| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Romeo23 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 19. Szombat, 20:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok romeo vagyok, jovo honapba indulok londoba. Lenne egy par kerdesem.1. Kanadai ajanllasokat elfodnak e londoba,
ilettve tax papirokal tudom igazolni e hogy az adott munka korben van gyakorlatom?kosszi a valaszt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gittuska88 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 15:39 Hozzászólás témája: Munkát keresek |
|
|
| Sziasztok! Szept. 5-én indulunk Angliába a barátaimmal munkát keresni! A barátom német nyelven tud alap szinten, az angolt most kezdte tanulgatni. Én középszinten beszélek és írok angolul! Bármilyen munka érdekelne minket...takarítás, segédmunka, gyümölcsszedés.Illetve ha tudnátok szállást az is érdekelne! Kérlek segítsetek, ha tudtok!Előre is köszönök mindent! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 9:19 Hozzászólás témája: --- MUNKALEHETŐSÉG !! --- |
|
|
Kedves állásra vágyók!
Laza munkalehetőséget kínálok: ingyenes újságot kell osztogatni central Londonban minden hétköznap 3 órában, óránként 6.85ért. Egyenruhát adnak, ami áll egy polóból meg sapeszból meg kabátból. Nem teljesítmény függő tehát a pénz mindennap ugyanannyi (hetente 102 font).
Jelentkezzetek nálam, ha érdeklődtök, írjatok emilt az engem@fogadj.be címre amiben írjátok le a neveteket és telefonszámotokat; meg fognak keresni Titeket a cégtől! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:47 Hozzászólás témája: |
|
|
MUNKAKOZVETITO LETTEL?????????????????? SAJNALOD A MUNKALEHETOSEG MEGOSZTASAT???? VAGY E_MAIL HIANYBA SZENVEDSZ ES TARSASAGRA VAGY HOGY MINDENKI NEKED IRJON!!
AKIT ERDEKEL A MUNKA JELENTKEZZEN EGYENESBEN< MINEK AZ IDOT VESZTEGETNI..
Vacancy: Street Distributor' s
Street Distributor's required
Please attend our open day on Thursday 24th August 10:00am - 4:00pm @ Premier Travel Inn 255 Kings Street, Hammersmith W6
Call Sophie 020 8996 4911 to confirm attendance or register online @ www.happypurplepeople.com
£102 for 15hours /per week 4.30pm - 7.30pm weekdays
All within Underground Zone 1
Handing out free magazines
Immediate September start, ongoing work, no experience necessary
Some English, outgoing personality & mobile access are essential.
Click here now to email this job to a friend
Job Type
Any
Location London
Start Date ASAP
Duration TBD
Salary £102
Ref No 124957-961828
Date Advertised 31 Aug 2006 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:01 Hozzászólás témája: :) |
|
|
Ez a konkurrencia, jómagam a másik újságnak "toborzok".
Főleg azért mert szeretnék segíteni azoknak akiknek szüksége van rá és szeretnék összehozni egy jó kis magyar csapatot.
De köszi az építő jellegű hozzászólást  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 16:55 Hozzászólás témája: |
|
|
erdekes hogy a konkurencia ceg ugyanannyit fizet, fel fontatl se tobbet, pedig annyira kellenek neki az emberek hogy felkertek a forumon talahatokat a tobozrasra!
hogy ki a magyarok gyilkosa az nagyon vitaba mehetne..................... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
matthew Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 16:02 Hozzászólás témája: |
|
|
webberke! Engem (illetve minket kettőnket a bátyámmal) érdekelne a munka!
Szept 7-én megyünk ki, hétfőtöl már dolgoznánk.
Tel.szám magyar vodás van, jó az vagy kell kinti telefon?
Jó középszinten beszélünk angolul!
Készpénzben fizetnek, vagy utalással? Jó az itthoni számlám, vagy kell kint is nyitnom egyet?
Ha tudsz segíteni, pls írj, előre is köszönettel:
Máté |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| matthew írta: | Tel.szám magyar vodás van, jó az vagy kell kinti telefon?
Jó az itthoni számlám, vagy kell kint is nyitnom egyet?
Máté |
Magyar számlára nem fognak fizetést utalni. Itt kell számlát nyitnod. Az sem valószinű, hogy magyar telefonszámon fognak keresni, ha itt vagy. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 6:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Most csunya leszek, de megirom a velemenyem.
Aki Angliaban munkat keres, ne varja hogy a munka az ajtojan fog hangosan kopogtatni, se a repteren nem fogja senki varni szerzodessel a kezeben 15 fontos oraberben, vezetoi pozicioban, foleg angol nyelvtudas nelkul.Igaz hogy ebben az orszagabn rengeteg a munka....de rengeteg a munkaero, es meg tobb lesz a roman/bolgar csatlakozas utan. Valaki egyszer mondta es idezem: aki "nagyon jo" annak jo lehetosegei vannak, aki "kicsit jo" az nem eleg. Es itt nem az angol tudasrol beszelek. Hanem altalanos kepseegekrol es akarateroerol. Sokan akarnak de nem tesznek meg semmit erte, csak kovetelnek es elvarjak hogy mindent ele teruljon. Ez nem megy itt. Ha te nem mesz a munka utan, a munka mas utan fog menni. A munkakado nem fog felhivni a magyar szamodon, amikor van tobbszaz jelentkezo angol szammal. A munkaado nem fog kulfoldi szamlara atutalni penzt havonta mert penzmosassal megvadolja....es van tobbszaz masik jelentkezo angol szamlaszammal. A munakakdo nem fog kezzel labbal beszleni amikor eleg a szjat is kinyitnia a tobbi angolul jol beszelonek. Es mi aki itt ulunk es gepelunk orakat,, minek ha az ujonan csatlakozok el se olvassak es ugyanazokat kerdezik mi mar tobbszor le van irva.
Otthon hogy kersel munkat? eled jon? konnyu? nagybacsi odahozza? akkor marajd otthon es dolgozz otthon, mert itt nehez a munkaszerzes....ha otthon is nehezen talalsz akkor miert nem teszed bele ugyanazt az energiat itt is a munakereseseb es miert gondolod hogy itt konnyebb??
Leht hogy jobb, anyagilag, karier alapon, elismeres alapon, de nem konnyebb megtalani mint bar mely mas orszgaban. En mar dolgoztam jo par orszagban a vilagban, de anglia volt ahol a fejemet a falba vertem 5 nap utan amikor kijotem. Most mar nem megyek sehova, az biztos. DE amit lertem magamnak koszonhetem. En, diplomaval, tokeletes angol tudassal 5 kilot fogytam mire hulye munkat talalatam...es az csak a kezdes volt. De nem panszkodom, mert nekem nincs mire panaszkodnom, nem voltak elvarasaim az elso perctol, nem voltak kovteleseim, hogy csak a 10 fonots oraber jo es csak 9-5 vagyok hajlando dolgozni , fel oraranyira max a hazamtol...rugalmassag, kerem, rugalmassag.....es energia, rengeteg energia |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webberke Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 8:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezzel nincs is baj amit leírtál. De az a baj, hogy én speciel lehetek bármennyire is jó, ha nem vesznek emberszámba... Merthogy eleddig egyetlen egy interjúra sem hívtak be itt az is biztos...
| bkriszta írta: | Most csunya leszek, de megirom a velemenyem.
Aki Angliaban munkat keres, ne varja hogy a munka az ajtojan fog hangosan kopogtatni, se a repteren nem fogja senki varni szerzodessel a kezeben 15 fontos oraberben, vezetoi pozicioban, foleg angol nyelvtudas nelkul.Igaz hogy ebben az orszagabn rengeteg a munka....de rengeteg a munkaero, es meg tobb lesz a roman/bolgar csatlakozas utan. Valaki egyszer mondta es idezem: aki "nagyon jo" annak jo lehetosegei vannak, aki "kicsit jo" az nem eleg. Es itt nem az angol tudasrol beszelek. Hanem altalanos kepseegekrol es akarateroerol. Sokan akarnak de nem tesznek meg semmit erte, csak kovetelnek es elvarjak hogy mindent ele teruljon. Ez nem megy itt. Ha te nem mesz a munka utan, a munka mas utan fog menni. A munkakado nem fog felhivni a magyar szamodon, amikor van tobbszaz jelentkezo angol szammal. A munkaado nem fog kulfoldi szamlara atutalni penzt havonta mert penzmosassal megvadolja....es van tobbszaz masik jelentkezo angol szamlaszammal. A munakakdo nem fog kezzel labbal beszleni amikor eleg a szjat is kinyitnia a tobbi angolul jol beszelonek. Es mi aki itt ulunk es gepelunk orakat,, minek ha az ujonan csatlakozok el se olvassak es ugyanazokat kerdezik mi mar tobbszor le van irva.
Otthon hogy kersel munkat? eled jon? konnyu? nagybacsi odahozza? akkor marajd otthon es dolgozz otthon, mert itt nehez a munkaszerzes....ha otthon is nehezen talalsz akkor miert nem teszed bele ugyanazt az energiat itt is a munakereseseb es miert gondolod hogy itt konnyebb??
Leht hogy jobb, anyagilag, karier alapon, elismeres alapon, de nem konnyebb megtalani mint bar mely mas orszgaban. En mar dolgoztam jo par orszagban a vilagban, de anglia volt ahol a fejemet a falba vertem 5 nap utan amikor kijotem. Most mar nem megyek sehova, az biztos. DE amit lertem magamnak koszonhetem. En, diplomaval, tokeletes angol tudassal 5 kilot fogytam mire hulye munkat talalatam...es az csak a kezdes volt. De nem panszkodom, mert nekem nincs mire panaszkodnom, nem voltak elvarasaim az elso perctol, nem voltak kovteleseim, hogy csak a 10 fonots oraber jo es csak 9-5 vagyok hajlando dolgozni , fel oraranyira max a hazamtol...rugalmassag, kerem, rugalmassag.....es energia, rengeteg energia |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 10:06 Hozzászólás témája: |
|
|
sajna nagy a valasztek.... es konkurencia...
ezert kell szuperjo CV hogy a figyelmet felhivjad, es tehetseg az application formnal, es megjelenes a beadasnal....es jo, elherhto, megkozeltehto helyekre kell jenetnkezni, tehat ezaltt azt ertem, hogy pl, szamitotgeszel nem az IBMnel kell eloszor munkat keresni, a IBM olyanokat alkalmaz akik mar tobb angol cegen keresztul ment, ismeri mas cegek trukkjeit stb...
tanarok se kapnak azonnal munkat mert az iskolakban kell UKclassroom experinecehiba vagy te tizenot eve szupertanar
alulrol, szytematikusan kell epitkezni, csak igy megy a dolog.
persze vannak akik "elerik" a celjukat rovid idon belul,biztos hogy jo angol tudas, valamilyen jo kepzetteseg van mogottuk es szuper jo skills pl, onbizlom, meggyozo kepsseg, kinezet. Kocos hajjal ne menj interviewra akakrmilyen jo tehteseg vagy... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 0:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek !
Ezt embere válogat(t)ya !
Én speciel fabrikáltam egy minimál szívít ( ejcsd C.V ) vigyorgok rajta minta : vadalma aztán láss csodát ...csörgött a telóm mintha muszály lett volna pedig én már közelebb vagyok a 40 hez mint sokan ...de hát ez van .....nem tehetek róla ha nagyobb a kisugárzásom mint nagyanyám szenesvasalójának
Bkrisna is tüzel ...ahogy elnézem az írásaiból  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lazz Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 13:39 Hozzászólás témája: állandó munkát |
|
|
Sziasztok!
En is munkat keresek Londonban és környékén...
Segítségeteket kérném ezzel kapcsolatban.
31 vagyok, jól beszélek angolul, Magyar Közgazdasági Fősulit végeztem (ez itt senkit nem érdekel:), ezért szinte bármi érdekelne: felszolgálás, raktári munka, eladó.....
Próbálkoztam irodán és net-en keresztül sajna nem akar működni:(.
Örülnék minden segítségnek amit a : alakas@freemail.hu -ra tudtok küldeni.
Köszi ismét és Üdv,
Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 18:32 Hozzászólás témája: Re: állandó munkát |
|
|
| Lazz írta: | Sziasztok!
En is munkat keresek Londonban és környékén...
Segítségeteket kérném ezzel kapcsolatban.
31 vagyok, jól beszélek angolul, Magyar Közgazdasági Fősulit végeztem (ez itt senkit nem érdekel:), ezért szinte bármi érdekelne: felszolgálás, raktári munka, eladó.....
Próbálkoztam irodán és net-en keresztül sajna nem akar működni:(.
Örülnék minden segítségnek amit a : alakas@freemail.hu -ra tudtok küldeni.
Köszi ismét és Üdv,
Laci |
Neked kell eldontened, hogy mi az amit csinalni szeretnel, es ez ugyben neked kell lepeseket tenned. Senki nem fog helyetted munkat keresni neked. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goalkeeper Haladó

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 22:35 Hozzászólás témája: bkriszta |
|
|
| bkriszta írta: | sajna nagy a valasztek.... es konkurencia...
ezert kell szuperjo CV hogy a figyelmet felhivjad, es tehetseg az application formnal, es megjelenes a beadasnal....es jo, elherhto, megkozeltehto helyekre kell jenetnkezni, tehat ezaltt azt ertem, hogy pl, szamitotgeszel nem az IBMnel kell eloszor munkat keresni, a IBM olyanokat alkalmaz akik mar tobb angol cegen keresztul ment, ismeri mas cegek trukkjeit stb...
tanarok se kapnak azonnal munkat mert az iskolakban kell UKclassroom experinecehiba vagy te tizenot eve szupertanar
alulrol, szytematikusan kell epitkezni, csak igy megy a dolog.
persze vannak akik "elerik" a celjukat rovid idon belul,biztos hogy jo angol tudas, valamilyen jo kepzetteseg van mogottuk es szuper jo skills pl, onbizlom, meggyozo kepsseg, kinezet. Kocos hajjal ne menj interviewra akakrmilyen jo tehteseg vagy... |
Kedves Bkriszta !
Itt M.o.-on nem nagy a konkurencia.Itt bármilyen CV-t beadhatsz,de egy forma a legfőképpen javallott:hülye vagyok és nem szólok bele semmibe sem.Ekkor biztos a siker.Meg is kapod a fizetésed,de két dolog bizotos:
1.nem a megbeszélt időre
2.nem annyit,amiben megállapodtál.
Itt eszedbe se jusson jó CV-irni,mert ha túl sokat tudsz,a főnök azt hiszi,hogy az életére,de legalábbis az állására törsz.
Ja,és még egy: tagadd le,hogy elkerülted a 35.-ik.életévedet,nert e fölött
egy vagon CV-t is gyárthatsz,állást akkor sem fogsz kapni.
Persze üdítő kivétel van: amennyiben vállalod,hogy mint magánvállalkozó mégy el a céghez dolgozni.Ekkor akár megkaphatod üzletkötő,vagy területi képviselőként a 200 e. bruttót is.Ebből 2007.jan.1. után befizeted
a minimum 80.000 Ft társadalombiztosítást,ha a kocsidat használod akkor
kifizeted a kb.havi 40 ezer Ft. gk.költséget/benzin,bizt.,stb/,a mobiltelefon
20 e.Ft költségét,a maradék még nem teljesen a Tied,mert ott az adóhivatal,neki is élnie kell valamiből,csak majd Te nem tudsz.
Hát evvan.
Üdv:
gyirmot |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|