Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Meló magyar cégen keresztül
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 19:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
Sajna semmilyen papirt-gazolast nem kaptam-kaptunk vissza a SIA-tol.
Itteni munkaltatonknak adtuk le az osszes dokumentumunkat,es ok tovabbitottak az SIA-nak.

Ma kaptuk vissza egyebkent az osszes dokumentumunkat,mert a vegerol hianyzik a datum.
Most,hogy kitoltottem ezt a rendkivul bonyolult adatot,mar csak az utlevelemet fogom visszakuldeni az biztos,vagy a szemelyit,de megegyszer igy nem szivatnak meg.

Hello.

Hát köszi az infot. Ezt inkább csak végső megoldásként választanám, mert tényleg elég trének hangzik. Ráadásul az albérlettel is levesznek mint állat. Ennyiért már kultúráltabb körülményeket is talál az ember magától. Valószínűbb, hogy 1-2 hónapot még fényezgetem itthon a nyelvtudásomat meg gyűjtöm a pénzt és inkább megpróbálok magamtól valamit intézni. Kimegyek, azt' majd ott megpróbálom letenni a vizsgát, megszerezni az NI numbert meg ilyesmi.

azért minden tájékoztatást szívesen fogadok.

Üdv.

Lajos
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 6. Kedd, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A helyzet az,hogy minden kezdet nagyon nehez,de nem remenytelen.
Gond van,de nem faj a fejem,hogy de jo lenne ez,de jo lenne az...
En jomagam csalados ember vagyok,es tervezem a csaladom kihozatalat is majd augusztus kornyeken.
Nagyon sokat dolgozom es amiota kijottem 2.5 honapja es Biztonsagi Orkent dolgozom szinte csak ejjel,mondjuk anyagilag nem panaszkodhatok,de nemgyozom hangsulyozni,hogy kemeny a 16 ora !
Forgó szemek
Egyebkent kikapcsolodas vegett most vettem egy nagy motort,volt ertelme melozni orverzesig.....

Udv: 0313
Vissza az elejére
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 7. Szerda, 22:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
A helyzet az,hogy minden kezdet nagyon nehez,de nem remenytelen.
Gond van,de nem faj a fejem,hogy de jo lenne ez,de jo lenne az...
En jomagam csalados ember vagyok,es tervezem a csaladom kihozatalat is majd augusztus kornyeken.
Nagyon sokat dolgozom es amiota kijottem 2.5 honapja es Biztonsagi Orkent dolgozom szinte csak ejjel,mondjuk anyagilag nem panaszkodhatok,de nemgyozom hangsulyozni,hogy kemeny a 16 ora !
Forgó szemek
Egyebkent kikapcsolodas vegett most vettem egy nagy motort,volt ertelme melozni orverzesig.....

Udv: 0313

üdv.

A melótól nem félek. Itthon 3 helyen dolgozom egyszerre, abból az egyikben állandó készültségben, mert akkor kell menni ha gond van és mivel több 24 órás szórakozóhelyük van ez legtöbbször éjszaka van. mellette van egy állandó melóm + rendezvénybiztosítani és egyéb eseti melókra járok. Úgyhogy a munka nem gond. A lényeg az, hogy ne csak annyit keressek amennyit 1 hónapban felélek. max pár 10 ezret tudok félretenni ha meghúzom magam annak meg semmi értelme. 1 nagyszerviz az autón aztán az is elment a p...csába. Az egyetlen dolog amit nem akarok: tömegszálláson lakni! Inkább fizetek valamivel többet, de 2 szobásnál nagyobb házba nem sok kedvem lenne menni. Az is 4 embert jelent, szóval az sem kevés. Biztos nem bírnék 6-8 emberrel 1 fedél alatt lakni huzamosabb ideig. Na de mindegy, ilyeneken ráérek akkor filózni amikor már konkrét a kiutazás meg a meló.

Üdv.

Lajos
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 0:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondolom akkor ide is Biztonsasgi szakmaban szeretnel jonni.Egyebkent,ha azt az ominozus SIA License-t sikerul megszerezni valakinek,ami nem kis maceraba tellik - lasd elobb irtak - ,akkor utana eleg szep oraberekert lehet melozni,persze el kell,hogy teljes legalabb 1 ev ( £8-12 ).
Mikor szandekozol jonni egyebkent,es milyen terveid vannak munkakeresest illetoen? ( kozvetito,egyeni kereses..?)

Szallas: Nehez ugy,eleg draga itt Londonban szerintem mindenhol,en most keresek a csaladomnak (kisfiam,felesegem)es persze magamnak valamilyen megoldast.Sok helyen neztem mar,az biztos,hogy £700 alatt havi szinten nem uszom meg - mondjuk ebben benne van a gaz,villany,adok....stb-.
Az idozites megint nagyon fontos lesz majd....
Vissza az elejére
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
Gondolom akkor ide is Biztonsasgi szakmaban szeretnel jonni.Egyebkent,ha azt az ominozus SIA License-t sikerul megszerezni valakinek,ami nem kis maceraba tellik - lasd elobb irtak - ,akkor utana eleg szep oraberekert lehet melozni,persze el kell,hogy teljes legalabb 1 ev ( £8-12 ).
Mikor szandekozol jonni egyebkent,es milyen terveid vannak munkakeresest illetoen? ( kozvetito,egyeni kereses..?)

Szallas: Nehez ugy,eleg draga itt Londonban szerintem mindenhol,en most keresek a csaladomnak (kisfiam,felesegem)es persze magamnak valamilyen megoldast.Sok helyen neztem mar,az biztos,hogy £700 alatt havi szinten nem uszom meg - mondjuk ebben benne van a gaz,villany,adok....stb-.
Az idozites megint nagyon fontos lesz majd....

Hát informálódtam már az itt fórumozgató emberektől. Enci és Krisz foglalkozik szoba kiadással, talán rajtuk keresztül néznék valamit. Ha megyek valószínűleg a nővérem is jönne velem, ő perfekt angolból, mivel itthon is tolmácsként dolgozik, tehát a kettőnknek 1 szoba pont jó. Annyit azért sikerült az őrtanodától megtudnom, hogy szakmai előképzettséget nem kérnek de a nyelv nagyon fontos (ezért lenne jó a tesómnak is). Beszélek valamennyire de most azt gyűröm ezerrel. Sőt állítólag jobb ha letegadom, hogy fesőfokú biztonságszervezői végzettségem van mert jobban szeretik ha tapasztalatlanabb, irányíthatóbb az ember. Erről mondjuk írhatnál, hogy tényleg így van-e. Olvastam több helyen, hogy hirdetnek tanfolyamot ami 3-4 napos és Ł200-ba kerül. Ha ezt sikerül letenni remélem munkát is sikerül találni. Nyár végére, ősz elejére tervezem, hogy mennénk, addig gyűjtöm a pénzt meg tanulom az angolt.
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 8. Csütörtök, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia !

A tanfolyamokat illetoen jok az informacioid,valoban ilyen arakban mozognak,de szakmai nyelvismeret nelkul izzadni fogsz kemenyen.Nem mondom,hogy lehetetlen,de ha mindjart ilyennel akarsz kezdeni alap nyelvtudassal,akkor bizony....

A felsofoku vegzettsegedet szerintem ne tagadd le,tanultal erte eppen eleget!
En mezei Biztonsagi Or vagyok,lattam itt egy-ket dolgot olyan helyeken (szemelyi epuletvedelem-biztonsagtechnika),hogy ha mar jol beszeled a "szakmai"nyelvet siman kenterbe verheted oket.
A mezei oroknel felmerulnek problemak,foleg beosztast illetoen (muszak),es mivel onnet kene kezdeni sokszor idegesitoek azok akik a beosztasokat csinaljak (etnikai kerdesek,de mivel ez nem publikus e mailben reszletesebben elmegyarazom,ha kivancsi vagy ra).

Tehat tanuld az angolt,elobbre jutsz biztos,baberokat 1 evig viszont felejtsd el hacsak nincs nagy mazlid...
Vissza az elejére
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 9. Péntek, 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
Szia !

A tanfolyamokat illetoen jok az informacioid,valoban ilyen arakban mozognak,de szakmai nyelvismeret nelkul izzadni fogsz kemenyen.Nem mondom,hogy lehetetlen,de ha mindjart ilyennel akarsz kezdeni alap nyelvtudassal,akkor bizony....

A felsofoku vegzettsegedet szerintem ne tagadd le,tanultal erte eppen eleget!
En mezei Biztonsagi Or vagyok,lattam itt egy-ket dolgot olyan helyeken (szemelyi epuletvedelem-biztonsagtechnika),hogy ha mar jol beszeled a "szakmai"nyelvet siman kenterbe verheted oket.
A mezei oroknel felmerulnek problemak,foleg beosztast illetoen (muszak),es mivel onnet kene kezdeni sokszor idegesitoek azok akik a beosztasokat csinaljak (etnikai kerdesek,de mivel ez nem publikus e mailben reszletesebben elmegyarazom,ha kivancsi vagy ra).

Tehat tanuld az angolt,elobbre jutsz biztos,baberokat 1 evig viszont felejtsd el hacsak nincs nagy mazlid...

Hello.

Nos, én is úgy számolgattam, hogy min. 1 évig semmi lehetőség előbbre jutni, de ha utána van már az is nagy szám. Az angolom alapfoknál több, de én úgy érzem, hogy van még mit tanulnom. Mosoly Itthon 6 év alatt lettem területi vezető + a felsőfokú biztonságszervezőit és egy alapfokú IBSSA testőrtanfolyamot elvégeztem, de itt csak a 300 forintért feketén dolgozó őrökre van igény, vagy az éjszakában lehet melót találni, de ahhoz meg nem kell papír, de itt egyikből sem kérek. Vagy engem használnak ki vagy én is belépek azok közé akik kihasználják a többit. Nem hiszem, hogy túl színvonalabb lenne maga a munkavégzés kint, de már az is nagy szám, hogy nem feketén alkalmaznak.

Az e-mail címem: korbis@freemail.hu Minden információt nagyon szívesen fogadok, főleg szakmai téren. + van pár kérdésem:
Te itthon vizsgáztál le?Mármint az angol vagyonőriből. Angolul? Mennyire volt nehéz?

Előre is köszi.

Lajos
Vissza az elejére
0313
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Június 10. Szombat, 3:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia !

E mail ment !
Vissza az elejére
boga
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 24. Csütörtök, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia elkűldenéd ennek az őrtanodának az elérhetőségét mert én is őrként dolgozok Bp-n a bbb Kft-nél és ki szeretnék menni mert úgy veszem észre hogy nem éri meg még őrködni sem. Múlthónapban 580órát adtam le 2 munkahelyen és 190e. Ft-t kaptam érte ez szerintem nem éri meg. Előre is nagyon köszönöm a segítségedet.
Vissza az elejére
kicsirigo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 11:23    Hozzászólás témája: Re: Szia Lajos Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
Par kerdesedre a valasz:

Amirol az elozoekben a vita folyt,az-az lenne,hogy kapaszkodj a papirjaidba,de itt a masik kozvetito aki ugye partnercege a magyarnak,kapasbol elveszi toled az utlavelet es a szemelyit.az igazsaghoz hozzatartozik,hogy elintezik neked a szallast (de el am....)nyitnak bankszamlat neked,egyebkent eleg gazos lenne,mert nincs itteni kozuzemi szamlad meg ilyesmi...
A Chubb Security ahol dolgozom kifizet annyit amennyit o gondol,ezalatt ertsd,en kb 30 oraval kevesebbet kaptam £-ban,neked kell bizonyitani,hogy valoban a kerdeses idoben dolgoztal.
A lakast mint mondtam ok intezik(EHRS) es eselyed sincs arra,hogy te intezd magadnak,de ezeket mar mondjuk magyaro.-n megmondjak joelore.Tetszik-nem? Ez van!
A lakas ebbol kifolyolag nem olcso £325/ho/agy, mi hatan vagyunk egy 2.5 szobas lakasban,hat....egyikonk a nappaliban alszik,mert nincs hely mashol......Szoltunk erte,valasz: Hat....... (Mit tudsz tenni? En meg hazatelefonaltam a HumanRentnek is,hogy nem errol volt szo!)
Penz: Napi 12-16 orat dolgozom ejszaka ( sajat peldam !!!!! Nem kotelezo vallalni ) Oraber minden hiresztelessel ellentetben: £6
Felretenni ? Lehet,en tudok,mondjuk mar mindegy milyen nap van es hany ora,de a penzem megvan ilyen ertelemben nem panaszkodhatok.
Itt csak mintahogy fentebb emlitettem es Hadnaggyal "targyalgattunk" az okmanyok beszedese jelenti a legnagyobb gondot!!!!!!!
Hadnagynak igaza van,hogy torvenyellenes,de nem tudsz mit csinalni,es rohadt hosszu ideig bent lesz meg a mienk is azzal "biztatnak".Kb.meg 3 honap! A dolog pikanteriaja csak az,hogy SIA engedely nelkul nemlehet dolgozni,ezert mi (minden "amator")kaptunk ideigleneset,tegnap hosszabitottak meg,mert max.2x lehet,a mienk lejar Jul.27.-en.
Most figyelj szerzodesunk van a Chubb-bal es azt irjak,hogy felmondjak a szerzodest ha NEM KAPJUK ADDIGRA MEG A SIA LICENSE-T!
Lehet,hogy sz....ban vagyunk?
Kerdezz batran,mar benne vagyok...

Sziasztok,
Ez a Chubbos dolog engem is erdekelne, mert az a hetes treningem most kezdodne szeptemberben.es hat nekem is igertek fut-fat. De amitol nekem erdekes lesz az hogy nekem megvan a sajat szallasom Londonban.Mondtam az itteni irodanak, ok azt mondtak hogy hat megkerdezik a Chubbot de nem igernek igy semmit. Erre en- mivel ez egy publikus allas amit a neten is hirdetnek akkor Londonbol barki besetalva is megpalyazhat... Mondjuk hogy en is ilyen vagyok csak most Bp-en vagyok a trening miatt.Na ilyen esetben mi van?
Most igy varom a trening hetet hogy ezt hogy tudjuk megoldani.
Az iratok?
Bocsi, de en is eltem amerikaban hosszu evekig es soha nem adtam oda senkinek, mert vissza is elhetnek vele( mint ahogy teszik veletek, mert hat igy nem is leceltek meg toluk..)
Most sem adom csak max a szemelyimet.Utlevelet soha,azt mindenhol tudom hasznalni.Ha igy nem megy akkor csa- nekik...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban