Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 21:42 Hozzászólás témája:
Bentlakasos au-pairt keresunk
Magyar csalad 1 eves kislanyhoz keres gyakorlattal, vagy gyakorlat nelkul, de a pelenkazastol nem irtozo lanyt. A munka csak gyerekorzesre korlatozodik, haztartasi munka, kerteszkedes,az apukaval valo flortoles kizarva. Sajat szoba, kaja, internet hozzaferes, ingyenes mosogephasznalat, heti netto £55 zsebpenz.
Elvarasaink: legyel vidam, szeresd a rendet, a gyerekeket (jo ertelemben)es nagy wc utan hasznald a kefet es moss kezet.
Az erdeklodoktol oneletrajzot kerunk fenykeppel (borszerkos, ostoros csajok elonyben - az ostor nem a gyerekhez kell.)
Figyelmeztetes! A hirdetes veresen komoly, karotnyeltek kimeljenek
Es az anyukaval valo froltoles is kivan zarva? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 17:56 Hozzászólás témája:
Frenky írta:
Az nagyon komoly domina jeligére a hirdetőbe
Ezt hol találtad Artin ?
wiw-en az uzenofalon. Tegnap _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 21:14 Hozzászólás témája:
avnire írta:
asszem akkor most bejelentkezem az iwiw-re
Es ha bejelentkeztel mit csnalsz?? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 22:22 Hozzászólás témája:
Megtalaltatok? Mert amikor beleptem a wiw-re eszembe jutott, hogy a hirdetesek kozott lattam, es nem az uzenofalon. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 7:26 Hozzászólás témája:
Frenky én elhiszem hogy jó volt a buli, de feltétlen szétkellett offolnod 4 új topikot indításként.
Szeretjük a jó humorod, de az maradjon a tücsök és bogárba, meg a picadillyben jó? Vannak akik tényleg szeretnének információhoz jutni.
Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Szeptember 8. Péntek, 13:32), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 12:43 Hozzászólás témája:
Én már írtamis egy új rovatba, eddig 1 választ kaptam! Ennyi taggal ami be vanregisztrálva, nem gond, hogy szofisztikáltabbak lesznek a kérdések...
És lehet bátran beírni! Hiszen,mint egy 1989 előtti magas beosztású állami és pártvezető mondta: nekünk olyan emberekre van szükségünk,amilyenekre szükségünk van! Ennek fényében a szellemi,stb melóba is írhattok. (IT, stb???)
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 13:49 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Frenky én elhiszem hogy jó volt a buli, de feltétlen szétkellett offolnod 4 új tyopikot indításként.
Szeretjük a jó humorod, de az maradjon a tücsök és bogárba, meg a picadillyben jó? Vannak akik tényleg szeretnének információhoz jutni.
Igen igazad lehet ........ én is nagyon harapok ha valaki offol !
but ( ez egy angol szó )
Igaz kicsit hajlottunk tennap estve minta : pálmalevél ......néha nekem is kell egy kiss lazitás ....azonban nem hiszem hogy offoltam volna ...merthogymert ...... nem meglévő fórumot offoltam ..hanem csak nyitottam poénból egy saját fórumot ..........de nyugi .....semmi gond úgyse fog beleirni senki
Egyébként hagyhattad volna az eredetileg megirt szót "tyopik" nem kellett volna kiszerkeszteni ....már épp akartam mondani milyen jó humorod van .....( pont idevágó szó ) er:re te........belejavitassz a saját szövegedbe !?
Látod Enci elég ha ide belépsz és akarva akaratlanul humort gyártassz !
más
Dani
nekünk olyan emberekre van szükségünk,amilyenekre szükségünk van
Erre monták volt régen : " ezt jólmegaszonta az az ember "
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban