Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

In de mix !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 22:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hagyom magam, ne aggodj, majd pannikat feltuzeljuk, egy kis fire waterrel, es mindjart masmilyen lesz a hozzaallasa. Nagyon boldog

A Piccadiliyn imerek egy helyet, de az nekem nem jott be, de az nem ir pub. Te az O'neils-re gondolsz nem?

Amugy igazad van ami a leskelodoket illeti. a video jo volt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Nem hagyom magam, ne aggodj, majd pannikat feltuzeljuk, egy kis fire waterrel, es mindjart masmilyen lesz a hozzaallasa. Nagyon boldog

A Piccadiliyn imerek egy helyet, de az nekem nem jott be, de az nem ir pub. Te az O'neils-re gondolsz nem?

Nem tudom mi a neve ....egy biztos , pincével eggyütt 4 vagy 5 emelet az egész csehó .......de nagyon illuzió romboló mikor kiraknak 23 órakor , mondván vége a dalnak ......bejönnek a fekák aztán villany leó Szomorú

Még jó hogy a Soho az non-stop Mosoly
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Artin írta:

Nem tudom mi a neve ....egy biztos , pincével eggyütt 4 vagy 5 emelet az egész csehó .......de nagyon illuzió romboló mikor kiraknak 23 órakor , mondván vége a dalnak ......bejönnek a fekák aztán villany leó Szomorú

Még jó hogy a Soho az non-stop Mosoly

Ez a rendelet. 11 utan nem lehet alkoholt kiszolgalni, csak azoknak, akiknek kulon engedelyuk van erre, pl: szallodak, ettermek, diszkok
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na fiuk akkor most mar allandosuljon nekem egy nev, (ez foleg Frenkynek szol!! Kacsintó ), mert mar elkereszteltetek mindennek:Pany, Panyi, Pannyika, Pannika stb Nevető Nevető
szoval azt mondjatok h akkor nem fogok unatkozni itt Nevető
tudtok vmi jo RNB helyet ahol, mondjuk reggelig lehet nyomni, es nem csorog a pizsi 11kor?
ti egyebkent mar talakoztatok egymassal vagy megmaradtatok itt a nevtelenseg homalyaba? Nevető
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv panyy! Szerintem nem találkoztunk, és ez benne a szép, de azt hiszem Frenky-t felismernénk , mert ugye az ő szövegeivel csak úgy vonzaná a népet (nem hagyom ki, mert igaz: Mesterünk olyan lehet, mint Karinthy, akit úgy lehetett nyomon követni, hogy ahol a villamoson hangosan nevettek, ott volt ő, abban a szerelvényben. És ami világprömier, mert még nem ment médiába ki: Frici bácsi szó szerint a haláláig olyan sziporkázó volt,mint életében. amikor a végső rosszullét rájöt, és vitték a mentőautóval el vidékről, akkor is szellemeskedett, eszméletvesztésig. Zavart (Akik ott voltak a kocsiban, orvos stb. a tanúk rá...)pedig előtte egy vidéki cigányasszony a nyaralásán megjósolta, hogy ,,az úr már elvesztette a fejének egy részét, és hamarosan az egészet elfogja!" Na ettől eltekintve hasonlít rá!! )

Engem se lenne nehéz felismerned,a másik topicban már készül az analízis a szövegeimről....Artin, háát, ő a legügyesebb, amit tudni lehet, hogy köze van vendéglátáshoz, lássd a topicot odaát!(munka) Sokkolt Forgó szemek

Ja de lehet, hogy oviban, bölcsiben találkoztunk! Vicces
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 16:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

udv Dani Nevető
na most megint megkerdezem, h megkaptad a privimet?irtam egy regenyt... Nevető
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 16:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha még itt vagy: rohanok nézni! Amúgy,üdv!!!!a törpieknek is!
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Yo fej vagy ..... kössz a reklámot !

Aztmondod halálra röhögte magát az öreg ?! Nevető

Az eggyik "legszebb" halál ....... nevetéssel átlépni a küszöböt Nevető

A nevetés a legjobb gyógyír ...... ezt már arhimédesz óta tuggyuk ! Nevető

Média ?

Képzeld mi lenne ha még ott is lökném a sódert ?! Nevető

Szegény fabrik úr lehúzná a rolót , aztán tarkón lőné "magát" ! Nevető Nevető

pacsker
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 16:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, nem kell megijjedned, ha a jó humor éltet, eléred Thomas Parr vagy Thomas Camm életkorát is!!! (angol és skót emberek voltak) Karitnhynek agydaganata volt, egyszer műtötték is.De szeretett élni, míg a sokak által sztárolt Hamvas Béla a végén eléggé elszürkült, ő maga mondta halála előtt,hogy úgy érzi, kiürült, szellemileg, ötletekben,stb.

És Fábryt is lepipálod, vele vót személyes találkozásom, amikor könyvtárban dolgoztam,(már rég volt) Budapestről keresett anyagot, nem vót feldobva attól ,amit adtam, Podmanicky Frigyes báró (Budapest vőlegénye) naplóját. Pedig mondtam hogy abban olyan adomák vannak, mint pl. ama fogadás,amelynek alkalmával a lánchíd kifeszített láncán a Duna felett át kellett mennie id.Gróf Andrássy Gyulának...(a lánc előb megvolt, utánna épült alá a híd...) lépkedve, nem kúszva Ördög megcsinálta! Laza
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Semmi gond ....humor nélkül a fene ette meg az egészet ....de jobb ha tőlem tudod ..... a humor örök .....mint annyi más is az életben .....de ha nevetni tucc mindig ....nagy baj nem érhet .....ez egy kicsit olyasfajta életfilozófia is nálam ...pont azért hoztam létre ezt a topikot !

Na térjünk vissza a politikához ! Nevető

Itt van pölö hőn szeretett gyurcsány elvtársunk ........nincs vele gond .............. csak kevés domesztosszal öbliti le a vacsoráját ..................... evés után Nevető Nevető

Vagy gyerekek , most mi lessz most a politikusokkal ?

A baloldali politikusok nem fognak leszálni a metróról a Kosuth téren..... mert "az ajtók a jobb oldalon nyilnak" ?! Nevető Nevető

Én már adtam "nevet" is a pártállami elvtársaknak ......... én csak ennyit mondanék nekik eztán :

Politikuss !

Egyébként itt megszeretném ragadni az alkalmat hogy elmondjam én is kimentem ma délelőtt a Kosuth térre ..... pár perc demonstráció erejéig ...... mert hogy azért persze ha nem is a csőcselékkel ....de mindenképp az igaz magyarokkal vagyok én is .

Na de miért is mondtam mindezt el ?!

Merthogy épp fölvettem a mobilomra ahogy épp megalakul a tüntetők , legitim csoportusulása ............. azé nem semmi hogy mindehol otthonvagyok Nevető

hoppá

De arról majd egy későbbi hiradásunkban számolunk be ... igérem a teljes vágatlan mind a harminc másodpercet leadom majd ! Nevető

Üdvözlettel : Ipper Pál Mosoly ( főszerkesztő )
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz.nekem is eszembe jutott a politikuss, na némi szolgálati közlemény:

a BBC, és a CNN a hírtévé anyagát vették át, most is egy delegált újságíró segíti őket... Egész nap lógtam a tévéken, hát mindenkinek azt mondom, 3-4 hírportlált kellmegnézni, hogy képbe jussunk, a hírtévé, echotévé anyagai a legjobak, a többiek is ezeket vették át az elején. A város napközben teljesen csendes volt, csakmentőautóból volt több, sehol rendőr, stb. azért mindenki a ...ról beszélt, ahogy hallottam. ma rendőröket vezényelnek pestre, és csak a tévészékház és a elte egy része van lezárva. Tegnap bennrekedt a mtv székházba 2 poltiikus(10 körül voltak adásban, akkor kezdődött az ,,ostrom"/petícióátadás kísérlet) és egy politológus, Török Gábor, aki szerint az MTV elnöke elsőként elszaladt, őket ott hagyta, hogy döntsenek, mikor távoznak,ezután elbarikádozták magukat. (Navrasics fidesz és Juhász ferenc volt mszp miniszter!!!)Mindenkinek javaslom, a tévé ostromról több forrásból tájékozodjon!résztvevők is, pártok is, hivatal is nyilatkozik róla, stb. Csodálkozó Nyíl talán még előkerülnek újrészletek. Vidéken mindenhol nyugodt volt a tüntetés..(mert volt több is) reméllem ma már nem lesz bunyó, magyar nem ver magyart.. Sokkolt
Vissza az elejére
Pastry
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Udv!

Ej,ha otthon lennek ,en is belevernek egy-ket rendor fejebe.

De csak amelyik gyengebb nalam:)

ehjehehe

Na tovabbi jot!

SAS elszall
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 21:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hat itt nem sok mindent kavartatok (mixeltetek) ossze, amig tavol voltam.

"Whisky, meg hogy Whisky, hogy ezek minden lotyet megisznak!" Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 15:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin

Ebben a topikban most nem is nyomult senki ....egy ideje ....javaslom fly át a piccadilly line-ra Nevető ott azé ha tolongás nem is ...de mozgás azért van . Nevető

üdv
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban