Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Vállalkozás Angliában
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vállalkozás Angliában
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Artin!

Azt hittem csak viccelsz a pár százezerrel . Egyébként nem értem az angolok gondolkodását.Pont hogy segiteniük kéne az uj vállalkozások indulását,nem pedig leszedni öket anyagilag néhány papir miatt,hisz ezek késöbb munkát is adhatnak nem kevés embernek

Talan azert, mert oda tettem ket vigyort. Azt amolyan sokkolo valasznak szantam, de nem vicceltem, tenyleg igy van. Persze hitelt lehet felvenni, mert sokan igy csinaljak, csak ahhoz is kell nemi penz. A kamatok itt nem olyan magasak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

@kisjuhfej!!

Ha nagy az akaraterő, kitartás, még egyszer összejöhet! Láttam most spektrum tévén filmet, (fény-űzők) két londoni, 30 körüli ,,vállakozóról" egy afro srác mobil csengőhangokat árult, abból lett 1 milkája, és építette tovább a céget. Első évben 30 rokona volt az alkalmazott, aztán nem volt pár ember eléggé motíválva és kénytelen volt kicserélni a személyzetét emiatt.Vele se álltak a bankok szóba, amig vmi kis pénzalapot össze nem dobott, utánna megváltozott a helyzet. Árembí,vagy milyen stílusú zenékkel csinálta meg. A bangladesi vállakozó meg hazájában akart szélessávú internetbizniszt kiépíteni,felmérte, 30000 módos fiatalnak bmennyiért el tudja adni a szolgáltatását. nagy fényes divatbemutatós bulit is szervezett. indiai hindú barátnője van(házasság nem lesz,eltérő vallás) extra sportkocsik, az itthon ismert ,,vállakozó"stílusában él,fiatalon milliomosnak lenni, jacht, kocsi,más csajok stb. Mi a lényeg?? Sokkolt akinek nincs pénze sok,a hazai,családi, rokoni, nemzeti környezetben indul el. kínaiak is saját bankhálózat, rokoni, stb. kölcsönből indulnak...amikor holdújjévkor előkerülnek a fejetlen hullák, az azt jelenti, hogy vki nem tudott időben törleszteni vmi uzsorakölcsönt. Zavart Síró vagy nagyon szomorú

És szerintem sok olyan kérdés is van, ami itthon fel se merül vendéglátásban...(pl. vevőkőr(akik arra járnak, laknak) vallási, étkezési szokásai, napi tempó, stb.stb.)

Azért,szerintem ha vállakozni akarsz, eleve ne add fel, látod, mennyien írtak be ide máris ezt azt!!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 21:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
...amikor holdújjévkor előkerülnek a fejetlen hullák, az azt jelenti, hogy vki nem tudott időben törleszteni vmi uzsorakölcsönt. Zavart Síró vagy nagyon szomorú

Ez durva. Ezentul megnezem a naptaram, mikor van holdujev, es aznap nem megyek a kinai negyed kozelebe se. Nagyon boldog Nagyon boldog Nevető Nevető
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne izgulj, téged nem bántanak!!!(persze, ha időben visszafizeted a lét... Sokkolt ) a dolog lényege,hogy ezekben az ügyletekben nincs benne kivülálló...Itthon Bp-n évente kb. 2-3 eset van...legalábbis ennyit tudunk meg....Mert a bejelentett itteni állampolgárok száma kb. 50000 míg a magyarországi kínai újság kb. 80000 példányban készül....
A magyar rendőrség talán 1-2 éve pár rendőr szakértőt is importált kínából ilyen ügyek miatt, csak az nem derült ki, nyomozni is fognak e itthon...

Oda kéne eljutni,hogy a magyarok is végre összetartsanak, és akkor pl.kezdő vállakozónak is össze tudna pl. 2-300 ember annyit dobni, hogy elinduljon, vagy támogatni vásárlással! Ez fejenként se lenne túl megterhelő,és a banknak adott kamat, stb. is megmaradna...

BBcprime: angol mezőgazdászcsalád új életet kezd franciaországban, persze bankhitellel, stb.vesznek meg egy birtokot: a francia bankár osztja az okosságot, hogy az összes pénzt marhába fektessék, mert az fizet legjobban, de ők fele részt juhokat vesznek,vagy birkát, kb. 300at. Hát ebben az évben tört ki a marha szivacsos agysorvadás járvány. Legközelebb a banki szagember meg már a 100%-os birka beruházást ecsetelte, milyen jó.. a gazda szívbaj nélkül viszakérdezett, hogy nem emlékszik-e még arra, hogy ő ajánlotta volna az ellenkezőjét, és ha ráhalgatnak,most tönkre is mentek volna. Laza
Vissza az elejére
Renegat
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[Sziasztok Zoli vagyok.Szeretnék munkát vállalni Angliában.Most tanulom az angolt.Szerintetek mennyi induló töke kell.Gondolom ott se talál az emeber rögtön munkát.Addig meg ott is élni kell valamiböl.Gyári operatori munkát hamar lehet találni?Elöre is köszi a hozzászólásokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 21:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Végigolvastam a topicot, mert hasonló az érdeklődésem mint Kisjuhfejnek. (Jó neve van:-))
Remélem nem sikerült a válaszaitokkal elvenni a kedvét a kifőzdétől, mert nekünk (a barátommal) még mindig szándékunkban áll megpróbálni.
Kérdésem az volna, van-e itt valaki aki indított már be Londonban vendéglátóipari vállalkozást vagy tud-e információt, hogy honnan lehet a témáról többet megtudni. Konkrétan a vendéglátós vállalkozás feltételei érdekelnek. Elsősorban az, hogy szakképzettség vagy ennek magyar dokumentációja feltétele-e a működési engedély megszerzésének. Aztán azt is jó lenne tudni, hogy a konyhai felszereléseket, alapanyagokat ottani vállalkozóknak kedvezményesen meg lehet-e vásárolni, mint pl. itt a Metróban.
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 13. Szombat, 22:07    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy biztos, "metro" itt is van. Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 1:17    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Egy biztos, "metro" itt is van. Mosoly

Csak Makro-nak hivjak Mosoly
Vissza az elejére
andi19
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 9:58    Hozzászólás témája: étterem nyitás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van egy-két link, amit érdemes átnézni étterem nyitáshoz:

http://www.allfoodbusiness.com/starting_your_own_business.php
http://www.businesslink.gov.uk/bdotg/action/home?furlparam=mkt1_home&tc=mkt1_home
www.startups.co.uk

Üdv:
Andi
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az infókat!Mosoly Akkor tehát ezek szerint akik ezt a lapot olvasgatják, ők mind munkavállalók. Azt meg tudnátok mondani, Londonnak melyik az a része, ahol érdemes lenne magyar kifőzdét nyitni, ahol többségében magyarok laknak? Tudom, hogy London nagy ezért nem is kerületre gondoltam, hanem pl. észak vagy dél vagy valaminek a környéke... stb.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 15:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babe45 írta:
Köszi az infókat!Mosoly Akkor tehát ezek szerint akik ezt a lapot olvasgatják, ők mind munkavállalók. Azt meg tudnátok mondani, Londonnak melyik az a része, ahol érdemes lenne magyar kifőzdét nyitni, ahol többségében magyarok laknak? Tudom, hogy London nagy ezért nem is kerületre gondoltam, hanem pl. észak vagy dél vagy valaminek a környéke... stb.

Szerintem a kifozded akkor lenne igazan sikeres, ha nem kizarolag a magyar keresletre epitenel, hanem egy nagyobb kozonseget igyekeznel megcelozni.
Szerintem elnek mindenfele magyarok szetszorva Londonban, ezt nehez meghatarozni. Azt tudom, hogy sokan elnek a GP Lettings hazaiban, ami Finsbury Park Manor House kornyeken van, de en ezen a kornyeken a vilagert sem nyitnek uzletet. Sokan elnek Nyugat-Londonban is.. A fene se tudja hol lakik a legtobb magyar
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Avnire: köszönöm!Mosoly Akkor meglátjuk hol találunk megfelelő üzlethelyiséget. Remélem ha megnyitunk, eljöttök egy jót enni!Mosoly
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 14. Vasárnap, 23:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Babe45 írta:
Avnire: köszönöm!Mosoly Akkor meglátjuk hol találunk megfelelő üzlethelyiséget. Remélem ha megnyitunk, eljöttök egy jót enni!Mosoly

Aj-aj, de meg hogy elmegyunk! Mindenki ki van ehezve egy kis hazai izre!
A Gay Hussar sikere mutatja, hogy a magyar kaja masoknak is bejon!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Január 15. Hétfő, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Aj-aj, de meg hogy elmegyunk! Mindenki ki van ehezve egy kis hazai izre!
A Gay Hussar sikere mutatja, hogy a magyar kaja masoknak is bejon!

Meg a magyar bor, meg a magyar szaloncukor, meg a magyar csoki. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Babe45
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi inkább a tarhonyára, pörköltre, lecsóra fogunk koncentrálni!Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban