Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Piccadilly circus !
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz Artin, hogy megvédtél, tényleg úgy van, hogy nyüzsizek, stb. azért írhatsz csak magadnak is....Senki más nem akar írni?? Még mindíg nem zártkörű ez a rovat,viszont nagyon hamar VIP személy lehet, aki beleírogat!!! Nevető aktiv részvétel itt jelentősen emeli a népszerűséget is! Nagyon boldog
Kacsintó
És jó látni, hogy Frenky humorzsákja egy feneketlen kút.

Glumpi! Amit a betegségről írtál, ott az a gáz, hogy ha elkövető elmebeteg(Bíró eldönti a lelet alapján) akkor ugye nem lehet elítélni, megy elmegyógyba...viszont mi van ha ott meggyógyul??? Akkor pl. kiengedik...és utólag már nem kap büntit, mert az elkövetés ideje alatt állt fenn a betegség... Ördögi vagy nagyon őrült De hogy nehogy megnyugodjál: nem vicc:Angliában kb. 12-13 éve volt egy nagyon nagy balhé: két kis gyerek megölt egy szintén ovódás kislányt bevásárlóközpontban...Erre mit csináltak? Kiemelték őket családból, új személyazonossággal máshol nevelik őket, még a képüket se lehet azóta látni...(asszem olyan latinos volt mindkettő....)tehát még intézetisek se lettek, vagy ahogy ált iskolában szlengben hítuk: gyógyósok...(kislétszámú fejlesztőosztályba járók...) Na most úgy menjetek ki az utcára hogy a két ma már kb. 20 éves elkövető ott sétálhat el mellettetek....(jesszus, hiszen én is ott sétálok majd 2 hét múlva...úgy járok majd, mint aki a saját maga által terjesztet rémhírtől ijjed meg.) Nyíl
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 14:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Képzeld mi lenne ha mindenap irogatnék ...ide Nevető

Bizony bizony Dani ........ vigyázz London-ban az nem BP Nevető vagy mégis ? Nevető

Ajánlom fakultatív programként üjjé fel buli után egy éjszakai járatra .....komolyan mondom egy élmény lessz a hazamenetel Nevető

Én pölö szétröhögtem az agyam milyen fazonok vannak Nevető de a karzaton foglalj helyet úgy a jó ...... Nevető

más

Klumpának egy szössze.net from me !

Ne hagyd hogy a pillanatnyi lelkiálapotod diktáljon és akkor megmaracc (nem csak ) a humorodonál , forever ! Kacsintó

na ugye Ötlet Kacsintó

Üdv nektek Kacsintó

Ui : Dani azé a fél szemed legyen a fekákon ! ( nem mintha paráztatni akarnálak ) ne használd nyilvánosan a néger , niga , négus , külömböző
szinonimáit .....sőt még azt se mond előttük hogy feka ..mert "levágják" Nevető Nevető

Történt ugyanis hogy egy nagyon csinos hölgyel ülök a piccadilly-n Kacsintó ( persze hogy magyar csaj volt ...naná ) erre micsinál ?!

Elkezd négerezni meg satöbbi Nevető szembe meg kéccászkilós fekák ültek Sokkolt mintha muszály lett volna .... na gondolhatjátok .....én meg elkeztem keresni a plüss karfán hogy van e katapultgomb Zavart mint a bond filmekben ..... ha véletlen nyomni kell egy menekülő kettest .......mert annyira stíröltek hogy azon gondolkottam váltok inkább a Matinéra jegyet Nevető Nevető

Üdvözlettel : Running man Laza
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 14:35    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Kivetelesen Busy es nem mas bajom van...Nincs idom viccelodni olyannyira busy meg faradt!Nagyon boldog
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 12:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz a féltést Frenky, szóval a félszemem már megvan, kikre tartsam,a másikkal mit nézzek?Itt bp-n mindkettővel a kutyaszart kell a földön bámulni, azért olyan depis mindenki, mert le van hajtva a feje és ugyanezt teszi..

Megvan a megoldás:a feka stb. helyett nem egy szót, hanem körmondatot kell használni, azt nem fogják érteni..(csak a feka, nigger, afrika szavakat kellene kihagyni.... Ördög ) pl.:ők a britt nemzetközösséghez később csatlakozott területekkel több kapcsolatban vannak, mint mi, na ennyit még az a csaj is be tudna tanulni... (az ám, és a pakisztániak,stb??)

Ja és az amerikai rendőrkódok...ahol csak egy számot nyögnek be egy szitura...ha majd megindulnak feléd a 200 kilós fiatalemberek, elég a 666-ot kiabálnod, meg fogja érteni mindenki...aki nem tud időben leugrálni a buszról...
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Hogy a másik megmaratt félszemeddel mit nézel az már maradjon a te gondod .............. hidd el lessz látni való London-ban Kacsintó
Én a harmadik hónap után már ott tartottam hogy aszittem én vagyok London szeme Sokkolt

Aztmonták nekem itthon : " Vigyázz Frenky , kultúr sokkot fogsz kapni Londonban !

mire én

" Ne aggóggy bogárkám , attól nem félek ....... viszont ha tucc egy jó kricsmit az gyühet ! " Nevető

Igen az a csaj is betudta volna tanulni ... de mikor meghallottam hogy elkezd niggerezni ... azt gondoltam ... " látom nem csak a metró huzatos itt " Nevető

Dani bake ...legyé má kreatív .....ha kiakarod üriteni a buszt ne azt kiabáld hogy 666 , hanem csak annyit mondj : Hy bomb is in my bag !

Hidd el , nem csak a fekák fognak lelécelni a közeledből Laza

Üdv
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:

Dani bake ...legyé má kreatív .....ha kiakarod üriteni a buszt ne azt kiabáld hogy 666 , hanem csak annyit mondj : Hy bomb is in my bag !

Hidd el , nem csak a fekák fognak lelécelni a közeledből Laza

Üdv

De hulye vagy Frenky Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Ezen jot rohogtem, bar nem olyan vicces sajnos. Az utasok leugralnak a buszrol fekastul, meg mindenestul, a rendorok meg felugralnak, es fejbe lonek 5x 6x, csak ugy, ukmukfuk.

Ha mar mindenkepp ures buszon akarsz utazni, akkor inkabb enged ki a faradt levegot a hatso nyilason at. Nagyon boldog Nagyon boldog Nevető Forgó szemek Forgó szemek Sokkolt
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

te joó éég!Mi lett itt, pedig már készültem, pár tanácsot adni Frenky társalkodónőjének, hogy ezek után hogy viselkedjen, ha Szaudiakkal(a pénzesek, mint a 6000 herceg nagyrésze...ott is tart fenn lakást, néha elmegy Londonba, kicsit kipihenni az otthoni kánikulát,stb.) találkozik. na mindegy,megosztom, talán más mozlimoknál is hasznos: Nagyon boldog Azt azért sokan tudják, hogy balkézzel nem illik se ételhez nyúlni,se kezet fogni...(hogy miért, legyen titok annak, aki nem tudja... Vicces ) de azt ki tudta,hogy nem illik a család nőtagjai iránt érdeklődni,és lehetőleg az édesanyja neve után se tegye ezt senki, ha már valakivel beszél... ilyenkor a hogy van a család, a többi rokon körülírást szabad bedobni... Laza

Eddig nem volt túl vicces, de a pukizás után emelni kellett a témát magasabb sphérák felé...

Vicc helyett tragikomikus volt, hogy Faludy özvegye egy interjúban felsorolt 8 embert, akik a gyurka bácsi barátai voltak(5 év alatt ezeknek főzött vacsorát),és a többieket megkérte, hogy ne nyilatkozzanak már mindenfélét a barátságukról Faludyval, így pl.fejtő feri bácsit is, aki pedig még őregebb. A temetésen Fábry Sándor, aki a barátok közt volt,felidézte, hogy amikor az ávón vallatták, kik szervezték be kémnek a nyugatiak részére, ezt mondta: Edgar Alan Poe, és Walt Whitmann (ezek költők, amerikaiak, 19.század) és Belzebub ördög neve is átvariálva jött ide...

Na,most milyen vonalon megy tovább a viccelés? megpróbáltam átkötni a pukis vonalat, meg ami előtte volt...

Tv-ben leadták azt is, hogy Jedilovag tanfolyamra lehet jelentkezni,persze kamu cím, telefon volt megadva....és nem először dobták be a témát ismeretlenek..
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:

De hulye vagy Frenky Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Ezen jot rohogtem, bar nem olyan vicces sajnos. Az utasok leugralnak a buszrol fekastul, meg mindenestul, a rendorok meg felugralnak, es fejbe lonek 5x 6x, csak ugy, ukmukfuk.

Artin

Igen lehet kicsit morbid volt ....... de szerintem nem gáz Nevető

Ha azoknak mondtam volna akiket érintett a sajnálatos esemény akkor nyugottan rám lehetne ragasztani hogy bunker .... de így nem .

Egyébként arra is gondoltam micsinálna a Scotland Yard , az angol titkos szolgálattal karöltve .....ha mondjuk poénból farsangra .... magunkra kötnénk néhány használt papirtekercset ... drókkal megspékelve ....és úgy rohangásznánk a szélrózsa mindenirányában Londonban ...micsinálnának a boby-k ?! Nevető Nevető

Lehet kapnánk két hét főbelövést ?! Nevető

Egyébként azt képzeljétek én pont akkor indultam mikor megvolt a balhé .........mikor megláttam a TV-ben mi van Londonban ..csak ennyit tuttam "mondani" : Sokkolt

Többen felhívtak ....sőt személyesen érdeklődtek " Frenky és ennek ellenére elindulsz ?"

Montam nem ........most lazán bebukok egy másfél millát ..merthogy annyiba lessz a múvi Laza egyébként persze hogy kimentem ........érdekes lett volna elképzelni hogy London kiürül emiatt .

más

Dani

Marha jó dolgokról írsz de James Bond legyen a talpán aki megfejti Mosoly

Komolyan mondom előbb feltöröm a birodalmi kódot mint a te írásodat Nevető

Na most komolyan .......látszik az írásodból hogy eccere több minden van az agyadban .....tú máccs az eszencia ....nehéz kibogarászni mit akarsz ... nem bántás ..csak inkább egy dologról írj de azt taglalva . Kacsintó

De most komolyan mondom nem tudom pl Artin hogy van vele ....de én nem tudok kiigazodni mit karsz írni sokszor mert úgy átváltassz eggyik pillanatról a másikra ....hogy olvasom és olyan mintha elszívtam volna egy joint-ot Nevető Nevető nem mintha zőccségen élnék .....de megértessz gondolom . Nevető Nevető

De aztán lehet hogy így a jó ?! Nevető

Üdv nektek
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon boldog Mea culpa! Igazad van Frenky,lehet hogy 3 felé kéne szétkapnom 1 beírást,csak igyekszem ,,kiadni mindent" magamból (nem a buszon) mielőtt jön a nagy kaland, Vicces Jó lenne ha minnél többen írnának még, akkor visszavehetnék én is a gőzből Forgó szemek (mert amúgy nagy unicum ez, hogy csak viccelés,humor miatt írunk be, végre!) Na, majd maradok az egy story egy beírásnál. (látod, mit tesz az emberrel a jogi kar? Nem lehet a végén megérteni...pedig fogalmazásgátlót se szedek! Laza )Amúgy van egy bizonyos jogszociológia tankönyv, aminek a szövegezését én sose leszek képes felülmúlni, a ,,bazális önreferencia",meg "kizárólagos monopóliuma van rá" és hasonló szövegszörnyetegek megalkotása túl nagy feladat még...

Tényleg nem piskóta, hogy így is vállaltad a kiutazást annak idején, ahogy írtad!Én úgy voltam, hogy épp terveztem, hogy mikor hova mennék szívesen dolgozni, hát Hollandiában lelőtték vanGogh-ot, majd a Londoni robbantás...valakinek azt mondtam, nem merek újabb országot mondani, nehogy ott is történjen valami. Zavarban levő

Akkor idén mikorra időzíted a kimenetet?? Laza
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En inkabb nem nyilatkozom Dani stilusarol, mert nem akarom megserteni. Nagyon boldog Nagyon boldog Amugy semmi bajom vele, de neha tenyleg bekavar, de csak kicsit Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 11. Hétfő, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez jó "nem merek újabb országot mondani, nehogy ott is történjen valami. " Nevető Nevető

Egyébként Artin ha gyorsba végiglovasod amit Dani ír .... ( amikor kreatív a pali ) kajakra olyan mintha elszívtál volna egy bála füvet Nevető próbáld ki .. én megtettem .. Nevető

Dani egyébként nem gond .....irjál csak .... majd rádkűdünk egy birodalmi dekódolót Nevető

Mikor megyek vissza London ?

Idézhetném a Nikita című filmből .... Nikita mesterét : " Nincs még információ! " Laza

Na komolyra ....akkor indulok ha minden eggyütt van ..mint tavaly ..és még sajnos nem úgy álok ..de haladok ... azthittem hogy kábé szeptember ..de mosmá látom kicsit hosszabb lessz a műsor .....de ha minden beton ...akkor rajt ! Azt úgyis tudni fogjátok mikor megyek . Kacsintó
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 12:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz fiúk, olcsón megúsztam... Vicces még jó, hogy nem szívok füvet, csak a fránya vadkendert, de abból is csak a pollent (más nem beteg?itthon?)....ettől van a változó stíl...

Igazad van Frenky, akkor kell indulni, ha minden magától összeáll szinte... lehet, hogy az a kis csúszás pont jól jön ki...folytatod a vendéglátást, vagy bárkíperkedést??

(rájöttem, mi a baj, sok bbcprimét nézek, és nem minden sorozat jó, az lerontja a szöveggyártókámat... aki nem hiszi, nézzen meg pár epizódot az eastenders-ből, vagy másból, és egyből lehet pár viccesnek szánt sorozatot is, arról ismerszenek meg, hogy ált. női és férfi keresztnévből kombinálják ki a címet, ált. családról szól,stb....van pár diplomás melót végző szereplő is... Forgó szemek Zavart nem dézsavű, ha pár szinész állandóan feltűnik itt-ott újra.... )

Na,most jöhetnek az ütős-humoros írások, mert ez nem sikerült annak!Belátom Nyíl
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani

Folytatom igen ... bár tartok tőle hogy kint nem egyből a Hilton head bartender-e leszek Nevető már tartok tőle előre , hogy előbb mosogatok minta : rongy Nevető

Majd felhívom Paris Hilton-t érdekli e esetleg egy hungarien virtuss ?! Nevető

üdv
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 17:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a jó hozzáállás! Én se félek, hogy az earl-i címhez vezető úton pár poharat össze kell tőrnöm...na, Artin mester, feladtuk a labdát! Mosoly Ha megy ez a sok poen szóbanis Frenky-nek, lehetne stand-up fellépő, legfeljebb majd szinkronfeliratozzák, mint Gregor Jóskát a nyújórk metropolitanben, mint mesélte.(nem értette,miért nem kell angolul betanulnia az operákat...ott futott a szöveg a feje felett! (A héten élete 48. évadjában vonult vissza!) hátha úgy még ütősebb és egzotikusabb lenne !!! Laza Pláne ha menne eszperente nyelven, melyen nem lenne lehetetlen rengeteg szellemes tettet tenned!!!! Forgó szemek
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Menne szóban is igen ....................... bár ha standup comedy-ben lépsz fel ...... és egy ideig nem röhögnek a poénjaidon az nem annyira jó poén Nevető na ott kell a kurázsi , hogy megmaradj a deszkán Nevető

De semmi gond az edzés teszi a Kovácsot Nevető Nevető

Képzelheted mikor élőben nyomtam a műsort anno dacume a cseten , 20 -30 ember ( sőt még több is néha ) folymatosan és néha eccere 5-6 embernek kellet szórnom az igét ...... azé ott nem volt idő gondolkodni a poénokon .......... de semmi gond álltam sarat , mint Mariska néném a határban Nevető de azoknak az időknek már "vége" ilyet már csak akkor vállalnék ma már , ha valaki meg is fizeti ........ de nem kicsit ....csak komoly gádzsiér Nevető

Na az egy beválalós múvi a spontán humor ..néha azé irtam olyanokat is amit kicsit meleg volt Sokkolt vigyázni kell az embernek ne pörögje túl magát .
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Következő
25 / 32 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban