Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kerlek valaki segitsen

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nate
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 11:28    Hozzászólás témája: Kerlek valaki segitsen Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Eloszor is ellnezest hogy uj Topicot csinaltam.
3 napja jottem egy kozvetiton keresztul sajnos az angol nyelv tudasom nagyon keves , tanulom de mellete kellene valami munka Zavart
Fogy a penzem a munka meg semmi , meg haza se tudok menni mert nem tudtam annyi penzt ossze szedni Magyarorszagon, szoval nem tudom hogy mi lesz .
Ezert kerek segitseget toletek aki tudna nekem segiteni munka ugyben , szoval farmra ahol esetleg szallast is adnak annak imaba foglalnam a nevet minden este.
Szakacs vagyok de barmit meg csinalok , vagy ha tudtok akkarmit az nagyon jo lenne.
Lehet hogy nagyon nagy hulyeseg volt igy kijonni de hat biztam abban hogy majd csak lesz valahogy, de hat ez van , ez ellen nem tudok mit tenni foleg innen nem tudok .
Eros egeszseges fiatal ember vagyok , es tudok dolgozni is.
Itt a telefon szamom ha tudsz esetleg valamit Anglia egesz teruleten mind1 hogy hol > 24 oraban hivhatsz
07856646149

ui: Ha meg magyarorszagon vagy es eppen olbasod amit irtam es ki akkarsz jonni ,retur jegyet vegyel kulomben igy jarsz mint en, es ez nem vicc .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szakács vagy? Akkor mire vársz? Vedd a nyakadba a várost egy CV-vel (remélem, az van), járd végig az éttermeket, gyorsétkezőket, pub-okat, szállodákat, mindent, ahol ételt szolgálnak fel. Csak rajtad múlik, hogy találsz-e valamit. Sajnos én csak tanáccsal tudok szolgálni (de az ingyen van...)
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Szakács vagy? Akkor mire vársz? Vedd a nyakadba a várost egy CV-vel (remélem, az van), járd végig az éttermeket, gyorsétkezőket, pub-okat, szállodákat, mindent, ahol ételt szolgálnak fel. Csak rajtad múlik, hogy találsz-e valamit. Sajnos én csak tanáccsal tudok szolgálni (de az ingyen van...)

Ha szakacs vagy, akkor tenyleg nem olyan nehez allast talalnod a szakmadban. Bolyongj az interneten (gumtree-n pl), nezz szet a varosban, a metromegallok melletti tarolokban vannak ingyenes ujsagok, azoknak az allashirdeteseit is nezd at biztos osszejon valami..

http://www.tntmagazine.com/jobzone/Search.asp
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban