Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 20:22 Hozzászólás témája: Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakereséshez
Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakereséshez
Hello,
Tervem hogy Angliába megyek munkát végezni pénzt félretenni, gondolom sokan vannak így
Régebben mentem ki egyedül és úgy elég nehéz ezért gondoltam hátha lehet itt egy hasonló tervekkel rendelkező valakit találni akivel esetleg együtt bérelnénk egy szobát és keresnénk munkát még ha nem is biztos hogy együtt találunk.
Ha komoly a szándékod írj nekem de légyszíves csak akkor ha valami tudásod van Angliáról a nyelvről és hogy mit akarsz kint mert csak úgy érdemes.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 0:55 Hozzászólás témája: Re: Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakeresé
Ronald1981 írta:
Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakereséshez
Hello,
Tervem hogy Angliába megyek munkát végezni pénzt félretenni, gondolom sokan vannak így
Régebben mentem ki egyedül és úgy elég nehéz ezért gondoltam hátha lehet itt egy hasonló tervekkel rendelkező valakit találni akivel esetleg együtt bérelnénk egy szobát és keresnénk munkát még ha nem is biztos hogy együtt találunk.
Ha komoly a szándékod írj nekem de légyszíves csak akkor ha valami tudásod van Angliáról a nyelvről és hogy mit akarsz kint mert csak úgy érdemes.
Ha van msn címed és megadod akkor ott talán gyorsabban menne.
Hello Angliába útitárs közös lakásbérléshez, munkakereséshez
Ezt most me kellett keccer megnyitni? Nem lehetett volna varni kicsit tobbett amig ujratolt a lap?? Vagy valami gond volt a rendszerben? Javaslok felhasznalo cseret.
TH - Megbabraltak a motoromat es lerohadtam!
BS - Nem tud erdekelni. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban