Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

munkát keresünk ˘!!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csabi1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 9:22    Hozzászólás témája: munkát keresünk ˘!! Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! szeretnénk kint dolgozni a barátnőmel én szakács vagyok a barátnőm szociális munkás az angol alapszinten megy tud e valaki segiteni? mennyi az esély ilyen szakmákkal ? a segitséget eőre is köszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Alap angollal kevés esély, bár szakácsként neked több esélyed van, mint a barátnődnek szociális munkásként. Ahhoz elég jól kell beszélni a nyelvet. Persze nem mindegy, milyen szociális munkásról van szó, betegápolóról, vagy aki mindenféle bajos emberekkel foglalkozik.
Ha még nincs indulásotok eldöntve, fektessetek be egy angol tanfolyamba. Több esélyetek lesz.
Vissza az elejére
webberke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 9:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit én tudok javasolni vagy ajánlani:

Kedves állásra vágyók!
Laza munkalehetőséget kínálok: ingyenes újságot kell osztogatni central Londonban minden hétköznap 3 órában, óránként 6.85ért. Egyenruhát adnak, ami áll egy polóból meg sapeszból meg kabátból. Nem teljesítmény függő tehát a pénz mindennap ugyanannyi (hetente 102 font).

Jelentkezzetek nálam, ha érdeklődtök, írjatok emilt az engem@fogadj.be címre amiben írjátok le a neveteket és telefonszámotokat; meg fognak keresni Titeket a cégtől!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MUNKAKOZVETITO LETTEL?????????????????? SAJNALOD A MUNKALEHETOSEG MEGOSZTASAT???? VAGY E_MAIL HIANYBA SZENVEDSZ ES TARSASAGRA VAGY HOGY MINDENKI NEKED IRJON!!

AKIT ERDEKEL A MUNKA JELENTKEZZEN EGYENESBEN< MINEK AZ IDOT VESZTEGETNI..

Vacancy: Street Distributor' s

Street Distributor's required

Please attend our open day on Thursday 24th August 10:00am - 4:00pm @ Premier Travel Inn 255 Kings Street, Hammersmith W6

Call Sophie 020 8996 4911 to confirm attendance or register online @ www.happypurplepeople.com

£102 for 15hours /per week 4.30pm - 7.30pm weekdays

All within Underground Zone 1

Handing out free magazines

Immediate September start, ongoing work, no experience necessary

Some English, outgoing personality & mobile access are essential.

Click here now to email this job to a friend

Job Type
Any
Location London
Start Date ASAP
Duration TBD
Salary £102
Ref No 124957-961828
Date Advertised 31 Aug 2006
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.londonjobs.co.uk/cgi-bin/vacdetails.pl?selection=920290937&src=search

ahol a neten is megtalahato a hirdetes , illetve a csutortoki metroban hirdettek
Vissza az elejére
webberke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:54    Hozzászólás témája: :D Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces, mennyi energiát öltél bele teljesen fölöslegesen ebbe a szapulásba.
Nem értem miért lenne baj az amúgy meg ha segítek a magyaroknak munkát keresni.

Hiába no, magyar magyarnak gyilkosa, FŐLEG külföldön.

Szóval ez nem ez a munka, de ha valaki erre akar jelentkezni, tegye. Nekem tök 8 Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 10:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Webberke, nagyon gyanús e-mail cimed van. Én a helyedben valami értelmesebbet választottam volna, én biztos nem irnék erre...

Egyébként nem kell másokat szidni és szekálni. Sokan jártak erre mindenféle munkalehetőséget kinálva, amiről kiderült, hogy kamu. És mindenkinek azt ajánljuk, ne menjen magyar állásközvetitőkhöz. Remélem, hogy te nem ebbe a kategóriába tartozol.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erdekes hogy a konkurencia ceg ugyanannyit fizet, fel fontatl se tobbet, pedig annyira kellenek neki az emberek hogy felkertek a forumon talahatokat a tobozrasra!

hogy ki a magyarok gyilkosa az nagyon vitaba mehetne....................................................................................................................................
Vissza az elejére
london
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Meg nem irtam a forumba, de ugy gondolom, hogy a keresemet a megfelelo helyen publikalom.

Burkolo munkat keresek fiamnak, aki a ho vegen jon ki. Volt mar kint, kb 2 eves szakiranyu tapasztalata van, de nem beszeli a nyelvet.Kerek segitseget.

Koszi

Ildiko
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 7:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem kellene egy uj oldalt nyitni: anyukak keresnek gyermekeiknek munkat:

mar irtam egyszer, de megismetlem:
1.angliai munakra szemleyesen kell jelentkezni, megha az anyuka tokeletesen tud angolul, a fiu akkor se kapja meg a munkat.
2. Ha jonne az anyuka vele (bar nem tudom elkepzelni hogy a burkolomunkat iranyitana az anyuka) akkor megcsak interviewekra se erdemes elkiserni a gyermeket, mert az a imaget kelti hog nincs kezdemenyezokepessege.(marmint a gyermeknek)
3. a fiu elmult 18? akkor ha mar kulfolre kuldjuk, "gyakoroljuk" a magarahagyast, mert nem fog egyedul boldogulni itt.Biztos lesz honvagya.

NEM VICCKENT IROM AZ EGESZET, HANEM KOMOLYAN. KULONBOZO INDOKOK FORDULNAK MEG A FEJMBEN AMIERT EGY ANYUKA INDULNA A GYERMEK MUNAKJANAK A MEGKERSESERE HACSAK NEM 16 EVES....ES NEM JO INDODOKOK AMIKRE GONDOLOK....
AZ MULT HETI X-FACTORI EDNA JUT ESZEMBE..AKI LATTA TUDJA MIROL BESZELEK.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

london írta:
Sziasztok!

Meg nem irtam a forumba, de ugy gondolom, hogy a keresemet a megfelelo helyen publikalom.

Burkolo munkat keresek fiamnak, aki a ho vegen jon ki. Volt mar kint, kb 2 eves szakiranyu tapasztalata van, de nem beszeli a nyelvet.Kerek segitseget.

Koszi

Ildiko

Angoltudás nélkül nem érdemes elindulni.
Vissza az elejére
Manka1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 7. Csütörtök, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ocsemmel Daventry-ben elunk, de most szeptemberben szeretnenk Londonba koltozni es munkat, szallast keresunk.

Ocsem jelenleg rakarban dolgozik tobb, mint egy eve Daventry-ben, vegzettseget tekintve szakacs tiz eves tapasztalattal.

En most szobalanykent dolgozom. Foglalkozasomat tekintve francia nyelvtanar vagyok es van vendeglatos vegzettsegem is.

Elsosorban barmunka, hotelmunka erdekelne minket, de minden mas lehetoseg is.

Surgos lenne, ha van esetleg tippetek, ajanlatotok, szivesen fogadjuk.

Udv.

Manka
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 7. Csütörtök, 22:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Manka1 írta:
Sziasztok!

Ocsemmel Daventry-ben elunk, de most szeptemberben szeretnenk Londonba koltozni es munkat, szallast keresunk.

Ocsem jelenleg rakarban dolgozik tobb, mint egy eve Daventry-ben, vegzettseget tekintve szakacs tiz eves tapasztalattal.

En most szobalanykent dolgozom. Foglalkozasomat tekintve francia nyelvtanar vagyok es van vendeglatos vegzettsegem is.

Elsosorban barmunka, hotelmunka erdekelne minket, de minden mas lehetoseg is.

Surgos lenne, ha van esetleg tippetek, ajanlatotok, szivesen fogadjuk.

Udv.

Manka

Az hogy lehet, hogy 10 eves experiencel nem talalt szakacs melot????
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 7:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tiz eves tapsztalata valoszinu magyar...
de ha angol lenne, akkor jojjon hozzan, holnaptol dolgozna.
(nem tiz eves raktari tapsztallatal, hanem szakacsival...)
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 9:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
tiz eves tapsztalata valoszinu magyar...
de ha angol lenne, akkor jojjon hozzan, holnaptol dolgozna.
(nem tiz eves raktari tapsztallatal, hanem szakacsival...)

Hallo! Tan jo napot, nem?? Nagyon boldog Nagyon boldog Hallod Manka1 menjetek Bkrisztahoz.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban