Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Vendéglátósok ide !
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vendéglátósok ide !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 16:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest.

Mit dolgozol a szállodában ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azt olvastam valahol,hogy a munkáltato azt is elvárja,hogy munkába menet is majdhogynem öltöny legyen rajtad.Igaz ez?
valahogy nem birom az öltönyt...
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elsőnek kösz minden választ a vendéglátós kérdésre!!!

kisjuhfej! Abból indulj ki, hogy ha bemész egy irodába melót keresni,jelentkezni, ott mit viselnek...én is utálom, de viszek, mert az utolsó segédfogalmazó is viseli, stb. Aztán lehet, hogy ha kis, baráti kompániába csöppensz,el lehet hagyni....szerintem megéri, ha felvesznek melózni...

ha megnyugtat egy story,annak idején a néhai színész, Tyll Attila(aki nem rokona tila-tilla műsorvez-nek, előbbi 82 évesen pár éve halt meg, spanyol-erdélyi nemesi származású, míg a műsvez budakeszi sváb) szóval annak idején Horthy-t alakította a századunk című történelmi-doku sorozatban, (emlékszik még más rá?) és egyszer nem volt ideje átöltözni, Horthy admirálisi egyenruhájában ment fel a budai várba vmi forgatásra, a 80-as években...hát néztek nagyokat az emberek!

Öltöny,zakó elegancia, és vigyázz, ne vigyél feliratos szöveges zacskót magaddal!!semmit, ami politikai,világnézeti stb. alapon megosztó, vagy problémás...egyébként informatikusok is rühellik, de viselik az anzúgot...
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani! Igazad van. Kibirom én is. Az is igaz,hogy Angliában mindig is jobban adtak az eleganciára.Ez van.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor hajrá! Laza Aból kelkindulni, hogy az elegáns ruci többet sejtet.....mármint, anyagi,stb.értelemben, nem egy csóró megy be,akit kinéznek........ Zavart
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 23:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Artin írta:
En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest.

GA vagyok.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Én azt olvastam valahol,hogy a munkáltato azt is elvárja,hogy munkába menet is majdhogynem öltöny legyen rajtad.Igaz ez?
valahogy nem birom az öltönyt...

Mer hol akarsz atoltozni?? Akik officeban dolgoznak, azoknak nem nagyon van oltozo.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Frenky írta:
Artin írta:

GA vagyok.

Kössz Artin ...... ebből aztán tényleg tudom ?! :-ppppp

De ha mégse zavar mégeggy kérdés ............................................. mi az a GA ?? Nevető
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GA: Góré: Artin.........(Governor-Admiral??) na de tényleg, én is kiváncsi vagyok,mi ez?? Laza

Ja és kisjuhfejnek még annyit, a karbantartó, szerelő (műszerészek, informatikusok persze...) szintén úgy mennek be, mint a többiek, öltöny,zakó....csak a reklámfilmben van,hogy a lónyálat (üdítőital) a sexy srác rekeszben cigöli fel, átizzadt pólóban..... Sokkolt
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin! ugy értem,hogy nem elég egy pl. farmer+dzseki.De én a mindennapokra gondoltam.Ez nem problem,csak fura.
Én konyhán akarok dolgozni,valamilyen chefként.
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szoval akkor az izompolo+napszemcsi nem jön be az angoloknak?Mosoly
Bezselézett rözse...stb..
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Szoval akkor az izompolo+napszemcsi nem jön be az angoloknak?Mosoly
Bezselézett rözse...stb..

Megprobalhatod, a siker nem garantalt.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 22:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
GA: Góré: Artin.........(Governor-Admiral??) na de tényleg, én is kiváncsi vagyok,mi ez?? Laza

Ja és kisjuhfejnek még annyit, a karbantartó, szerelő (műszerészek, informatikusok persze...) szintén úgy mennek be, mint a többiek, öltöny,zakó....csak a reklámfilmben van,hogy a lónyálat (üdítőital) a sexy srác rekeszben cigöli fel, átizzadt pólóban..... Sokkolt

Majdnem eltalatad, de nem az. Mosoly
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 6:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó hír, hogy talán pincérnek elég a nyakkendő-tiszta-jófarmer, v. hasonlónadrág is, bejárni, eztetet mondták nekem, de ájrodában nincs eltérés.. Nevető
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 18:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cilindert,vasalot bekészitetted már?Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban