Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kerlek valaki segitsen

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Nate
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 11:28    Hozzászólás témája: Kerlek valaki segitsen Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Eloszor is ellnezest hogy uj Topicot csinaltam.
3 napja jottem egy kozvetiton keresztul sajnos az angol nyelv tudasom nagyon keves , tanulom de mellete kellene valami munka Zavart
Fogy a penzem a munka meg semmi , meg haza se tudok menni mert nem tudtam annyi penzt ossze szedni Magyarorszagon, szoval nem tudom hogy mi lesz .
Ezert kerek segitseget toletek aki tudna nekem segiteni munka ugyben , szoval farmra ahol esetleg szallast is adnak annak imaba foglalnam a nevet minden este.
Szakacs vagyok de barmit meg csinalok , vagy ha tudtok akkarmit az nagyon jo lenne.
Lehet hogy nagyon nagy hulyeseg volt igy kijonni de hat biztam abban hogy majd csak lesz valahogy, de hat ez van , ez ellen nem tudok mit tenni foleg innen nem tudok .
Eros egeszseges fiatal ember vagyok , es tudok dolgozni is.
Itt a telefon szamom ha tudsz esetleg valamit Anglia egesz teruleten mind1 hogy hol > 24 oraban hivhatsz
07856646149

ui: Ha meg magyarorszagon vagy es eppen olbasod amit irtam es ki akkarsz jonni ,retur jegyet vegyel kulomben igy jarsz mint en, es ez nem vicc .
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szakács vagy? Akkor mire vársz? Vedd a nyakadba a várost egy CV-vel (remélem, az van), járd végig az éttermeket, gyorsétkezőket, pub-okat, szállodákat, mindent, ahol ételt szolgálnak fel. Csak rajtad múlik, hogy találsz-e valamit. Sajnos én csak tanáccsal tudok szolgálni (de az ingyen van...)
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Szakács vagy? Akkor mire vársz? Vedd a nyakadba a várost egy CV-vel (remélem, az van), járd végig az éttermeket, gyorsétkezőket, pub-okat, szállodákat, mindent, ahol ételt szolgálnak fel. Csak rajtad múlik, hogy találsz-e valamit. Sajnos én csak tanáccsal tudok szolgálni (de az ingyen van...)

Ha szakacs vagy, akkor tenyleg nem olyan nehez allast talalnod a szakmadban. Bolyongj az interneten (gumtree-n pl), nezz szet a varosban, a metromegallok melletti tarolokban vannak ingyenes ujsagok, azoknak az allashirdeteseit is nezd at biztos osszejon valami..

http://www.tntmagazine.com/jobzone/Search.asp
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban