Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Eszak-London
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 16:57    Hozzászólás témája: Re: cikk Hozzászólás az előzmény idézésével

VajtaZoltan írta:
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Ujsagiro vagyok (Budapesten) es arrol keszulok cikket irni, hogy ki miert valasztja Angliat, milyen lehetosegek vannak ott, mit vartok az ottani elettol, munkatol, miert mentetek ki, tervezitek-e, hogy hazajottok, mennyit lehet keresni, mennyibol lehet megelni, Magyarországgal osszehasonlitva milyen az uj eletetek, stb.
Ezt az emilt minden nap nezem: vajtazoltan@yahoo.com
Udv, Vajta Zoltan

- Jo.
- Kicsit bovebben??
- Nem jo.
Nagyon boldog Nagyon boldog

Azert azt szabad nyilvanosan megtudni, hogy melyik ujsagnak keszul a cikk? Gondolom nem a Nemzeti Sportnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
VajtaZoltan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 23:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem. A Színes Bulvár Lapnak.
Vissza az elejére
Agi1983
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 19. Szombat, 15:09    Hozzászólás témája: Oszinte igaz baratokat keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Agi vagyok eszak Londonbol.Mar 2 eve itt vagyok es sajnos nincs jo tapasztalatom a magyar emberekkel.Szivesen ismerkednek olyan magyarral, legyen fiu vagy lany,mindegy aki TENYLEG megbizhato oszinte ember.
Erdek emberekkel nem foglalkozom! Felkiáltás Elegge kiismertem mar az embereket itt es nem konnyu egy igaz baratot talalni akivel peldaul szivesen megosztanam a szabadidomet.
Irjal ha egy cipoben jarsz velem.Esetleg osszefuthatnank.
Ja, csak meg annyit akarok mondani; eleg szomoru hogy a magyarok nem tartanak ossze.
DE BIZTOS VANNAK KIVETELEK!
Ha te a kivetelbe tartozol,irj!
AGI Vicces Vicces Vicces
Vissza az elejére
Szabobe
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! En is Golders Greenben vagyok kb 3 hete.
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok Adri vagyok!
mult erkeztem, finchleyben lakom most es itt leszek 1evig vagy meg tovabb, uh mindenkeppen szeretnek magyarokkal ismerkedni Nagyon boldog
erdekel minden megmozdulas, kulonosen a bulik... Kacsintó
nem nagyon tudom merre lehet itt jot partyzni, inkabb rnbs zenere.
irjatok, irjatok!!
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 23:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs kimaradt:mult HETEN erkeztem
Vissza az elejére
kzsoka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 19:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mindenki!

Szeretném a segítségeteket kérni. A fiam a barátjával és egy barátnőjével a múlt héten utazott ki Londonba hosszabb időre. Jelenleg Észak-Londonban, Burnt Oak metrómegálló közelében bérelnek szobát. Még itthon regisztrált a fórumon, de elfelejtette a felhasználónevét és jelszavát. Ha valaki arrafelé lakik, és szeretne megismerni 2 jópofa, belevaló 22-23 éves srácot és egy 20 éves lányt, akkor az istened@gmail.com címen kérem vegye fel velük a kapcsolatot és keresse Kurcz Gábort. Gondolom jó hasznát vehetik a tanácsaitoknak, és könnyebben boldogulnak.
Előre is köszönöm
Zsóka
Vissza az elejére
chris911
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lassan 2 hete vagyok Londonban. Hendonban lakom es baratokat keresek.
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 14:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

chris911 írta:
Sziasztok!

Lassan 2 hete vagyok Londonban. Hendonban lakom es baratokat keresek.

na az itt van a szomszedban!!Nevető
es mit csinalsz?meg mennyi idore jottel?
Vissza az elejére
Esztus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 22. Péntek, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!!

Egy honapja vagyok Londonban au-pairkent es baratokat, ismerosek szeretnek talalni szorakozas, bulizas, varosnezes celjabol.
Finchleyn lakom. Na talan ennyi.....................
Vissza az elejére
panyi03
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 22. Péntek, 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Esztus írta:
Sziasztok!!!!

Egy honapja vagyok Londonban au-pairkent es baratokat, ismerosek szeretnek talalni szorakozas, bulizas, varosnezes celjabol.
Finchleyn lakom. Na talan ennyi.....................

hello!
na hat mar vagyunk egy paran igy finchley kornyekerol , mar beszeltem 1-2 emberrel, lehet jovoheten ossze is hozunk egy talit!ha van kedved csatlakozni, ird meg priviben, h te mikor ernel ra!
udv
Vissza az elejére
Esztus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 23. Szombat, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia panyi 03!!!

Orvendek h ilyen hamar reagaltal. En hetvegen altalaban raerek, meg nagyjabol estenkent is.Szoval valahogy ossze kellen hozni valamit, foleg ha tobben vagyunk errefele:)

Koszi
Vissza az elejére
ancsa25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 24. Vasárnap, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En egy hete gazdagitom az eszak londoniak csapatat, csak sajnos meg nem ismerek senkit. Szeretnek megismerkedni itt elo magyarokkal, hogy tudjunk nagyokat bulizni. Pontosan Edwgareben lakom. Ha van valaki a kornyekrol legyszi irjon. Nevető

Koszke

Ancsa
Vissza az elejére
ancsa25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 25. Hétfő, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szabobe! Megkapdad az uzeneteimet? Nem latom oket a kimenomben! Nagyon boldog
Vissza az elejére
ancsa25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szabobe!
Akkor itt irok, nem tudom miert nem kuldi at szarakodik a gep.
Nos en aupairkent dolgozom, es kb egy evig leszek kint. Eddig meg nem mentem a 113-assal, de majd megtekintem hol laksz. Ha gondolod majd talalkozhatunk is. Te mit csinalsz idekinnt?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Következő
8 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban