Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Tücsök és bogár !
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tücsök és bogár !
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 21:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bentlakasos au-pairt keresunk

Magyar csalad 1 eves kislanyhoz keres gyakorlattal, vagy gyakorlat nelkul, de a pelenkazastol nem irtozo lanyt. A munka csak gyerekorzesre korlatozodik, haztartasi munka, kerteszkedes,az apukaval valo flortoles kizarva. Sajat szoba, kaja, internet hozzaferes, ingyenes mosogephasznalat, heti netto £55 zsebpenz.
Elvarasaink: legyel vidam, szeresd a rendet, a gyerekeket (jo ertelemben)es nagy wc utan hasznald a kefet es moss kezet.
Az erdeklodoktol oneletrajzot kerunk fenykeppel (borszerkos, ostoros csajok elonyben - az ostor nem a gyerekhez kell.)

Figyelmeztetes! A hirdetes veresen komoly, karotnyeltek kimeljenek

Es az anyukaval valo froltoles is kivan zarva? Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az nagyon komoly Nevető domina jeligére a hirdetőbe Nevető

Ezt hol találtad Artin ?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:

Ezt hol találtad Artin ?

wiw-en az uzenofalon. Tegnap
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Frenky írta:

Ezt hol találtad Artin ?

wiw-en az uzenofalon. Tegnap

asszem akkor most bejelentkezem az iwiw-re
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 21:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

asszem akkor most bejelentkezem az iwiw-re

Es ha bejelentkeztel mit csnalsz?? Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 22:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megtalaltatok? Mert amikor beleptem a wiw-re eszembe jutott, hogy a hirdetesek kozott lattam, es nem az uzenofalon.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 0:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van egy olyan topik hogy Szobatársat keresek !

Azt én is keresnék ...szójjon valaki (nőnemü).... mega-doma para métereket ! Nevető

Vagy a másik : Nyelviskolák

Mivel angolul már megy ( yes , no ) ezért ha esetleg egy francia tanár be-e-sikk ...... szójatok .......adok neki órákat szivesen ......... ócsón Nevető

De a kedvencem : Szellemi munka!

Azt hogy kell csinálni ?? Nevető

Hát nem utolsó sorban .. de mégis ... az űber ..... a mega ..... a mindent elsöprő topik :

Ez egy tök jó hely !

Télleg ?

Where íz ? Nevető

Good night ! Kacsintó

Nézzétek el nekem ha kicsit alpári vagyok (voltam ) ....... de "ép" Kacsintó buliból

jöttem Nevető

Üdvözlettel : Jhonnie Walker ( gold lé bel ) Laza Nevető
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 7:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky én elhiszem hogy jó volt a buli, de feltétlen szétkellett offolnod 4 új topikot indításként.
Szeretjük a jó humorod, de az maradjon a tücsök és bogárba, meg a picadillyben jó? Vannak akik tényleg szeretnének információhoz jutni.

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Szeptember 8. Péntek, 13:32), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 12:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én már írtamis egy új rovatba, eddig 1 választ kaptam! Nevető Ennyi taggal ami be vanregisztrálva, nem gond, hogy szofisztikáltabbak lesznek a kérdések... Forgó szemek
És lehet bátran beírni! Hiszen,mint egy 1989 előtti magas beosztású állami és pártvezető mondta: nekünk olyan emberekre van szükségünk,amilyenekre szükségünk van! Ennek fényében a szellemi,stb melóba is írhattok. (IT, stb???) Laza
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Frenky én elhiszem hogy jó volt a buli, de feltétlen szétkellett offolnod 4 új tyopikot indításként.
Szeretjük a jó humorod, de az maradjon a tücsök és bogárba, meg a picadillyben jó? Vannak akik tényleg szeretnének információhoz jutni.

Igen igazad lehet ........ én is nagyon harapok ha valaki offol !

but ( ez egy angol szó ) Kacsintó

Igaz kicsit hajlottunk tennap estve minta : pálmalevél ......néha nekem is kell egy kiss lazitás ....azonban nem hiszem hogy offoltam volna ...merthogymert ...... nem meglévő fórumot offoltam ..hanem csak nyitottam poénból egy saját fórumot ..........de nyugi .....semmi gond úgyse fog beleirni senki Nevető

Egyébként hagyhattad volna az eredetileg megirt szót "tyopik" nem kellett volna kiszerkeszteni ....már épp akartam mondani milyen jó humorod van .....( pont idevágó szó ) er:re te........belejavitassz a saját szövegedbe !? Nevető

Látod Enci elég ha ide belépsz és akarva akaratlanul humort gyártassz !

más

Dani

nekünk olyan emberekre van szükségünk,amilyenekre szükségünk van

Erre monták volt régen : " ezt jólmegaszonta az az ember " Kacsintó

Üdvözöl mindenkit : Mr Olimpija Laza
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tucsok es bogar... es helyesiras.. (innen a forumrol)

"eszmeletlenul meg kell tanulnom gepleni... a fodo hygiene helyett fod t iram... es tele helyesiras, hiaba rohanok..."
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy nekem való topik címet !

Single roomot keresek!

Megörültem hogy vannak még itt ivó cimborák , de aztán láttam hogy ő nem arra gondolt ami:re én Síró vagy nagyon szomorú

Merthogy én a single rumra gondoltam ! Nevető
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban