Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munka és Szállás Nottinghamban

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Aptiva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 19:46    Hozzászólás témája: Munka és Szállás Nottinghamban Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Érdeklődő!

Először is szeretnék bemutatkozni, Nyitrai Imre vagyok, Budapesten születtem és 1980 óta élek az Egyesült Királyságban.

Az utóbbi években elég sok időt töltöttem Magyarországon és szomorúan tapasztaltam, hogy a munkaerő nincs megbecsülve, vagy megfizetve. Persze a kettő együtt sem ritka. Ezt kihasználva sok vállalkozó, munkát, szállást, jó megélhetést igér és kihasználva az emberek rászorultságát, hiszékenységét, belekeveri őket olyan helyzetbe ami még rosszabb lehet mint elötte. Persze mindezt jó pénzért csinálja.

Biztos van köztük olyan is aki becsületes, nekik továbbra is sok sikert kivánok.

Ha gyors meggazdagodásban reménykedsz, vagy azt szeretnéd, hogy mindent megcsináljanak helyetted az angliai jövőd érdekében akkor ne is olvasd tovább.

Én inkább felvilágositást és hosszútávú segítséget adok annak, aki kéri.

1, Tudok segiteni a kiutazásod elükészületeiben, a kiutazásban és miután megérkeztél mit, hogyan és miért csinálj.

2, Az összes hivatalos papirod megszerzésében, tolmácsolásban, ügyintézésben az-az, hogy mit,hol,mikor.

3, Segitek munkát találni, elmegyek veled ha kell az interwiev-ra,vagy szolok néhány szót az érdekedben.

4, Segitek szállást találni. Olyat ami neked megfelelő anyagilag és egyéb.

5, Ha bármikor kérdésed van,segitségre vagy tanácsra van szükséged a késöbbiekben is megtalálsz.

Csak akkor irj, ha komolyan gondolod,hogy itt szeretnél dolgozni.

Valamennyi, használható angol nyelvtudás szükséges. Vannak intenziv tanfolyamok ahol néhány hét alatt elérheted.

Legyen elegendő pénzed, mert én segitséget adok, nem kölcsönt.

Ne irjál valótlant, mert hamar kiderűl, anyagi és erkölcsi csalódás a vége.

Ha ezek után szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot akkor kérdezz és irj néhány sort magadrol.

neved,korod,

milyen végzettséged van,

mi a szakmád,

mit szeretnél csinálni, mit nem,

milyen szinten beszélsz angolul,

voltál-e már itt dolgozni,

Üdvözlettel,Imre

angolmunka@hotmail.co.uk

PS:

Akik már itt vannak, tanulnak és csak néhány orás (part time) munkát keresnek, ne nekem irjanak.

Olyan levelekre mint pl: .....érdekel a dolog, P. valami@freemail.stb

.....milyen munkád van, Cs.

.....bármit megcsinálok, mit fizetsz, T. nem is válaszolok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fekijovi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 23. Szerda, 4:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Imre!

Én szívesen venném ha segítenél nekem és családomnak.
Szeptember 2-án utazok ki Nottinghamba a barátommal és
a család jön utánnunk egy pár hét múlva.
Privát szeretném ezt kezelni.

Elöre is köszönöm

Üdv,
Zsolt
Vissza az elejére
jokka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 17:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szervusz Imre!

Engem is érdekelne a Nottinghami munka, még Budapesten vagyok, és
ezerrel tanulom az angolt. napi 5X5 óra Mosoly
De áprilisban már tudnék indulni. Lehet, hogy elöbb is.
Remélem olvasod a fórumot. A hirdetésed igaz nem mai keletü, de reméllem azért még aktuális!

A megadott e-mail címedre küldtem egy pár sort, azokrol a témákról, kérdésekről amit feltettél.

Várom itt vagy mailban megtisztelő válaszodat.

Mezőfi József
Bucek
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 9. Szerda, 16:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jokka írta:
Szervusz Imre!

Engem is érdekelne a Nottinghami munka, még Budapesten vagyok, és
ezerrel tanulom az angolt. napi 5X5 óra Mosoly
De áprilisban már tudnék indulni. Lehet, hogy elöbb is.
Remélem olvasod a fórumot. A hirdetésed igaz nem mai keletü, de reméllem azért még aktuális!

A megadott e-mail címedre küldtem egy pár sort, azokrol a témákról, kérdésekről amit feltettél.

Várom itt vagy mailban megtisztelő válaszodat.

Mezőfi József

Ez a napi 25 óra angol brutálisan kemény lehet.Mosoly))
Vissza az elejére
delta2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 20. Vasárnap, 20:06    Hozzászólás témája: Ny I Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Van valakinek már tapasztalata Nyitrai Imrével? Megbízható?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban