| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Andrew Újonc

Csatlakozott: Feb 16, 2006 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 15:01 Hozzászólás témája: Pénzküldés haza |
|
|
| Tudtok olyan szolgáltatót a bankokon, western union es egyéb internetes megoldáson kívül akik kb 1-2fontért vagy 1%-ért utalnak bármilyen összeget otthoni bankszámlára és az exchange rate jobb mint a bankoké? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szerintem ilyet nem fogsz találni. Western Union nem olcsó. Az én bankom 20 fontért utal. Ha találsz ilyet, feltétlenül szólj. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 17:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | Szerintem ilyet nem fogsz találni. Western Union nem olcsó. Az én bankom 20 fontért utal. Ha találsz ilyet, feltétlenül szólj. |
En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andrew Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!  |
Ha elmondod, akkor fizetek, de csak utolag!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Andrew írta: | | Artin írta: | En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!  |
Nem kell fizetni, remeltem kitalalod.
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peva Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | Nem kell fizetni, remeltem kitalalod.
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd.  |
Anyám!  Nincs ehhez egy kicsit későn ?
Egyébként ők nem nagyon szeressék a magyarokat, de kintről befelé lehet, hogy működik  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 22:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| peva írta: |
Anyám!  Nincs ehhez egy kicsit későn ?
Egyébként ők nem nagyon szeressék a magyarokat, de kintről befelé lehet, hogy működik  |
Miert lenne keso?? Meg csak 23 ora van. Miert nem szeretik a magyarokat? Ez internacionalis ugy. A nemzetkozi helyzet egyre fokozodik.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peva Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 23:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | Miert lenne keso?? Meg csak 23 ora van. Miert nem szeretik a magyarokat? Ez internacionalis ugy. A nemzetkozi helyzet egyre fokozodik.  |
Rejtvényhez késő van...máshoz talán még nem
Amúgy mittomén...biztos meg van az okuk rá  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andrew Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 13:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | | Andrew írta: | | Artin írta: | En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!  |
Akkor adok egy kis gluet. Az utolso felszolito mondatot forditsd le angolra, de ne szo szerint ertsd angolul, vagyis ne felszolito modban forditsd.  |
Megnéztem... (paypal) Rejtvények helyett inkább figyelmesen kéne végigolvasni, h mit ír a másik. --> "egyéb internetes megoldáson kívül"
Marad az ismerősökkel hazaküldés verzió... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 16:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Andrew írta: | | Artin írta: | | Andrew írta: | | Artin írta: | En speciel tudok egyet, de meg elesben nem probaltam Magyarorszagra, csak mas orszagokba. Ott viszont mukodik. De csak penzert mondom el!. Fizess pajtikam!!  |
Megnéztem... (paypal) Rejtvények helyett inkább figyelmesen kéne végigolvasni, h mit ír a másik. --> "egyéb internetes megoldáson kívül"
Marad az ismerősökkel hazaküldés verzió... |
Igen, csak hogy ez ingye van, es jobb mint a semmi. Vagy csak nagyon kis dijert. Amugy a wester union es a bank, nem is internetes megoldas, hanem szemelyes.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|