| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
panyi03 Újonc

Csatlakozott: Sep 08, 2006 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: finchley
|
Elküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 16:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ugy latom el is ult a vihar...
meg azt is latom h belecsoppentem a ferfitemak surujebe , mert valaszolva a kerdesedre artin LANYKA vagyok...
egyebkent jol erzem itt magam, nagyon!!!!tegnap kihasznaltuk a jo idot es leugrottunk Eastbournebe
jaja van munkam, ugy jottem mar ki, nem fogod kitalalni....au-pairkedem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 18:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| panyi03 írta: | Na ugy latom el is ult a vihar...
meg azt is latom h belecsoppentem a ferfitemak surujebe , mert valaszolva a kerdesedre artin LANYKA vagyok...
egyebkent jol erzem itt magam, nagyon!!!!tegnap kihasznaltuk a jo idot es leugrottunk Eastbournebe
Nyugodtan bedobhatsz valami noi temat, szerintem mi vevok lennenk ra, igaz fiuk? De nehogy a torulkozot dobd be, azt inkabb dobd el, amikor vidaut kloc vagy. Remelem mar elmultal 18, mert ha nem, akkor ezt nem szabad olvasnod.
Azt a leugrast Londonbol tettetek? Mert Eastbourne nem epp a szomszedban van. Mondjuk nem is egy Newcastle tavolsag. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| panyi03 írta: | Na ugy latom el is ult a vihar...
Milyen vihar ? Olyan is Volt ?!
Ja tudom má ..... azt úgyhívják volt fesztivál ...de azt nem mi rendezzük .......ez annál jobb
Pannyika ezt jó tudni hogy kiderült az identitásod ......örülök hogy kisscsaj vagy mert mosmá legalább nemkell félnem hogy olyat írok ami ...nem túl jó ......és ha pölö hapsi vagy és én ezt nem tudom ...kicsit se lenne "necces" a dolog
Apropó Volt !?
Szereti itt valaki a DnB -t ?
HI TECH
Warning !
Vigyázz Artinnal , mindig a türülközős témával indit , aztán más vizekre viszi a beszélgetés csónakját .......közbe meg szabadúszó a pali nem vicc ... kajakra ! Szabadidejében nagyhóhányó a pali
Artin
Hf
Ne ezt honnan "ollóztam" ?
"Szabadidejében nagy bohóc a manus ! "
"Tényleg ......... és mikor mond valami vicceset ? "
Ui: Egyébként ha humorizélni akartok , gyertek át a pika dili lányra ez a mindenről de nempont humorral topik !  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
panyi03 Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 20:07 Hozzászólás témája: |
|
|
ja londonbol!bereltunk egy 6szemelyes kocsit 1 napra, es belehelyztuk magunkat
neeeem kell aggodnotok, mar nagykoru vagyok uh irhattok barmi 18karikas dolgot...uuuh lehetne egy ilyen topikot is nyitni.... torulkozo nelkul londonban...na jo nem ...ma kulonosen hulye vok nezzetek el nekem
ja egyebkent en az rnb-t szeressem!!!!egyedul vok? lehet ilyet talalni itt finchley kornyeken?
most ugy tenyleg...milyen csajos dologhoz szeretnetek,tudnatok hozzaszolni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 2:36 Hozzászólás témája: Re: humor |
|
|
| Frenky írta: |
Eggyet azé elárulhacc !
Mi az a GSH ? ( sejtem.. de azé ha kitaglalnád mindenki örülne )
sőt
Azt is elmondhatod hogy miért ködös albion London !
|
a GSH means Good Sense of Humor.
a kodos albiont azert hittak vagy hijjak annak mert meg regen, nagyon regen, a sok gyar kemeny es aztan az autok annyi fusotot hordtak ossze, hogy nem lehetett latni, mert fustkod volt midenfele, ne ugy ertsetek, hogy az orrodig nem lattal, de jo tavolsagba mar nem lehetett latni.
Es itt az ujabb kerdes. Tudjatok hogy hivjak Nyiregyhazan a talicskat? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 11:36 Hozzászólás témája: Re: humor |
|
|
| Artin írta: |
Es itt az ujabb kerdes. Tudjatok hogy hivjak Nyiregyhazan a talicskat? |
Én úgytudom hogy azt nem hívják , hanem tolják !
Artin
Én is tettem fel neked egy kérdést ott fönn .....de válasz eleddig nem jött ?! Mivel nagyfilrajongó vagy te is , kiváncsi vagyok vágod e , melyik filmben hangzott el az ominózus mondat !
más
Panyi
Azé ha törülközöbe rohangálsz , kreájj már egy képet mert arra többen befizetnének itt !
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 12:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem baj panyi03, itt lehet mindenki hülye,a többiek helyretesznek minket(mint a picadily-n engem)
Naa,lesz akkor 18karikás rovat? Ha már bedobtad.....képek törölközővel, stb? (mit szól majd hozzá az adminisztrátor??? lehet, hogy fel kell ugrania karikának, és a figyelmeztető szövegnek, és külön belépni...) Persze az is elég,ha marad a verbalitásnál a dolog, mint egy régi rádiókabarés számban, ahol a paródiában Medgyasszay Vilma pikáns dalokat énekel (1900as évek eleje) persze csak a recsegés hallatszott....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 15:04 Hozzászólás témája: Re: humor |
|
|
| Frenky írta: | Én úgytudom hogy azt nem hívják , hanem tolják !
Artin
Én is tettem fel neked egy kérdést ott fönn .....de válasz eleddig nem jött ?! Mivel nagyfilrajongó vagy te is , kiváncsi vagyok vágod e , melyik filmben hangzott el az ominózus mondat !
más
Panyi
Azé ha törülközöbe rohangálsz , kreájj már egy képet mert arra többen befizetnének itt !
üdv |
Jol tudtad. Nem tudom mibol van az idezet. Passzolok _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
panyi03 Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Naa,lesz akkor 18karikás rovat? Ha már bedobtad.....képek törölközővel, stb? (mit szól majd hozzá az adminisztrátor??? lehet, hogy fel kell ugrania karikának, és a figyelmeztető szövegnek, és külön belépni...) Persze az is elég,ha marad a verbalitásnál a dolog, mint egy régi rádiókabarés számban, ahol a paródiában Medgyasszay Vilma pikáns dalokat énekel (1900as évek eleje) persze csak a recsegés hallatszott....
Hogy te miket nem tudsz...!!
Persze!!megcsinalnam es egyedul lennek benne mi?mindenki csak nezelodni jarna... mondjuk csinalok ha ti is raktok bele kepeket.. na az jo lenne kidolgozzott ferfitestek mindenfele igaz uraim??!
Most itt olvasgatok masfele is: mindenki otthon van??
meg jol lattam h te Dani jogot tanulsz?es hol, itt vagy otthon?mer egyebkent en is... sorstarsak vagyunk?!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 16:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Artin
Hogy melyik filmben volt ?!
Hát a HF 3 -ban ! ( ejtsd : Lethal weapon three )
Láttad a filmet ? Mert csak akkor "ecsetelem" a teljes szöveget !
Abba "sincs" sok alap duma
screen : HF 3 eleje ...várják a tűzzszerészeket a toronyház előtt , Rigs meg kitalája hogy majd ő hatástalanitja a bombát . LOL
Rigs : "Csak bizzál bennem ! "
Mortaugh : " Ezt a hibát már többször elkövettem . "
más
Dani
Mit szól hozzá az adminisztrátor ?!
Majd megmongyuk neki .... hogy belehet társulni a rovatba
Enci is ledobja majd a textilt és akkor talán bevesszük a csapatba
A karikákat meg majd élőben felveszik .... egy karika a testre .... nem kell annyira túlöltözni ...minek ...még melegük lessza végén
A 16-os korosztály sárga karikában ropi a felnőtt spinkók meg pirosban ropja ........... a dance
Valahogy így :
[/url] http://users.atw.hu/szafari/Pictures/Term/termek3/IMG_0013.JPG [url]
Csak a recsegés halaccot ?
Az nem gond csak azt nemtudjuk honnan jött !
A hanghordozóról vagy a korabeli sezlonyról ? De lehet hogy mindkettőről ?
Mindenkinek!
Gyerekek ...... idevágó T-ma !
Az milyen hogy beregisztráltam egy angol csetre ......beköszönök ...mivel fogattak ??!!
na
( tudták hogy magyar vagyok )
Az első szó amit beirtak ez volt : puncee
Aztán megkérdezték jól irták e !
Röhögtem ......."mondtam" ... így se rossz !
Mondjuk aztán jött a next word ........ amivel állandóan poénkodnak az angolok ........... a hungary helyet hungry-t irnak
Na megint sikerült tele irnom a "falat"
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
hajrá panyi03! Sorstársak vagyunk, bár lehetnénk sörtársak is....priviben megírhatod, hol vagy joghalogató....én befejeztem tanulmányaimat,de nem a tervek szerint,kidobtak az utolsó vizsgáról is, ami elválasztott a diplomától...(statisztika az első) máshova meg nem vettek át vizsgára.... ugyhogy londonisztánban kezdek új életet 2 hét múlva....(ahol talán nem szokták kiröhögni a tanárok azt,akit kihajítanak az utcára 5 ledolgozott véres-gennyes év után... )
Na,kidolgozott az van, férfitest is, (micsoda arcizmok! ) képek helyett inkább kreáltam neked egy viccet: mi a különbség a demokrata és a republikánus elnök kedvenc poziturája közt???(Clinton és Bush)?? 1 betű: Clinton kedvence az ovális irodától egy betűvel eltérő, mint megtudta a világ, a neokon elnök elé tesz egy m betűt, így lesz morális..... reméllem ez igy még belefér...
Frenky,ne fogd visza magad, számolj be róla, hogy a hungry-hungary legény mire megy a chaten...(netán a lóvé és a box szó szerepel a címben?? )What about the hungry women??Csak chattinteni kell..? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Dani
Lóvé és box ? Ezt nem nagyon értem ??
Ha kifejtenéd örülnék .
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Asszem lovebox alatt(cím) van sok kiéhezett........... de ezt úgy mondták nekem, nem próbáltam.......ki, kiket lehet ott felszedni...
inkább várom panyi03 válaszát, az fontosabb....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát a loveboxot azt felejtsd el ......................volt ott pár ismerősöm ........ de épp a múltkor mondta a fodrászom ( csaj ) hogy ott már csak jóformán ku***k vannak ... meg ami ott megy az no comment .
Vannak jobb helyek is ahol csajozni lehet .....bár ha rámhalgatsz ...felejtő az internetes társkeresés .
Élőben a legjobb a műsor ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 19:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem utolszór, egyetértünk!!! neten haverkodni szabad....egyéb már meredek...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|