Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 16:35 Hozzászólás témája:
Artin írta:
En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest.
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:20 Hozzászólás témája:
Én azt olvastam valahol,hogy a munkáltato azt is elvárja,hogy munkába menet is majdhogynem öltöny legyen rajtad.Igaz ez?
valahogy nem birom az öltönyt...
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:49 Hozzászólás témája:
Elsőnek kösz minden választ a vendéglátós kérdésre!!!
kisjuhfej! Abból indulj ki, hogy ha bemész egy irodába melót keresni,jelentkezni, ott mit viselnek...én is utálom, de viszek, mert az utolsó segédfogalmazó is viseli, stb. Aztán lehet, hogy ha kis, baráti kompániába csöppensz,el lehet hagyni....szerintem megéri, ha felvesznek melózni...
ha megnyugtat egy story,annak idején a néhai színész, Tyll Attila(aki nem rokona tila-tilla műsorvez-nek, előbbi 82 évesen pár éve halt meg, spanyol-erdélyi nemesi származású, míg a műsvez budakeszi sváb) szóval annak idején Horthy-t alakította a századunk című történelmi-doku sorozatban, (emlékszik még más rá?) és egyszer nem volt ideje átöltözni, Horthy admirálisi egyenruhájában ment fel a budai várba vmi forgatásra, a 80-as években...hát néztek nagyokat az emberek!
Öltöny,zakó elegancia, és vigyázz, ne vigyél feliratos szöveges zacskót magaddal!!semmit, ami politikai,világnézeti stb. alapon megosztó, vagy problémás...egyébként informatikusok is rühellik, de viselik az anzúgot...
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 23:22 Hozzászólás témája:
Frenky írta:
Artin írta:
En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest.
Mit dolgozol a szállodában ?
GA vagyok. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 23:23 Hozzászólás témája:
Kisjuhfej írta:
Én azt olvastam valahol,hogy a munkáltato azt is elvárja,hogy munkába menet is majdhogynem öltöny legyen rajtad.Igaz ez?
valahogy nem birom az öltönyt...
Mer hol akarsz atoltozni?? Akik officeban dolgoznak, azoknak nem nagyon van oltozo. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 10:51 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Frenky írta:
Artin írta:
Mit dolgozol a szállodában ?
GA vagyok.
Kössz Artin ...... ebből aztán tényleg tudom ?! :-ppppp
De ha mégse zavar mégeggy kérdés ............................................. mi az a GA ??
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:32 Hozzászólás témája:
GA: Góré: Artin.........(Governor-Admiral??) na de tényleg, én is kiváncsi vagyok,mi ez??
Ja és kisjuhfejnek még annyit, a karbantartó, szerelő (műszerészek, informatikusok persze...) szintén úgy mennek be, mint a többiek, öltöny,zakó....csak a reklámfilmben van,hogy a lónyálat (üdítőital) a sexy srác rekeszben cigöli fel, átizzadt pólóban.....
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:33 Hozzászólás témája:
Artin! ugy értem,hogy nem elég egy pl. farmer+dzseki.De én a mindennapokra gondoltam.Ez nem problem,csak fura.
Én konyhán akarok dolgozni,valamilyen chefként.
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 22:49 Hozzászólás témája:
Kisjuhfej írta:
Szoval akkor az izompolo+napszemcsi nem jön be az angoloknak?
Bezselézett rözse...stb..
Megprobalhatod, a siker nem garantalt. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 22:50 Hozzászólás témája:
Tdaniel írta:
GA: Góré: Artin.........(Governor-Admiral??) na de tényleg, én is kiváncsi vagyok,mi ez??
Ja és kisjuhfejnek még annyit, a karbantartó, szerelő (műszerészek, informatikusok persze...) szintén úgy mennek be, mint a többiek, öltöny,zakó....csak a reklámfilmben van,hogy a lónyálat (üdítőital) a sexy srác rekeszben cigöli fel, átizzadt pólóban.....
Majdnem eltalatad, de nem az. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban