Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakereséshez

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ronald1981
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 20:22    Hozzászólás témája: Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakereséshez Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

Tervem hogy Angliába megyek munkát végezni pénzt félretenni, gondolom sokan vannak így Mosoly

Régebben mentem ki egyedül és úgy elég nehéz ezért gondoltam hátha lehet itt egy hasonló tervekkel rendelkező valakit találni akivel esetleg együtt bérelnénk egy szobát és keresnénk munkát még ha nem is biztos hogy együtt találunk.

Ha komoly a szándékod írj nekem de légyszíves csak akkor ha valami tudásod van Angliáról a nyelvről és hogy mit akarsz kint mert csak úgy érdemes.

Emailcímem: anglia-utitars@freemail.hu

Ha van msn címed és megadod akkor ott talán gyorsabban menne.

Hello Angliába útitárs közös lakásbérléshez, munkakereséshez
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 0:55    Hozzászólás témája: Re: Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakeresé Hozzászólás az előzmény idézésével

Ronald1981 írta:

Hello,

Tervem hogy Angliába megyek munkát végezni pénzt félretenni, gondolom sokan vannak így Mosoly

Régebben mentem ki egyedül és úgy elég nehéz ezért gondoltam hátha lehet itt egy hasonló tervekkel rendelkező valakit találni akivel esetleg együtt bérelnénk egy szobát és keresnénk munkát még ha nem is biztos hogy együtt találunk.

Ha komoly a szándékod írj nekem de légyszíves csak akkor ha valami tudásod van Angliáról a nyelvről és hogy mit akarsz kint mert csak úgy érdemes.

Emailcímem: anglia-utitars@freemail.hu

Ha van msn címed és megadod akkor ott talán gyorsabban menne.

Hello Angliába útitárs közös lakásbérléshez, munkakereséshez

Ezt most me kellett keccer megnyitni? Nem lehetett volna varni kicsit tobbett amig ujratolt a lap?? Vagy valami gond volt a rendszerben? Javaslok felhasznalo cseret. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

TH - Megbabraltak a motoromat es lerohadtam!
BS - Nem tud erdekelni.
Vissza az elejére
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 20:24    Hozzászólás témája: Re: Hello Angliába útitárs közös szobabérléshez, munkakeresé Hozzászólás az előzmény idézésével

mikor mennél ?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban