Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

In de mix !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 16:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ugy latom el is ult a vihar... Nevető Kacsintó
meg azt is latom h belecsoppentem a ferfitemak surujebe Sokkolt , mert valaszolva a kerdesedre artin LANYKA vagyok... Nevető
egyebkent jol erzem itt magam, nagyon!!!!tegnap kihasznaltuk a jo idot es leugrottunk Eastbournebe Laza
jaja van munkam, ugy jottem mar ki, nem fogod kitalalni....au-pairkedem Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

panyi03 írta:
meg azt is latom h belecsoppentem a ferfitemak surujebe Sokkolt , mert valaszolva a kerdesedre artin LANYKA vagyok... Nevető
egyebkent jol erzem itt magam, nagyon!!!!tegnap kihasznaltuk a jo idot es leugrottunk Eastbournebe Laza

Nyugodtan bedobhatsz valami noi temat, szerintem mi vevok lennenk ra, igaz fiuk? Nevető Nevető De nehogy a torulkozot dobd be, azt inkabb dobd el, amikor vidaut kloc vagy. Nagyon boldog Nagyon boldog Nevető Nevető Remelem mar elmultal 18, mert ha nem, akkor ezt nem szabad olvasnod. Nevető

Azt a leugrast Londonbol tettetek? Mert Eastbourne nem epp a szomszedban van. Mondjuk nem is egy Newcastle tavolsag.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

panyi03 írta:

Milyen vihar ? Olyan is Volt ?! Nevető

Ja tudom má ..... azt úgyhívják volt fesztivál ...de azt nem mi rendezzük .......ez annál jobb Nevető

Pannyika ezt jó tudni hogy kiderült az identitásod ......örülök hogy kisscsaj vagy Vicces mert mosmá legalább nemkell félnem hogy olyat írok ami ...nem túl jó ......és ha pölö hapsi vagy és én ezt nem tudom ...kicsit se lenne "necces" a dolog Kacsintó Nevető

Apropó Volt !? Ötlet

Szereti itt valaki a DnB -t ?

HI TECH Kacsintó

Warning !

Vigyázz Artinnal , mindig a türülközős témával indit , aztán más vizekre viszi a beszélgetés csónakját .......közbe meg szabadúszó a pali Nevető nem vicc ... kajakra ! Nevető Szabadidejében nagyhóhányó a pali Nevető

Artin

Hf

Ne ezt honnan "ollóztam" ?

"Szabadidejében nagy bohóc a manus ! "

"Tényleg ......... és mikor mond valami vicceset ? "

Ui: Egyébként ha humorizélni akartok , gyertek át a pika dili lányra Kacsintó Nevető ez a mindenről de nempont humorral topik ! Kacsintó
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ja londonbol!bereltunk egy 6szemelyes kocsit 1 napra, es belehelyztuk magunkat Nagyon boldog

neeeem kell aggodnotok, mar nagykoru vagyok Kacsintó uh irhattok barmi 18karikas dolgot...uuuh lehetne egy ilyen topikot is nyitni.... Nevető Nevető Kacsintó torulkozo nelkul londonban...na jo nem ...ma kulonosen hulye vok Nevető nezzetek el nekem Felkiáltás

ja egyebkent en az rnb-t szeressem!!!!egyedul vok? Szomorú lehet ilyet talalni itt finchley kornyeken?

most ugy tenyleg...milyen csajos dologhoz szeretnetek,tudnatok hozzaszolni?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 2:36    Hozzászólás témája: Re: humor Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:

Eggyet azé elárulhacc !

Mi az a GSH ? ( sejtem.. de azé ha kitaglalnád mindenki örülne ) Nevető

sőt

Azt is elmondhatod hogy miért ködös albion London !

a GSH means Good Sense of Humor.

a kodos albiont azert hittak vagy hijjak annak mert meg regen, nagyon regen, a sok gyar kemeny es aztan az autok annyi fusotot hordtak ossze, hogy nem lehetett latni, mert fustkod volt midenfele, ne ugy ertsetek, hogy az orrodig nem lattal, de jo tavolsagba mar nem lehetett latni.

Es itt az ujabb kerdes. Tudjatok hogy hivjak Nyiregyhazan a talicskat?
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 11:36    Hozzászólás témája: Re: humor Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:

Es itt az ujabb kerdes. Tudjatok hogy hivjak Nyiregyhazan a talicskat?

Én úgytudom hogy azt nem hívják , hanem tolják ! Mosoly

Artin

Én is tettem fel neked egy kérdést ott fönn .....de válasz eleddig nem jött ?! Mivel nagyfilrajongó vagy te is , kiváncsi vagyok vágod e , melyik filmben hangzott el az ominózus mondat !

más

Panyi

Azé ha törülközöbe rohangálsz , kreájj már egy képet mert arra többen befizetnének itt ! Kacsintó

üdv
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem baj panyi03, itt lehet mindenki hülye,a többiek helyretesznek minket(mint a picadily-n engem) Nevető

Naa,lesz akkor 18karikás rovat? Ha már bedobtad.....képek törölközővel, stb? Vicces (mit szól majd hozzá az adminisztrátor??? Sokkolt lehet, hogy fel kell ugrania karikának, és a figyelmeztető szövegnek, és külön belépni...) Persze az is elég,ha marad a verbalitásnál a dolog, mint egy régi rádiókabarés számban, ahol a paródiában Medgyasszay Vilma pikáns dalokat énekel (1900as évek eleje) persze csak a recsegés hallatszott.... Őrült
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 15:04    Hozzászólás témája: Re: humor Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Én úgytudom hogy azt nem hívják , hanem tolják ! Mosoly

Artin

Én is tettem fel neked egy kérdést ott fönn .....de válasz eleddig nem jött ?! Mivel nagyfilrajongó vagy te is , kiváncsi vagyok vágod e , melyik filmben hangzott el az ominózus mondat !

más

Panyi

Azé ha törülközöbe rohangálsz , kreájj már egy képet mert arra többen befizetnének itt ! Kacsintó

üdv

Jol tudtad. Nagyon boldog Nagyon boldog Nem tudom mibol van az idezet. Sokkolt Sokkolt Forgó szemek Zavart Passzolok
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 15:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Naa,lesz akkor 18karikás rovat? Ha már bedobtad.....képek törölközővel, stb? Vicces (mit szól majd hozzá az adminisztrátor??? Sokkolt lehet, hogy fel kell ugrania karikának, és a figyelmeztető szövegnek, és külön belépni...) Persze az is elég,ha marad a verbalitásnál a dolog, mint egy régi rádiókabarés számban, ahol a paródiában Medgyasszay Vilma pikáns dalokat énekel (1900as évek eleje) persze csak a recsegés hallatszott.... Őrült

Hogy te miket nem tudsz...!!
Persze!!megcsinalnam es egyedul lennek benne mi?mindenki csak nezelodni jarna... Nagyon boldog Kacsintó mondjuk csinalok ha ti is raktok bele kepeket.. Nevető Nevető na az jo lenne Kacsintó kidolgozzott ferfitestek mindenfele Laza igaz uraim??! Kacsintó

Most itt olvasgatok masfele is: mindenki otthon van??
meg jol lattam h te Dani jogot tanulsz?es hol, itt vagy otthon?mer egyebkent en is... Nagyon boldog sorstarsak vagyunk?! Kacsintó
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin

Hogy melyik filmben volt ?!

Hát a HF 3 -ban ! ( ejtsd : Lethal weapon three )

Láttad a filmet ? Mert csak akkor "ecsetelem" a teljes szöveget !

Abba "sincs" sok alap duma Nevető

screen : HF 3 eleje ...várják a tűzzszerészeket a toronyház előtt , Rigs meg kitalája hogy majd ő hatástalanitja a bombát . LOL

Rigs : "Csak bizzál bennem ! "

Mortaugh : " Ezt a hibát már többször elkövettem . " Nevető Nevető

más

Dani

Mit szól hozzá az adminisztrátor ?!

Majd megmongyuk neki .... hogy belehet társulni a rovatba Nevető

Enci is ledobja majd a textilt és akkor talán bevesszük a csapatba Nevető

A karikákat meg majd élőben felveszik .... egy karika a testre .... nem kell annyira túlöltözni ...minek ...még melegük lessza végén Nevető Nevető

A 16-os korosztály sárga karikában ropi Kacsintó a felnőtt spinkók meg pirosban ropja ........... a dance Nevető

Valahogy így :

[/url] http://users.atw.hu/szafari/Pictures/Term/termek3/IMG_0013.JPG [url]

Csak a recsegés halaccot ?

Az nem gond csak azt nemtudjuk honnan jött !

A hanghordozóról vagy a korabeli sezlonyról ? Nevető De lehet hogy mindkettőről ? Nevető

Mindenkinek!

Gyerekek ...... idevágó T-ma !

Az milyen hogy beregisztráltam egy angol csetre ......beköszönök ...mivel fogattak ??!!

na

( tudták hogy magyar vagyok )

Az első szó amit beirtak ez volt : puncee Nevető Nevető Nevető

Aztán megkérdezték jól irták e ! Nevető

Röhögtem ......."mondtam" ... így se rossz ! Nevető

Mondjuk aztán jött a next word ........ amivel állandóan poénkodnak az angolok ........... a hungary helyet hungry-t irnak Nevető

Na megint sikerült tele irnom a "falat" Nevető

üdv
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hajrá panyi03! Sorstársak vagyunk, bár lehetnénk sörtársak is....priviben megírhatod, hol vagy joghalogató....én befejeztem tanulmányaimat,de nem a tervek szerint,kidobtak az utolsó vizsgáról is, ami elválasztott a diplomától...(statisztika az első) máshova meg nem vettek át vizsgára.... ugyhogy londonisztánban kezdek új életet 2 hét múlva....(ahol talán nem szokták kiröhögni a tanárok azt,akit kihajítanak az utcára 5 ledolgozott véres-gennyes év után... Szomorú )

Ördögi vagy nagyon őrült

Na,kidolgozott az van, férfitest is, (micsoda arcizmok! Sokkolt ) képek helyett inkább kreáltam neked egy viccet: mi a különbség a demokrata és a republikánus elnök kedvenc poziturája közt???(Clinton és Bush)?? 1 betű: Clinton kedvence az ovális irodától egy betűvel eltérő, mint megtudta a világ, a neokon elnök elé tesz egy m betűt, így lesz morális..... reméllem ez igy még belefér... Forgó szemek

Frenky,ne fogd visza magad, számolj be róla, hogy a hungry-hungary legény mire megy a chaten...(netán a lóvé és a box szó szerepel a címben?? Ördög Sokkolt )What about the hungry women??Csak chattinteni kell..?
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Lóvé és box ? Ezt nem nagyon értem ??

Ha kifejtenéd örülnék .

üdv
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem lovebox alatt(cím) van sok kiéhezett........... Ördög Ördög Laza Nagyon boldog de ezt úgy mondták nekem, nem próbáltam.......ki, kiket lehet ott felszedni... Síró vagy nagyon szomorú

inkább várom panyi03 válaszát, az fontosabb.... Ötlet
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát a loveboxot azt felejtsd el ......................volt ott pár ismerősöm ........ de épp a múltkor mondta a fodrászom ( csaj ) hogy ott már csak jóformán ku***k vannak ... meg ami ott megy az no comment .

Vannak jobb helyek is ahol csajozni lehet .....bár ha rámhalgatsz ...felejtő az internetes társkeresés .

Élőben a legjobb a műsor !
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem utolszór, egyetértünk!!! Nagyon boldog neten haverkodni szabad....egyéb már meredek... Sokkolt
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
2 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban