| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
MBeatrix Újonc

Csatlakozott: Aug 30, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 13:37 Hozzászólás témája: Vendéglátósok ide ! |
|
|
Sziasztok !
Ajánlotta valaki nekem ezt az oldalt , hát beregisztráltam .
Keresem vendéglátós foglalkozásu emberek jelentkezését , abból a célból hogy nagyon sokszor volt már nálunk lehetőség elhelyezkedésre de nehezen találtam használható embereket .
Mivel ugye ez egy magyaroknak készült oldal , gondoltam hirdetek itt is hátha lessz jelentkező , mert ha lehet akkor elsősorban magyaroknak adom ki elsőként az infót .
De ha kérhetem elsősorban szakképesítéssel vagy legalább szakmai gyakorolattal rendelkezők , irjanak .
De szimplán információcserére is használható ez a topik bárki részére !
Sok sikert !
Bea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Mbeatrix! Megtennéd, hogy leírod, milyen melóra kerestek? Meleg-hidegkonyha, kisegítő, pincér, cukrász stb.... és hogy hol nem nézitek a papírt?Így nagyon abstrakt! Az se baj,ha megírod, melyik téren van nagy ,,átjáróház"..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
werewolf Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 14:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| A nyelvtudás gondolom kötelező, vagy megoldható anélkül is? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kicsirigo Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 15:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Engem is erdekelne a dolog, ha kaphatnek nemi + infot..
koszonom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szelekt Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 17:32 Hozzászólás témája: |
|
|
hello,sziasztok.
hát gondolom néhányunkat érdekelné a munka.
én szakképzett felszolgáló, és bármixer vagyok,
(nem a dobálósos,hanem az elegánsabb:)  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, és az is belefér, ha van, amiben csak alkalmi, vagy heti 1-2 napos ,,kisegítőt" kerestek.
köszi előre is a választ, konkrétumokat!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 11:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Hirdetés a tegnapi Evening Standard-ból, ha valaki állást keres, saját tapasztalatom szerint így a legkönnyebb elkezdeni a vendéglátásban:
A Four Seasons a full time és casual pincéreket (waiting staff) toboroz és nyílt napot tart jövő héten hétfőn (2006. 09.04) délután 1-7 között.
A cím: Hamilton Place, Park Lane W1A 1AZ - a Hyde Park Corner station-nél, személyzeti bejárat az Old Park Lane-ről, külön kérik, hogy ezt használd.
Ha nem tudsz elmenni, elküldheted a CV-det is: jobs.london@fourseasons.com.
(Nem vagyok ügynök csak az Evening Standardban olvastam ezt a hirdetest, több infóval én sem tudok szolgálni!) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| finsbury, kuldetem private uzenetet, olvasd el kerlek... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| finsbury, kuldetem private uzenetet, olvasd el kerlek... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 13:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Sehol semmi???Ha olvasná ezt már vendéglátózó, hadd kérdezzem meg:
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat, stb. ilyesmi hogy megy? Vagy nem is kell???Vagy önbevallásos?És ki fizeti? Másik topicban volt szó vmi ételfertőzéses dologról,(vállakozás indítás) emiatt kérdem, és pl. németeknél bizony nem európai bevándorlókat (feketemunkások)kapcsoltak le konyhán, akik pl. hepatitis hordozók voltak....(korábban az oltásikönyv kérdésem is erre ment ki...)
Vagy akinek van friss, még érvényes lelete, Maon, (aszem vmi egészségügyi kiskönyv, vagy hasonló a neve) az vigye ki, és + pontot kap?? Köszi a válaszokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 14:50 Hozzászólás témája: |
|
|
nevetseges, de nem ketrnek semmit, viszsont elony egy Fod hygiene kurzusrol szolo papir-ami hivtalos....nem maku..
es alairatnak veled mindefelet hogy semmi bajo, se borbetegseget, se patatnasod ,s e ujragas....se koromvesz....se hasmeneses korjarvany...
es ha gond van , akkor beperelnek mert nem vallottad be hogy az elszo ket evben negyszer volt hasmenesed....
de hallottam amr hogy gyarkab(az en hires szendvicsgyarmaban peldaul) volt kiszuarsos alapon eu vizsgalat, amit agyar fizte,..
a lenyeg hogy jelenteksesi alpon ugyis elkerik a dokid nevet akinek kozponti akomputere es ha valaki felhivaj leleonrizni hgoy tenleg enm volt e mult evben fulbetgesgeed akkaor megteheti.... az orvosi titoktartas valahogy itt nem megy....bizonyos dolgokar nezve.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 15:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | Sehol semmi???Ha olvasná ezt már vendéglátózó, hadd kérdezzem meg:
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat, stb. ilyesmi hogy megy? Vagy nem is kell???Vagy önbevallásos?És ki fizeti? Másik topicban volt szó vmi ételfertőzéses dologról,(vállakozás indítás) emiatt kérdem, és pl. németeknél bizony nem európai bevándorlókat (feketemunkások)kapcsoltak le konyhán, akik pl. hepatitis hordozók voltak....(korábban az oltásikönyv kérdésem is erre ment ki...)
Vagy akinek van friss, még érvényes lelete, Maon, (aszem vmi egészségügyi kiskönyv, vagy hasonló a neve) az vigye ki, és + pontot kap?? Köszi a válaszokat! |
Food&Hygiene teszt. Ez mindenkepp kotelezo letenned, ha catering szakmaban dolgozol. Tobb fokozata van, kb. 2-3 evente mindig ujra kell csinalni, de nem bonyolult. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| eszmeletlenul meg kell tanulnom gepleni... a fodo hygiene helyett fod t iram... es tele helyesiras, hiaba rohanok... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha nem managerként dolgozol, az éttermek semmi ilyet nem kérnek tőled - szendvicsgyárak lehet, de én 3 drága, nagyon drága éttermet ismerek a Cityben, azokban nem kértek, egyikben sem semmit.
Ha manager akarsz lenni, akkor esetleg érdemes letenni egy hapcit, de azt sem nagyon forszírozzák!
Amit viszont több embertől is hallottam, nagyon fontos a gyakorlat, mondani mindent lehet, de ha nem látják rajtad, a mozdulataidon, hogy van gyakorlatod azonnal elküldenek. Ha ápolt és jóképű vagy (fiúk) a lányok pedig csinosak és finoman szépek (nem a csöcsös Pamela Anderson like típusra gondolok) akkor nagyobb esélyed van a drága fine dining éttermekben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:53 Hozzászólás témája: |
|
|
En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|