| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 7:03 Hozzászólás témája: a4e koltozik |
|
|
Aki a B. Krisztat keresne az A4e irodaban, az ebben a pillantban hiaba jon.
Az iroda koltozes alatt all, ebben a pillantban a komputer rendszer nem el, es valoszinu matol a telefon is ki lesz kapcsolva.
Aki engem hirdet (nem tudom ki) mint munkakozvetito, annak meg kell valtoztania az "adataimat".
Az uj cimet meg nem adtak ki, mert meg dolgoznak az uj irodan, koltozes kb 2 het mulva.
Egy atmeneti telfonszamot tudok adni akinek SOS kellene valami extra segitseg. 07758039345 a szam hetfo-pentek, 9-5 ig el. Ebben a pillanatban, mivel praktukusan nem mukodik az iroda, nem erdemes utaznia senkinek.
Koszonom a megertest es elnezest for inconvinience.
Krisztina |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. Október 4. Szerda, 7:30 Hozzászólás témája: Re: a4e koltozik |
|
|
| bkriszta írta: | Aki a B. Krisztat keresne az A4e irodaban, az ebben a pillantban hiaba jon.
Az iroda koltozes alatt all, ebben a pillantban a komputer rendszer nem el, es valoszinu matol a telefon is ki lesz kapcsolva.
Aki engem hirdet (nem tudom ki) mint munkakozvetito, annak meg kell valtoztania az "adataimat".
Az uj cimet meg nem adtak ki, mert meg dolgoznak az uj irodan, koltozes kb 2 het mulva.
Egy atmeneti telfonszamot tudok adni akinek SOS kellene valami extra segitseg. 07758039345 a szam hetfo-pentek, 9-5 ig el. Ebben a pillanatban, mivel praktukusan nem mukodik az iroda, nem erdemes utaznia senkinek.
Köszönöm a megertest es elnezest for inconvinience.
Krisztina |
Szia Krisztina !
Kérlek,ha tudod az iroda helyét A4E és nyitási időpontját,légy szíves
értesíts.
Köszi.
Üdv: goalkeeper |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 13:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Az Ae4 Wembleyi iroda megszunt (illetve koltozes alatt all) NE GYERTEK WEMBLEY-I IRODABN <CSAK CSUKOTT AJTOTT TALATOK< NINCS OTT SENKI
En jelenleg az uj iroda megszervezesvel fogalkozom,es besegitek nehany napokon egy masik irodaban.
NEM TUDOK JELEN PILLANATBAN SENKINEK SEGITENI< SE SENKIVEL BESZELGETNI<SE TELEFONHOZ FUTKOSNI.
A FORUMBOL KISZALLOK< SE NEM OLVASOM<SE IDOM sE ENERgiam,es ugyis felesleges, ha a hozzaszolasaim a "Penzehes" arcot adjak ki rolam. Minek uljek a gepnel ha ugy se kapok fizteset. (kosz az otletert!!!!)
Elnezest kerek minadzoktol akiket "felbehagyok",nem az en stilusom,de a helyzet most arra kenyszerit, a munkakorom is arra kenyszerit.
Aki tudja a maganszamomat csak annyit hogy sok ertekezleten vagyok es azert nem valaszolok......este meg mas...
Sok szerencset a kikeszuloknek, kossetek fel a gatyatok ...jonneka romanok.(mert jonni fognak, kolratozas ide vagy oda. )
Sok erot a forumon maradoknak.
Viszlatasra.
Krisztina |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atka Újonc

Csatlakozott: Feb 10, 2006 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
"...jonneka romanok"
mar itt vannak. tegnap is talalkoztam kettovel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 18:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Na igen, csak januártól a fél ország itt lesz.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|