| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
manfred Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 17:40 Hozzászólás témája: 1ütt könnyebb? |
|
|
Sziasztok!Gondolom sokan vagyunk ugy azzal,h most menjek,v nem!?Tudok eleget,v sem!?Kikkel?Hova?Mikor?Mit?stb!Szeretnék én is 1x kiutazni,de én a körülnézösebb(állásilag)fajta vagyok!Ugyhogy ha van vki,vkik akik mostanában tervezik,h megprobálják a nagy utat az szóljon!Beszéljük meg és hátha...!Hátha összejövünk annyian,h 1 jó kis társasággal vágjunk neki!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 19:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én azt javaslom, hogy arra készülj fel,hogy ha van valami gond, azt egyedül kell megoldani, illetve, nem biztos hogy másra számíthatsz........a lakótárs, stb.leléphet, ha kap máshol melót stb... és ne gondold, hogy ciki várni: én elhalasztottam vagy fél évvel az indulást, és még itthon vagyok, ami fix, hogy napi szinten nézem a netet...mit akarsz hoszútávon??? Mit próbálnál ki(szakmát, foglalkozást)? Hova mennél? Gummtree-t, monstert, jobcentre+t szoktam nézni, ha nem is ad melót, tudjam az árakat!!!!!!ezt magadnak megválaszolod, mindjárt tudssz orientálódni........ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
0313 Haladó

Csatlakozott: Apr 16, 2006 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: London (Harlesden)
|
Elküldve: 2006. Július 10. Hétfő, 22:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Ugy gondoltam megiscsak beleszolok....
Manfred es Tdaniel ket teljesen kulonbozo kategoriak vagytok,remelem viszont,hogy Manfredben azert nem torted le teljesen a "harci" kedvet.
Tdaniel te inkabb "fontolva"halado vagy,ez jo,de batorsag es szerencse nelkul mit sem er !
Manfred ahogy latom egy jo tarsasaggal belevagna,hat rajta,csak szallast foglalj mindenfelekeppen !!!
Fuggoen attol,hogy mennyire vagy "nagy dumas" angolbol kezdheted jarni a varost nemi koltopenzzel (ez erosen fugg szokasaidtol,hogy mennyit hozol magaddal).
Csinalj meg otthon jopar CV-t,szukseged lesz ra,batrake a szerencse,de ovatosan kezeljuk azert ezt a szerencset,mindenesetre itt a forumon rengeteg infot gyujthetsz a kintletrol!
Sok sikert mindkettotoknek ! (Tdaniel,magambol indultam ki,de azt is hiszem ahogy te elkepzeled,csak ugy sokaig tart) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter25 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 11. Kedd, 9:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Helloka.
Na én is beirok ide valamit: meg kell tanulnom angolul, erre a legjobb hely külföld. Nagyon kacsintgatok kifele, viszont pár kérdés: mérnök diplomám van, viszont az angolom basic. Nézegettem állásközvetítőknél ilyen árufeltöltő meg stb munkákat, szerintetek mennyire lehet megbizni bennük? Nem érdekel a pénz különösebben, kis helyen is elférek (193cm), a lényeg h angolul tanuljak meg. Ezermester gyerek vagyok, tudok festeni, csempét rakni, villanyt szerelni, (zsákot cipelni 50kg-ig), bár ezekről nincs papirom. Ezek jól fizetnek állítólag, ilyen munkát is el tudnék vállalni?
Ja és ha valaki egyedül indulna neki, keressen meg, együtt hátha könnyebb.
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Július 11. Kedd, 14:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Eggyütt valóban könnyebb , úgyhogy egész jó ötlet ez a topik .
Mire én is megyek majd újra , bekérdezek majd én is , ki az aki szintén zenész ?! ( azért az nem árt ha kábé veled egykoru a valaki )
Nagyon komoly szinten kutudja eggyik ember a másikat egésziteni odakünn , ezt én is tapasztaltam , csak összetartás , na meg kitartás .
De ha otthonról akarsz intézni mindent az fényévekig tarthat mire kialakul valami és eggyáltalán nem biztos hogy meglessz a tuti , ( na meg azzal az is a gáz , hogy mire kialakulna valami , addigra otthon is kialakulhat bármi , aztán jön a dilemma : Menni vagy nem menni ? ) Nem kell félni a kudarctól , majd tanulsz belőle én is hazajöttem , de felgyüröm újra az ingújjam , aztán .......... hajrá magyarok !
London nem sétagalopp , neki kell menni angliának , nincs mese .
Nem jön össze elsőre ....... és akkor ? Akkor majd összejön másodikra , harmadikra .......stb .
Nagyon sok embert ismerek akinek másodszorra , harmadszorra jött össze , de azóta stabil az állapota !
Foci hasonlattal élve : A jó kapusnak van szerencséje !
Jó szerencsét !  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lugi Újonc

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Brighton
|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha nem vagytok valogatosak a munkaban szerintem munka van csak az a lenyeg hogy legyen egy min. alap angolotok.
En ha most a helyetekben lennek szeptemberben jonnek a diakok miatt -most meloznak -meg a repjegy is olcsobb szept vegen.Egyebkent munka mindig van ha nem vagytok valogatosak pl takaritas mosogatas stb.. sokan igy keztek
Szerintem az a legfontosabb hogy szallas es egy kis kezdo toke legyen es johettek is.
Szallas -Enci segit:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter25 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a biztatást.
Mennyi tőke kell véleményed szerint? Alap angol megvan, meg elvállalok bármit, csak tanuljak meg angolul. Na jó, hímringyó nem leszek.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pepto Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 12. Szerda, 21:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello én aug 15-én indulok. Jön valaki akörül? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
robertkiss Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 2:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!!
Én ugy gondolom 1000 font mindenképp kell a kezdéshez, egy lap-top, meg pár doboz sanax:)
Ja és vegyél egy nyomtatot itt kinn, mert a fénymásolás rohadt drága és rengeteget fogsz elszorni.
sok sikert! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter25 Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 8:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Neked is köszi a tanácsokat.
5 éve nem vettem be egy db gyógyszert sem, mi a sanax? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 8:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor hagyd ki a sanaxot. :-)Nyugtató-kedv javító.
Én sem szedek soha gyogyszert.Történt vagy 6 éve, hogy baromi ideges voltam, egy barátnőm reggel adott egy ilyen bogyót, hogy ettől megnyugszom.17 órát aludtam tőle egyhuzamban.
Munkakeresésnél nem túl előnyös.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kösz,0313, én családi okokból maradtam volna vissza, de az is igaz,nehezen bízok meg másban, egyebek mellett a diplomám bánta azt, hogy másra alapoztam(bíztam,hittem).................De te kintről többb joggal beszélsz, mint én,..........csak azt mondom, ha valaki arra készül, hogy minden a nyakába szakad, abból jobban jön ki, mint az,aki bízik abban, hogy majd ismerős,stb. eligazítja.............sok sikert, neked is!!!!!!!!!!!gyógyszer helyettt: böjt!!!!!!!!!!!!!csak víz, de nem ócska!!!!!1-2 nap....... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Keszy Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én olyan október elején-végén szeretnék kimenni, és utitársat keresnék, ha úgy alakul lakótársat. Ketten mégis biztosabb és szórakoztatóbb. Én dolgozni szeretnék, és valami sulit is ha sikerül. Írjatok és majd meglátjuk!
Üdv:Keszy! e-mail címem: k-szylvi@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TotyaBarca Újonc

Csatlakozott: Sep 01, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: London Harringey
|
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok !
Szeptember végén szeretnék kiérkezni Londonba . Most ebben a pillanatban még nincs 100%-os dátumom de ügye jó előre tervezni. Útitársat vagy társakat keresek.A szállás is olcsóbb lenne ha többen mennénk . Hosszú távra tervezek, dolgozni és tanulni szeretnék.
Üdv. mindenkinek : Totya |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Keszy Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 14:39 Hozzászólás témája: utitárs |
|
|
Sziasztok!
Én okt. 31.én indulok Londonba (Luton reptérre). Ha valaki ekkorra tervezi az útját, szervezhetnénk együtt, ha mást nem is, a reptéri transzfert.
Írjatok: k-szylvi@freemail.hu
Üdv:Keszy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|