| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 25. Szerda, 23:49 Hozzászólás témája: Re: nyári munka Londonban? |
|
|
| tothmanci írta: | Sziasztok!!
Szeretnék nyáron két hónapot Londonban dolgozni,főleg nyelvtanulás céljából,harmadéves egyetemistaként,felsőfokú nyelvvizsgával.(ami nem jelenti hogy gyenge középfoknál jobban tudok dumálni ),Sokat nézegetem a különböző hirdetéseket,de vagy méregdrága ügynökségek ajánlják magukat,vagy még azok sem,maradna az au-pair/év de halasztani egyelőre nem akarok,és őszintén szólva a babysitt se vonz
Van tippetek hogy mely oldalakat lenne érdemes felkeresni,vagy hova forduljak??
Szép álmokat! |
Szia !
Hat nyarra nem lesz egyszeru melot talalnod,mert jonnek mindenhonnan,plusz az osszes itt-tanulo egyetemista is nekiall melozni,kepzelheted,mi van itt.Vagy talalsz a gumtree.com-on olyat,aki mar nyarra hirdet es el tudod csipni otthonrol (ezek foleg videki idenymunkak,kis szerencsevel kozel Londonhoz),vagy meg kell kockaztatni es kijonni megprobalni,mert nem nagyon hallottam meg olyan ugynoksegrol,aki Londonban idenymunkat hirdetne.Pont a fent emlitettek miatt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
A4ework Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves angliaia munkakereso!
Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..
Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.
Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!
A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.
Elore is koszonom.
Es varom az erdeklodoket.
Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
padam85 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 17:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Adam(20) vagyok es a testveremmel egyutt vagyunk kint Londonban.O 24 eves.Eloszor Walesbe kezdtuk csak itt befucsolt a gyar ahol dolgoztunk.A batyam felment Londonba szerencset probalni, en meg Walesbe vagyok(munkanelkul)Mind a ketten tarsalgasi szinten beszelunk(a batyam jobban).Erdekelne mindenfele munka a batyam 2 evig volt rendor en meg elado voltam.Szivesen vallalunk szallodai takaritast vagy barmilyen munkat, en Magyaorszagon vigyazztam gyerekekre es szivesen lennek Au-pair is.
Ha barki barmilyen informaciot vagy segitseget tudna adni szivesen fogadjuk.Elore is koszonjuk.
Tel.:07716736445 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lexi Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 10:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Egyszer ezt írtad:
"ha tenyleg szobalánynak akarsz menni, akkor egy olyan ugynoksegrol igen aki elker 120Ł regisztraciós dijat és masnap kezdhetsz". Megmondanád, h melyik ez az ügynökség? Én valószínüleg nyáron mennék ki (tudom, nehéz munkát szerezni, de előbb nem tudok) ezért gondoltam, h esetleg velük megpróbálkoznék a szobalányos melóval. Viszont annyi rosszat hallani ilyen-olyan közvetítőkről, h nem tudom kiben lehet megbízni.
Köszi szépen!
Lexi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 10:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lexi írta: | Szia Enci!
Egyszer ezt írtad:
"ha tenyleg szobalánynak akarsz menni, akkor egy olyan ugynoksegrol igen aki elker 120Ł regisztraciós dijat és masnap kezdhetsz". Megmondanád, h melyik ez az ügynökség? Én valószínüleg nyáron mennék ki (tudom, nehéz munkát szerezni, de előbb nem tudok) ezért gondoltam, h esetleg velük megpróbálkoznék a szobalányos melóval. Viszont annyi rosszat hallani ilyen-olyan közvetítőkről, h nem tudom kiben lehet megbízni.
Köszi szépen!
Lexi |
Pár napon belül elküldöm Neked az ügynökség cimét, már 10 perce keresem, de nem találom.Viszont a lány jön hozzám hétfőn aki rajtuk keresztül dolgozik.Elkérem tőle. A véleményem egyébként ezekről is meg van, mert nem kérhetnének pénzt álláskeresőtöl, de hát ez van.Ők kérnek, de van munka is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lexi Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 10:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi szépen a gyors választ!
Igen, nekem is megvan a véleményem, azokról, akik pénzt kérnek, de sajnos nyárnál előbb nem tudok menni, és olvastam, h olyankor nehéz munkát szerezni.
Üdv,
Lexi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bb75 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 17:12 Hozzászólás témája: vegyész |
|
|
Helló!
Én laboratóriumi munkát keresnék Londonban:...
Vegyész végzetségem van, de az elején vegyésztechnikusi állással is beérném....amíg a nyelvbe belejövök...
Ha van valami ötletetek, esetleg ismerősötök......
Mennyire számít Angliában hogyha egy középfokú végzettséget igénylő pozíciót egy felsőfokú veégzettségű emberke pályázza meg?
Örülnek, hogy egy jó szakembert nyertek?
Vagy nem örülnek, mert nem szeretik a "túlképzett" emberkéket...
Köszi!
BB
Köszi!
B. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothmanci Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 18:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Krisz!
Köszi aválaszt,próbálkozom.....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 27. Péntek, 19:18 Hozzászólás témája: Re: vegyész |
|
|
| bb75 írta: | Helló!
Én laboratóriumi munkát keresnék Londonban:...
Vegyész végzetségem van, de az elején vegyésztechnikusi állással is beérném....amíg a nyelvbe belejövök...
Ha van valami ötletetek, esetleg ismerősötök......
Mennyire számít Angliában hogyha egy középfokú végzettséget igénylő pozíciót egy felsőfokú veégzettségű emberke pályázza meg?
Örülnek, hogy egy jó szakembert nyertek?
Vagy nem örülnek, mert nem szeretik a "túlképzett" emberkéket...
Köszi!
BB
Köszi!
B. |
BB!
Itt a lapon probálkozz a munkalehetőségeknél a gumtree-n .
Naponta többször kerül rá új munkahirdetés. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
A4ework Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 28. Szombat, 15:28 Hozzászólás témája: Re: A4ework |
|
|
| Krisz972 írta: | | bedett írta: | Ez az iroda jó!!!
Kit lehet ott keresni, aki magyar? |
Kuld egy privat uzit a hirdetonek.O ott dolgozik.Vagy ugorj at a lapforum.lap.hu-ra,kulfoldimunka,London temak.O ott tobbet van kicsit. |
Keresd a Krisztinat.
hetfon, penteken 13.00
mas napokon 15.00 de pontosak legyetek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
infoguy33 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 0:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én informatikai területen szeretnék elhelyezkedni Londonban, de egyelőre még itthon vagyok és fogalmam sincs, hogy milyen helyzet uralkodik a londoni munkaerőpiac ezen szegmensén. Az angolt jól beszélem és kb 9 év szakmai tapasztalatom van szoftverfejlesztőként nemzetközi környezetben (sok külföldi kollégám volt, kint is dolgoztam több helyen, de nem Angliában).
Ha valaki közületek ilyen (szoftveres) területen dolgozik Londonban, vagy a környéken kérem írjon vmit (akár pozitív, akár negatív véleménynek örülnék). Kb mennyi idő alatt lehet egy normális állást találni? Milyen fizura lehet számítani? Mire kell odafigyelni? Itthonról tudom ezt szinte képtelenség kivitelezni, ugye jól látom? (Mindenképp ki kell menjek, interneten nem lehet pályázgatni.) Milyen interjúkra számíthatok? Szívesen alkalmaznak magyar munkavállalókat? Nekem ez mindenképpen egy nagyon fontos döntés lenne és viszonylag gyorsan kell döntsek, hogy menjek-e ezért kéne az információ. Ha vki csak linkeket tud küldeni, ahol érdemes körülnézni információért, már az is segítség lenne (de nem ilyesmire gondoltam, hogy: londonjobs, stb).
üdv, és sikereket mindenkinek!
infoguy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 10:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam valahol, felteszem, hátha érdekel valakit.....Londoni állás és friss.
Szakkepzett ovonot keresunk, szombati napokra!
mail: hungarianwomen@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eva79 Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Gilligham Kent
|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok ezt most találtam,szerintem egy probát megér! Külföldi karrierlehetõség! Szakképzett és képzettség nélküli, angolul beszélõ nõvéreket és gondozókat keresünk Anglia egész területére, luxus színvonalú idõsek otthonába.
Kiemelkedõ kereseti, nyelvtanulási, szakmai továbbtanulási lehetõség. Hivatalosan bejelentett, külföldi munkavégzés. Párok elhelyezése is lehetséges.
Jelentkezni: magyar, illetve angol nyelvû, fényképes önéletrajzzal a racz.viktoria@humanprofil.ehc.hu e-mail címen, vagy a 06-1/269-46-17-es faxszámon lehet.
Sziasztok eva79! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| infoguy33 írta: | Sziasztok!
Én informatikai területen szeretnék elhelyezkedni Londonban, de egyelőre még itthon vagyok és fogalmam sincs, hogy milyen helyzet uralkodik a londoni munkaerőpiac ezen szegmensén. Az angolt jól beszélem és kb 9 év szakmai tapasztalatom van szoftverfejlesztőként nemzetközi környezetben (sok külföldi kollégám volt, kint is dolgoztam több helyen, de nem Angliában).
Ha valaki közületek ilyen (szoftveres) területen dolgozik Londonban, vagy a környéken kérem írjon vmit (akár pozitív, akár negatív véleménynek örülnék). Kb mennyi idő alatt lehet egy normális állást találni? Milyen fizura lehet számítani? Mire kell odafigyelni? Itthonról tudom ezt szinte képtelenség kivitelezni, ugye jól látom? (Mindenképp ki kell menjek, interneten nem lehet pályázgatni.) Milyen interjúkra számíthatok? Szívesen alkalmaznak magyar munkavállalókat? Nekem ez mindenképpen egy nagyon fontos döntés lenne és viszonylag gyorsan kell döntsek, hogy menjek-e ezért kéne az információ. Ha vki csak linkeket tud küldeni, ahol érdemes körülnézni információért, már az is segítség lenne (de nem ilyesmire gondoltam, hogy: londonjobs, stb).
üdv, és sikereket mindenkinek!
infoguy |
Szia !
Az biztos,hogy otthonrol egyenileg majdnem egyenlo a lehetetlennel melot talalni.Informatikai teruleten nincsenek rossz penzek,egy nem tul kozeli ismerosom CISCO mernokkent 2300 font koruli kezdofizetest kapott egy bankban,de hogy milyen beosztasban,meg ne kerdezd.Persze London azert mas egy kicsit.Mint fizetesek,mint munkalehetosegek szempontjabol.
Ha felnezel a www.gumtree.com -ra es a munkak c. fejezetnel rakukkantasz a COMPUTING/IT -re,akkor ilyeneket talalsz:
http://www.gumtree.com/london/80/3819080.html
Egy linknek megteszi remelem...
Ott nagyjabol valaszt is kapsz minden itt feltett kerdesedre...
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
A4ework Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 7. Kedd, 20:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Figyelem az angliai munkakeresoknek!
Uj tipusu programokra kaptunk engedelyt, amelynek a kereteben AZONNALI segitseget tudunk nyujtani CV irasaban, es mindefele tancsadasba, forditasban...VALTOZATLANUL TELJESEN INGYENESen, EU altal finanszirozottan.
Aki eddig "sorban allt" most mar nem kell sorba allni.
Varok mindenkit.
Madison House, 3rd floor
24-28 London RoadWembely, Middlesex
HA9 7EX
02089031808 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|