| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 16:03 Hozzászólás témája: Re: Christine,Seci |
|
|
| goalkeeper írta: | Kedves Hölgyeim !
|
???
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 16:26 Hozzászólás témája: Re: Christine,Seci |
|
|
| seci írta: | | goalkeeper írta: | Kedves Hölgyeim !
|
???
-seci |
Hat igen, eloszor en is azt hittem, hogy seci nonemu, de aztan rajottem hogy nem az. Vagy megsincs igazam?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 18:24 Hozzászólás témája: Seci |
|
|
Bocsika,nem tudtam,csak godoltam,de hinni,meg gondolni annyit jelent mint nem tudni.
Üdv:
Goalkeeper /most sérült / |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 19:44 Hozzászólás témája: Re: Seci |
|
|
Azt hiszem, eljott az ideje, hogy az egeremet fiusitsam
Ebben csak az a duhito, hogy most mindenhol (a regi hozzaszolasoknal) is ez jelenik meg...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
T0M4 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi All !
Christine: Erről a 16TH edition-ról tudnál kicsit bővebb infót adni?
Milyen előfeltételei vannak a vizsgának? Vizsga miből áll? Csak egy tesztlapot kell végig „x”-elni? Vagy esetleg rendes írás/szóbeli része is van? Férjednek mennyi idő kellett mire meglett neki,
volt neki valami magyar hasonló irányú végzettsége? Megpróbáltátok ott honosítani? Sikerült? Vagy nem ér semmit? (Nah még a végén besokallok a kérdésekből, de igazából már csak ez amit nagyon nem látok át, és pedig pont erről kéne sok-sok info..)
Egyébként Aug. 29-én megyek ki, és mihamarabb jó lenne valami szakma közeli állást is találni, de sok helyen belefutottam ebbe a „16th edition”-ba.
(egyébként Elektrotechnikus vok.)
És akkor amit belinkeltetek az nem a teljes anyag ? Vagy ez is ilyen moduláris rendszerű ?
Előre is Giga Thx ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Augusztus 12. Szombat, 8:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| T0M4 írta: | Hi All !
Christine: Erről a 16TH edition-ról tudnál kicsit bővebb infót adni?
Milyen előfeltételei vannak a vizsgának? Vizsga miből áll? Csak egy tesztlapot kell végig „x”-elni? Vagy esetleg rendes írás/szóbeli része is van? Férjednek mennyi idő kellett mire meglett neki,
volt neki valami magyar hasonló irányú végzettsége? Megpróbáltátok ott honosítani? Sikerült? Vagy nem ér semmit? (Nah még a végén besokallok a kérdésekből, de igazából már csak ez amit nagyon nem látok át, és pedig pont erről kéne sok-sok info..)
Egyébként Aug. 29-én megyek ki, és mihamarabb jó lenne valami szakma közeli állást is találni, de sok helyen belefutottam ebbe a „16th edition”-ba.
(egyébként Elektrotechnikus vok.)
És akkor amit belinkeltetek az nem a teljes anyag ? Vagy ez is ilyen moduláris rendszerű ?
Előre is Giga Thx ! |
Szia!
Ugy tudom nincsen elofeltetel. A te rizikod hogy mennyire felkeszulten mesz oda es a te penzed banja ha keves volt a tudasod. Mert a vizsga dijat minden alkalommal ki kell fizetni. Itt kint a legtobb vizsga tesz szeruen uzemel vagyis folteszik a kerdest es X mennyisegu valaszbol kel kitalalnod melyik a helyes. Ez is ilyen. Legalabbis a nalam levo vizsga anyag alapjan.
A ferjemnek magyar villanyszerelo papirja van, de meg a regi vagyis ami mindenfajta villanyszerelesre jo. (Ugy tudom azota ez Mo.-on is szakosodott) plusz van jo par angol nyelvu kulonfele orszagokbol szolo referenciaja. En ugy tudom a magyar szakmunkas bizonyitvanyt itt nem lehet honositani jelenleg, de ez folyton vatozik. A munkaltatotol fugg hogy milyen vegzettseget ker. Vagyis a mi esetunkben a referenciai leellenorzese es egy szemelyes interju utan "siman" folvettek egyedul a healt and safety test-et kellet letennie hogy az epitkezesre egyaltalan belephessen. A 16th Edition-t csak a sajat jol felfogott erdekeben kell letennie. Mert ki tudja mit hoz a jovo. A vizsga anyagot mindenki onnan szerzi be ahonnan epp tudja. Ugy fest letezik tobbfele kiadasu tananyag a temaban. De mivel nem megtanulnotok kell a villanyszerelest hanem csak megismerni a kulonbsegeket igy szerintem barmelyik jo lehet amihez hozzafer az ember. Remelem segitettem valamicsket....
Udv
Christine |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 19:29 Hozzászólás témája: :( |
|
|
Mindennek a szorólapozáshoz mi köze van?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 21:51 Hozzászólás témája: Re: :( |
|
|
| webberke írta: | Mindennek a szorólapozáshoz mi köze van?  |
Te, nem tudtad, hogy minden ut Romaba vezet??
Ez nem szokatlan, itt a forumon, hogy neha 1-1 tema elmegy mas iranyba, igy van ez a szorolapozassal is. Nem a legjobb, de evvan.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 9:21 Hozzászólás témája: --- MUNKALEHETŐSÉG !! --- |
|
|
Kedves állásra vágyók!
Laza munkalehetőséget kínálok: ingyenes újságot kell osztogatni central Londonban minden hétköznap 3 órában, óránként 6.85ért. Egyenruhát adnak, ami áll egy polóból meg sapeszból meg kabátból. Nem teljesítmény függő tehát a pénz mindennap ugyanannyi (hetente 102 font).
Jelentkezzetek nálam, ha érdeklődtök, írjatok emilt az engem@fogadj.be címre amiben írjátok le a neveteket és telefonszámotokat; meg fognak keresni Titeket a cégtől! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vertalert Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 14:00 Hozzászólás témája: webberke |
|
|
szia!
engem érdekelne, ez a szórólapozás, bár csak szeptember 12-től vagyok londonban, szóval még nincs brit mobilszámom, ettől függetlenül irjak-e levelet nekik, vagy telszám nélkük nincs értelme?
pé |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:49 Hozzászólás témája: |
|
|
MUNKAKOZVETITO LETTEL?????????????????? SAJNALOD A MUNKALEHETOSEG MEGOSZTASAT???? VAGY E_MAIL HIANYBA SZENVEDSZ ES TARSASAGRA VAGY HOGY MINDENKI NEKED IRJON!!
AKIT ERDEKEL A MUNKA JELENTKEZZEN EGYENESBEN< MINEK AZ IDOT VESZTEGETNI..
Vacancy: Street Distributor' s
Street Distributor's required
Please attend our open day on Thursday 24th August 10:00am - 4:00pm @ Premier Travel Inn 255 Kings Street, Hammersmith W6
Call Sophie 020 8996 4911 to confirm attendance or register online @ www.happypurplepeople.com
£102 for 15hours /per week 4.30pm - 7.30pm weekdays
All within Underground Zone 1
Handing out free magazines
Immediate September start, ongoing work, no experience necessary
Some English, outgoing personality & mobile access are essential.
Click here now to email this job to a friend
Job Type
Any
Location London
Start Date ASAP
Duration TBD
Salary £102
Ref No 124957-961828
Date Advertised 31 Aug 2006 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:03 Hozzászólás témája: :) |
|
|
Ide is csak azt tudom írni amit az előző topicban az előző hozzászólásodra reagáltam.
És itt is köszi az építő jellegű hozzászólást:D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 16:58 Hozzászólás témája: |
|
|
erdekes hogy a konkurencia ceg ugyanannyit fizet, fel fontatl se tobbet, pedig annyira kellenek neki az emberek hogy felkertek a forumon talahatokat a tobozrasra!
hogy ki a magyarok gyilkosa az nagyon vitaba mehetne....................................................................................................................................
(ismetles a tudas anyja..)
nem en tettem tobb topicba a temat... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 22:04 Hozzászólás témája: Christine |
|
|
| Christine írta: | | goalkeeper írta: | Már egy ideje figyelem az álláshirdetéseket,leginkább electrical,ill.Engineering témában.Gyenge ,-és erősáramú technikumi
végzettségem van,értek a villanyszereléshez,az elektromos installáláshoz,
karbantartáshoz,kábelbekötésekhez./nem teljes a felsorolás/
Az eddig olvasott álláshirdetésekből nem tudom kiszűrni,milyen állásokat
tudnék megpályázni esetleges sikerrel,mivel a hirdetések végén különböző - számomra ismeretlen - végzettségekhez kötik a munkát.
Azonkívül alapfokú angol nyelvtudással vállalhatok-e ilyen munkát Londonban.
Kérlek válaszolj,ha tudsz segíteni.Előre is köszönöm.
Üdv: goalkeeper. |
Szia!
Bocs hogy ezt mondom, de majdnem mindegy milyen sulid van otthonrol.
Ebben a szakmaban ez nem eleg a legtobb munkahelyre.
A villanyszereloi munkahoz eloszor is kell hogy csinalj egy healt and safety test-et. Ez eredmenyezi a CSCS kartyat. Ez olyan 17 fontba kerul.
Enelkul a labad se teheted be egy rendes epitkezesre.
Valamint a legtobb munkahelyen kerik a 16th Edition nevezteu vizsgat. Ez egy itteni villanyszereloi vizsga ahol gondolom felmerik a tudasodat. Ha megfelelsz akkor megkapod a papirt ha nem akkor lehet ujra vizsgazni tobbszor is. Ebbol a vizsga az kb. 70 font, de letezik tanfolyamos verzio is az 300 font folott van arban. Aztan vannak meg egyeb helyi specialitasok, mar ami a vizsgakat, papirokat illeti. De a leirt ket vizsgaval mar eleg sok helyre folvesznek. Nelkule szinte sehova. Esetleg talan villanyszerelo melle segitonek de a CSCS card ahoz is kell. A nyelvtudas villanyszerelonel fontos. Ha nem tudod megertetni magad illetve nem erted meg mikor elmondjak hogy mit kell csinalnod....hat az gazos.
Udv
Christine |
Szia Christine !
Nem tüntem el,csak a nyelvtudásomat fejlesztem és szedek össze minél
több infót a kinti munkával kapcsolatban.
Érzéseim vegyesek.Az egyik pillanatban lehetetlennek gondolom a kinti munkát,a másikban könnyűnek.
Az egyik ismerősöm most ment ki,már dolgozik egyhete egy magyar szakács mellett kisegítő.
A vak is azt mondja:majd meglátjuk./de sose látta meg./
Üdv:
goalkeeper |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 7:34 Hozzászólás témája: Re: Christine |
|
|
| goalkeeper írta: |
Szia Christine !
Nem tüntem el,csak a nyelvtudásomat fejlesztem és szedek össze minél
több infót a kinti munkával kapcsolatban.
Érzéseim vegyesek.Az egyik pillanatban lehetetlennek gondolom a kinti munkát,a másikban könnyűnek.
Az egyik ismerősöm most ment ki,már dolgozik egyhete egy magyar szakács mellett kisegítő.
A vak is azt mondja:majd meglátjuk./de sose látta meg./
Üdv:
goalkeeper |
Szia goalkeeper!
Amig bizonytalankodsz addig jobb ha nem indulsz el.
Probalj meg biztos lenni magadban, mert nagy elhatarozast es sok kitartast igenyel egy ilyen tervbe bele vagni.
Ha bizonytalankodsz akkor konnyen kudarcra iteled magadat. Es azt jobb lenne elkerulni. Nem? Batorsag!
Udv
Christine |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|