Csatlakozott: Feb 16, 2006 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 15:01 Hozzászólás témája: Pénzküldés haza
Tudtok olyan szolgáltatót a bankokon, western union es egyéb internetes megoldáson kívül akik kb 1-2fontért vagy 1%-ért utalnak bármilyen összeget otthoni bankszámlára és az exchange rate jobb mint a bankoké?
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 17:25 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
Szerintem ilyet nem fogsz találni. Western Union nem olcsó. Az én bankom 20 fontért utal. Ha találsz ilyet, feltétlenül szólj.
En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!! _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:09 Hozzászólás témája:
Artin írta:
En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:37 Hozzászólás témája:
Andrew írta:
Artin írta:
En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!
Ha elmondod, akkor fizetek, de csak utolag!!!
Nem kell fizetni, remeltem kitalalod.
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:50 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd.
Anyám! Nincs ehhez egy kicsit későn ?
Egyébként ők nem nagyon szeressék a magyarokat, de kintről befelé lehet, hogy működik
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:57 Hozzászólás témája:
peva írta:
Anyám! Nincs ehhez egy kicsit későn ?
Egyébként ők nem nagyon szeressék a magyarokat, de kintről befelé lehet, hogy működik
Miert lenne keso?? Meg csak 23 ora van. Miert nem szeretik a magyarokat? Ez internacionalis ugy. A nemzetkozi helyzet egyre fokozodik. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Elküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 13:59 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Andrew írta:
Artin írta:
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd.
Megnéztem... (paypal) Rejtvények helyett inkább figyelmesen kéne végigolvasni, h mit ír a másik. --> "egyéb internetes megoldáson kívül"
Marad az ismerősökkel hazaküldés verzió...
Elküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 16:51 Hozzászólás témája:
Andrew írta:
Artin írta:
Andrew írta:
Artin írta:
Megnéztem... (paypal) Rejtvények helyett inkább figyelmesen kéne végigolvasni, h mit ír a másik. --> "egyéb internetes megoldáson kívül"
Marad az ismerősökkel hazaküldés verzió...
Igen, csak hogy ez ingye van, es jobb mint a semmi. Vagy csak nagyon kis dijert. Amugy a wester union es a bank, nem is internetes megoldas, hanem szemelyes. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban