:pl. angol,bankszámla?
Elöre is köszi a válaszod
Vissza az elejére
zsi2522
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 13:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dorka21 írta:
szia!

En egy föiskolas lany vagyok,fel evre halasztottam h nyelvet tanuljak kint. oktober 3-an megyek ki Londonba.
Szallasom mar van, de allast meg keresek. megnyugtato lenne,ha mar ugy mennek ki,h var valamilyen munka Londonban.
Erdekelne a takarito allas, leirnad a reszleteket?(fizetes,munkaidö,feketen vagy legalisan...)koszi

szia!
Zsi vagyok. most regisztráltam. November végén készülök ki Londonba. Te elvileg már kinnt vagy,megköszönném ha írnál vissza, hogyan sikerült szállást találnod,van e már munkád és eggyáltalán hogy érzed magad kinnt. Előre is köszi a választ. Sok sikert a továbbiakban!
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 19. Csütörtök, 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mindenkinek! Gyerekek! Én már idestova 3 hete leszek kint. Még nincs melóm. Tényleg az egészhez szerencse kell. Minap kaptam 2 elutasitó levelet. De nem kell búslakodni-mondom én. Optimistán kell nézni a dolgokat, azt mondom munka szarásig van. Nem akartam kijönni közvetitőn keresztül, mert azok vagy kicsesznek az emberrel, vagy lehúzzák. Én a haveroknál vagyok - az a szerencsém. Nem beszélek jól angolul, takaritónak, vagy mosogatónak csak felvesznek valahova. Egy ami biztos és mindenkinek ajánlom: nem otthon ülni a feneketeken, hanem menni munka után, újsághirdetés, internet, jobcenter stb. Úgy hallottam kinti közvetitőn kersztül könnyebb. Amint az első meló összejön és legyen bármilyen el kell fogadni és innen már könnyebb továbblépni. Mindenkinek üzenem, aki kint van és nincs melója: Fel a fejjel, sikerülni fog !!!
Vissza az elejére
bel26
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Szia mindenkinek! Gyerekek! Én már idestova 3 hete leszek kint. Még nincs melóm. Tényleg az egészhez szerencse kell. Minap kaptam 2 elutasitó levelet. De nem kell búslakodni-mondom én. Optimistán kell nézni a dolgokat, azt mondom munka szarásig van. Nem akartam kijönni közvetitőn keresztül, mert azok vagy kicsesznek az emberrel, vagy lehúzzák. Én a haveroknál vagyok - az a szerencsém. Nem beszélek jól angolul, takaritónak, vagy mosogatónak csak felvesznek valahova. Egy ami biztos és mindenkinek ajánlom: nem otthon ülni a feneketeken, hanem menni munka után, újsághirdetés, internet, jobcenter stb. Úgy hallottam kinti közvetitőn kersztül könnyebb. Amint az első meló összejön és legyen bármilyen el kell fogadni és innen már könnyebb továbblépni. Mindenkinek üzenem, aki kint van és nincs melója: Fel a fejjel, sikerülni fog !!!

szia Evvi

Mesélnél bővebben a tapasztalataidról?
Az elmúlt 3 hét alatt még mosogatói állást sem sikerült találni, vagy azért nincs még munkád mert jobb állást keresel?
Az alapján amit eddig olvastam az jött le hogy ilyen egyszerűbb munkát pár napon belül, lehet találni nem?

előre is köszi
Sanyi
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 18:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali, igen pár nappal ezelőtt nem volt munkám sőt. Sok helyre beadtam a jelentkezésemet és csak 3 helyrőlkaptam választ-hogy nem. Ekkor folyamodtam agencyhez.És a másik napmár kezdhettem is.
Vissza az elejére
bel26
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evvi írta:
Hali, igen pár nappal ezelőtt nem volt munkám sőt. Sok helyre beadtam a jelentkezésemet és csak 3 helyrőlkaptam választ-hogy nem. Ekkor folyamodtam agencyhez.És a másik napmár kezdhettem is.

Ez megnyugtatóan hangzik. Mosoly
Melyik agency-nél voltál? és milyen munkát sikerült szerezni?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban