Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Virág-Consider
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sacit
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 10:04    Hozzászólás témája: Virág-Consider Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!!

Légyszi írjatok, amit tudtok róluk, ill. a kinti munkáltatóról. Nem átverés, azt tudom, h. van biztos munka, csak a körülményekkel nem v.ok egészen tisztában. Aki v.mit hallott róluk: Írjatok!!
Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:01    Hozzászólás témája: Re: Virág-Consider Hozzászólás az előzmény idézésével

Sacit írta:
Hali!!

Légyszi írjatok, amit tudtok róluk, ill. a kinti munkáltatóról. Nem átverés, azt tudom, h. van biztos munka, csak a körülményekkel nem v.ok egészen tisztában. Aki v.mit hallott róluk: Írjatok!!
Köszi

Ez most mi Kérdés Kérdés Valami uj viraguzletlanc vagy mi Kérdés
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a körülményekkel nem vagy tisztában, akkor honnét tudod hogy valami nem átverés-e? Ördög

Kiadják, elvitelre a szerződést a céggel? vagy azt akarják hogy gyorsan, ott írj alá??Van nem tiszta rész a szerződésben? hogy tisztázzák? Rád vonatkozó jogokkal kötelezettségekel tisztában vagy? Kérnek bármilyen címen pénzt,ami nem fénymásolás-árban van? tehát pl. 20000Ft-ot regisztrációra, vagy másra? Tudják részletezni mire kérik? pl. 50 rongyot eltesznek repülőjegyre, megveszik 30-ért a többi az övék marad? Nem tudok semmit a cégről, de ilyen kérdéseket mindenhol meg kéne nézned!!

Nézz már körül a fórumon is!!! Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Apollo71
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 17:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ez a virág-consider munkaközvetítő iroda pécsen? mert ha igen engem is érdekelne amit ők kínálnak árufeltöltői munkát Tesco raktárakban Angliában. Hallottam nagyon sok jót de sokkal több rosszat a melóról ha netán valaki tud valamit erről és megírná nagyon megköszönném.

Előre is kösz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 19:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pecsieknek van segitseg itt is , jobb, megbizhatobb, ingynesebb...a Krisztina szemleyeben. A pecsieknek mindig kulon helye van a szivemben. Most nehogy mindeki pecsi legyen....azert.
De mar tobbszor modtam en is, pecsieknek is, a dunatuliba is hogy kozvetito iroadat csak messzirol szabad nezegetni. Nem eri meg bemenni

Tudom hogy a Tecso kimondottan ugy kezdi a munkafelvtelt hogy elso kor: csoportinterview. 2 kor szmelyes interview..? kell neki NI number es bankszmala, 100% hogy ezt a peccsi virag hogy intezi el pecsrol, az csak a consider nevbol tukorozodik.Consider my dear, consider, do not go there, just consider....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Szabina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

A Tesco-ban azért akad valaki, aki mindenféle csoportos happening nelkül, egy felvételi interjú alapján dönt a felvételről - igaz nem árufelvevő, hanem pénzügyi elemző felvétele van műsoron, rögtön kettő is kell. Én ezt így csináltam az otthoni Tesco-ban is, és általában sikerült is jó embereket felvenni a csapatomba. Most is így csinálom akármennyire is berzenkednek az HR-osok ...

József
(PS - Indyjoe néven regisztráltam ebbe a fórumba, fogalmam sincs miért jelenek meg egy ideje "Szabina" néven !)
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 16. Szombat, 23:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szabina írta:

József
(PS - Indyjoe néven regisztráltam ebbe a fórumba, fogalmam sincs miért jelenek meg egy ideje "Szabina" néven !)

Tan ha a Profilodban megnezned, milyen felhasznalo nev van ott beirva, akkor at is tudod irni. Biztos valaki helyetted belepett es megvaltoztatta a neved.
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

József, akkor regisztrállj újra, és informáld az adminisztrátort!!! Amúgy kösz a tesco infókat mindenkinek!!!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Szabina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a tippet ! Megnéztem - kiderült hogy a saját egy szem feleségem babrált az ID-mmal. Na ezt majd itthon megbeszéljük ...
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 20:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Simán át tudod írni a neved a profilodnál, ....vagy maradsz Szabina Mosoly
Vissza az elejére
bjuza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 20. Szerda, 14:10    Hozzászólás témája: Re: Virág-Consider Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Sacit"]Hali!!

Köszi[/quote]

Hi!Havermondja:kezdesnek jo, nem kell megszakadni, mocskos se leszel/tesco/...de jobb minnel hamarabb elszakadni a kinti cegtol, amihez kozvetit a VC.
Vissza az elejére
peternai
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tudom, vki nézi -e még ezt a topicot, de miután és is bekukk, ezért írom le a tapasztalatomat:

Egy fiatal lány ül bennt, kb 1 órára teljesen elvette a kedvem attól, hogy kimenjek (leginkább a hozzáállása miatt) , aztán felhívtunk egy kinnt élő ismerőst (céges telefont nem sajnálva)....

És amibe kerül (nem forintra pontosak a számok, és egyébként is euro-ben van megadva náluk):
-Pszihológiai/grafológiai vizsgálat (bocs a helyesírásért) vizsgálat 20 000,- HUF
-Vizsgadíj 78 000,-HUF
Ezek a kötelezők, a vláaszthatók:
Pótvizsga 16 000,-HUF
Tanfolyam (benne a könyv és hanganyag) 45 000,-HUF
Könyv és hanganyag 25 000HUF.

A spyke-os (remélem jól írom) interview benne van az árban Kacsintó.

Általában elmondható, hogy a munkáltató adja a szállást, és vonja a bérből, fél éves szerződéseket kínálva.
Ja és egyébként (a múlt héten voltunk), inkább majd tavasz környékén és nyáron lesz több munka.

Röviden ennyi. Én azt mondom, ha két teljesen ugyanolyan embert veszünk, nem annak fogják adni a munkát, aki Mo.-n van, hanem annak aki vette a fáradságot, és bement érdeklődni.

Tehát mi közvetítőn keresztül nem megyünk az tuti.
De ha eladtuk az autót, megindulunk.

Mi is szívesebben mennénk biztosra, de nekem ez is bizonytalannak tűnik, plusz nem kevés pénz, amit kinnt is el tudok "költeni".
Vissza az elejére
csipi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 20:13    Hozzászólás témája: virág-consider Hozzászólás az előzmény idézésével

Pont ma voltam naluk Acég nem kamu 10-embert ismerek aki kiment velük 6-hét nyelv tanfolyam azössz költség kb. 150000ft sőt megprobáltam hogy más beszéljen az interjun,nem mentek bele.egyébként nem a tescoba keresnek feltöltöket hanem raktár áruházakba és még legalább 10féle munkakörbe.mivel dolgoztam kinn van NI számom+Bankszámlám,az se hatja meg öket.viszont akik ki mentek olyan normát kell teljesíteni hogy elég nehéz elérni.valamint a kintiek egyöntetüen azt mondták hogy a nyelvtanfolyamnak semmi értelme,a munkahelyen egy szót sem értettek.annak üzenem aki az autóját elakarja adni és úgy akar kimenni hogy jól gondolja meg,habokra kimenni elég meredek.én inkább adnék valskinek 150000et ha biztosra mennék. b krisztának üzenem ha tud valamit és a szívén viseli a pécsiek sorsát,írjaon!
Vissza az elejére
ee-nn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én nem ajánlom a céget csak olyan embereknek akik beszélnek legalább egy erős alap angolt! A szerződést csak akkor látjátok ha már befizettétek a pénzt! Maga a szerződés is gáz egy kicsit mert mindenért téged tesznek felelősé, (ha megbuksz a vizsgára TE nem tanultál eleget, ha gond van odakinnt nem mondhatsz rájuk rosszat mert beperelnek, stb.) A pótvizsgárol meg csak annyit, hogy a másfél hónapba a vizsgán kívül a pótvizsgának is bele kell férnie! Ha letelt a 6hét nem foglalkoznak tovább veled csak ha újra befizeted a teljes összeget!!! Gáz a cég!!!!
Én egy véletlen folytán olvashattam el a szerződést ami az én szerencsémet is jelenti! Egy olyan embernek aki nem beszél angolul egyáltalán, semmi esélye átmenni a vizsgán mert akár milyen szorgalmas azt az anyagot képtelenség megtanulni ilyen rövid idő alatt!!!
Üdv: ee-nn
Vissza az elejére
karASS
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 21. Szerda, 17:46    Hozzászólás témája: információ Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Egybegyültek!

Bíró Károly vagyok, a Virág Consider kft. angol tanára. Kb. egy éve dolgozom ennél a cégnél, mint angol óraadó tanár. Aki ez alatt az idő alatt az én kezem alatt tanul(t) az angol tanfolyam keretein belül tudhatja, hogy szinte kivétel nélkül mindig a diákok érdekeit tartotm/tartottam szem előtt. Célom, hogy mindenki eljusson egy olyan nyelvismereti szintre, amellyel kvázi zökkenőmentesen el tud boldogulni az Egyesült Királyságban. Minden diákomnak eddig is, és ezek után is hangsúlyozom, hogy ez az ALAP! Ami az írott anyagban benne foglaltatik, az a minimum, azt kivülről-belülről-elölről-hátulról TUDNI KELL!!! Itt nincs apelláta. Való igaz, hogy a 14szer 2.5 óra nem tűnik soknak...de azt senki nem mondta, hogy ezen időn felül nem kellene az angol nyelv rejtelmeivel foglalkozni. Minden az egyén hozzáállásán múlik. Ezt igazolandó: O.L. volt tanítványom pl. nulla angol tudással kezdte nyelvtanfolyamunkat, és az írásbelin és a szóbelin is remek eredménnyel, 85-95%-pont közötti eredményt ért el. Ő ugyanis nem felejtette el, hogy mire is fizette be azt az összeget, amellyel biztossá kívánta tenni angliai munkavállalását. Egyszóval senki ne mondja (főleg nekem!!) hogy ezt lehetetlen véghezvinni, mert ha csak egy embernek is sikerül (és mindenkit biztosíthatok, hogy az elmúlt 1 évben nem ő volt az egyedüli nulláról induló és sikeresen vizsgázó egyén), akkor nem beszélhetünk lehetetlenről...
Emellett nem kell féltani a nálunk vizsgázókat, hiszen volt pár elszólás, mely szerint "ez a vizsga nehezebb, mint az előbbiek.." . Na, ezt honnan lehet tudni..főleg, ha első alkalommal vizsgázik vki...
Egyszóval senkinek ne legyenek illúziói, tanulni kell, megszakadni szerintem nem, és mindenki ugyanolyan esélyekkel indul, ugyanaz az anyag, az oktató, a vizsgázási feltételek, stb..csak a hozzáállás különbözik!!!
Egy kicsit most minden reklamáló nézzen magába, ha kérhetném. Amúgy a kintieknek nagyon jó munkavégzést és világjárást kívánok, az itthoniaknak pedig sok sikert bárminemű céljaik elérésében!!
Üdv:

B.K.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban