Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
nataSa9
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 0:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A kedvesemmel idén junius-szeptemeber környékén tervezzük a Londonba utazást.Olvastam a szállásokról,csak valami nem tiszta: az 50-60 font egy hétre fejenként értendő,tehát kettőnknek egy hétre kb 100 fontot számoljunk erre a kiadásra?Az utazás(metró,busz)kb mennyibe kerül?
Na és persze a nyelvtudás.Bevallom mi nem régen kezdtünk el tanulni az angolt,egyenlőre könyvekből,de nemsokára nyelvtanárt fogadnánk.Azonban elég eltérőek a vélemények a nyelvtudás szintjéről.valaki azt írja kommunikációs szint is elég a kezdéshez(itt pl konyhai állás mexerzéséről,és hasonló kaliberü munkákra gondolok)valaki pedig azt hogy középfokú nyelvvizsgávali is nehezére esik kint mexólalni.mi az igazság?Azért persze tanulunk szorgalmasan. Mosoly
Multik vannak?Én ugyanis eddig csak multiban dolgoztam még,és az atapasztalatom,hogy betanitott munkához sem nagy ész sem pedig különösebb nyelvtudás nem szükséges.Ez hogy van Angliában?Az előző(multi9 munkahelyeimről érdemes referenciát hoznom?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 8:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nataSa9 írta:
Sziasztok!

A kedvesemmel idén junius-szeptemeber környékén tervezzük a Londonba utazást.Olvastam a szállásokról,csak valami nem tiszta: az 50-60 font egy hétre fejenként értendő,tehát kettőnknek egy hétre kb 100 fontot számoljunk erre a kiadásra?Az utazás(metró,busz)kb mennyibe kerül?
Na és persze a nyelvtudás.Bevallom mi nem régen kezdtünk el tanulni az angolt,egyenlőre könyvekből,de nemsokára nyelvtanárt fogadnánk.Azonban elég eltérőek a vélemények a nyelvtudás szintjéről.valaki azt írja kommunikációs szint is elég a kezdéshez(itt pl konyhai állás mexerzéséről,és hasonló kaliberü munkákra gondolok)valaki pedig azt hogy középfokú nyelvvizsgávali is nehezére esik kint mexólalni.mi az igazság?Azért persze tanulunk szorgalmasan. Mosoly
Multik vannak?Én ugyanis eddig csak multiban dolgoztam még,és az atapasztalatom,hogy betanitott munkához sem nagy ész sem pedig különösebb nyelvtudás nem szükséges.Ez hogy van Angliában?Az előző(multi9 munkahelyeimről érdemes referenciát hoznom?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Szia NaTaSa!

Szalag munkara és konyhaira nem kell nagy nyelvtudás.Az valoban igaz, hogy sokan középfokúval sem tudnak/mernek megszólalni, mert nem merik legyőzni a gatlasaikat.Arra kell gondolni, hogy ez egy ilyen ország, tele bevándorlóval, fel vannak ra készulve, hogy lassabban, akadozva, kezzel lábbal juttatja el hozza valaki az információt Nagyon boldog
Multiknál betanitott munkara azok mennek altalában akik semmit nem beszélnek angolul.Nem tudom hogy az ügynökségek kihagyásával be tudsz-e oda jutni, de ha nem akkor filléreket fogsz keresni.Sok munkaközvetitő teljesen figyelmenkivül hagyja a minimálbert meg ilyesmit...rabszolganak tekint.Mindenre levon, és ha szolsz kihajit. Ezekkel vigyázni kell. Inkább javasolnám a segedmunkát.
A konyhai kisegitő jo...mert addig mész étteremről étteremre míg fel nem vesznek Nagyon boldog
Szállás:Igen fejenként hetente kell nezned a szállás árát.De hogy 50 Łért milyet kapsz el sem tudom képzelni. Mi a legolcsobbak között vagyunk szerintem, de heti 60-65Ł/fő/hét alatt nem tudnék semmit adni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bazsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Arra lenék kiváncsi, hogy felszolgálói munkát kaphat-e az ember, ha nincs tapasztalata benne, de a nyelvet viszonylag jól tudja, tehát a nem túl bonyolult kérdésekre tud válaszolni?
Vannak olyan "felszolgálói" munkák, ahol elő kell készíteni a reggelihez az ebédhez, vacsihoz mindent (svédasztalos), esetleg italt felszolgálni?
Ha van ilyen munka, akkor ezeket nehéz-e megkapni és mennyit lehet keresni ezekkel?

Válaszaitokat előre is köszi.
Balázs
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 19:13    Hozzászólás témája: Figyelem!!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

KÉRNÉK MIND AZOKAT, AKIK LONDONBAN VANNAK KINT BABY SISTEREK, ÉS HAZA SZERETNÉNEK JÖNNI, A NYÁRI SZÜNETBE, ÉS HELYÜKRE ADDIG EMBEREKET KERESNEK JELENTKEZETEK ERRE AZ E-MAIL CÍMRE:illes85@freemail.hu
Vissza az elejére
gujdo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 14:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!
Én és a párom szeretnénk kimenni (elsősorban Londonba, de igazából bárhol jó lenne). Az én végzettségem gépész technikus, de soha nem dolgoztam a szakmámban. 4 évig voltunk mindketten Torontoban, jól beszélünk. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tudna-e v.ki segiteni munkát találni. Érdemes kimenni úgy, ha az embernek nincsen még munkája, hanem kint akar keresni? Először nem válogatnánk annyira. Mosoly
Köszi:
Gujdó
gujdo11@freemail.hu
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gujdo írta:
Helló!
Én és a párom szeretnénk kimenni (elsősorban Londonba, de igazából bárhol jó lenne). Az én végzettségem gépész technikus, de soha nem dolgoztam a szakmámban. 4 évig voltunk mindketten Torontoban, jól beszélünk. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tudna-e v.ki segiteni munkát találni. Érdemes kimenni úgy, ha az embernek nincsen még munkája, hanem kint akar keresni? Először nem válogatnánk annyira. Mosoly
Köszi:
Gujdó
gujdo11@freemail.hu

Én nagyon kevés embert ismerek aki otthonrol talált munkát.Ha pedig nyelvi problémátok sincs, mi lehetne az akadály? Nagyon boldog
Vissza az elejére
gujdo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyarul akkor megéri itthonról kimenni. Nem tudod, dolgoznak-e fiúk kint drywallosként? Mert én azt csináltam Torontóban. De szivesen dolgoznék mást, ha betanitanak. A párom családnál volt takaritani, azt gondolom lehet találni. Irtam egy másik topicba is, hogy szállás is kellene. De van egy cicánk és szeretnénk kivinni. Ez akadály?
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 24. Kedd, 22:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gujdo írta:
Magyarul akkor megéri itthonról kimenni. Nem tudod, dolgoznak-e fiúk kint drywallosként? Mert én azt csináltam Torontóban. De szivesen dolgoznék mást, ha betanitanak. A párom családnál volt takaritani, azt gondolom lehet találni. Irtam egy másik topicba is, hogy szállás is kellene. De van egy cicánk és szeretnénk kivinni. Ez akadály?

Drywalloskent van-e referenciad Torontobol?Vagy tudsz-e a volt fonokoddel faxoltatni egyet?Mert ha van,akkor kb 13 perc alatt talalsz melot...A cica nem hiszem,hogy kizaro ok lenne.Legalabbis nalam nem.Bar van olyan lakasom,ahol a tulaj kifejezetten megtiltott a haziallatot... Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 25. Szerda, 8:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
gujdo írta:

Drywalloskent van-e referenciad Torontobol?Vagy tudsz-e a volt fonokoddel faxoltatni egyet?Mert ha van,akkor kb 13 perc alatt talalsz melot...A cica nem hiszem,hogy kizaro ok lenne.Legalabbis nalam nem.Bar van olyan lakasom,ahol a tulaj kifejezetten megtiltott a haziallatot... Ördögi vagy nagyon őrült

No. Tegnap ehez azért nem szoltam hozzá, mert lehet hogy tévedek. Azt kérdezted, " dolgoznak-e fiúk drywallosként kint" .
Lehet hogy nem egyre gondolunk? Mert ha az építőipari drywallosrol beszélünk, akkor csak fiúk csinálják itt. Nehezen tudom elképzelni hogy egy nő cibálja a gipszkartont a második emeletre Mosoly
Vagy esetleg mást is jelent a szó, de akkor nem tooooom mi az. Tehát ha a gipszkartonos dologrol beszélünk, a fiam is az. Ő fixen 1 cégnek dolgozik vállalkozóként, van munkája folyamatosan.El lehet helyezkedni benne, ( szerintem referencia sem kell hozzá) de azért nem biztos hogy azonnal találsz munkát. Meg kell nézni ügynökségeken, s ha ott nincs végig kalapolni az építkezéseket, és megkeresni az építésvezetőt. Csak ugye ebben az a gond, hogy az építkezések nem egymás mellett vannak,időigényes a keresés.De ha sikerrel jársz, akkor nyerő, mert nagyon jól lehet keresni vele.
Vissza az elejére
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 8:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves angliaia munkakereso!

Az iroda a kovetkezo ingyenes segitseget tudja nyujtani Onnek:
Aktiv munkakereses az altalad valasztott teruleten
Angol nyelvu tamogatas, CV, application form stb fogalmazasa
Elismert, okleveles kiskurzusok.
Interview felkeszites
Utazai koltseg megteritese (13.50 font)
Barmilyen dologban tanancsadas.
Egyeb anyagi tamogatas, peldaul: munkaruha megszerzese, stb..

Mindezert egyetlen dolgot kerunk cserebe: TISZTELETET.
Mit ertek ez alatt?
Ha adunk egy idopontot a programba valo reszvetelhez , kerem jelenejen meg vagy telefonaljon hogy bizonyos okok miatt nem tud megjelenni. A nem-megjelenes idoveszteseget okoz a tobbi programban levoknek, tehat kesleteti a kezdest masoknak. Nem velem jatszik aki kesik hanem a tobbivel aki pontosan tartja be az idejet.

Segitettem jo par emberenek CV-ben, orakat beszeltem-valszoltam kerdesekre,hasznalhattak a komputert ingyen tobb oras papirmunkaba vetettek a program kezdete elott es annyi tisztelete nem kaptam hogy ram telefonaljanak hogy sajnos kozbejott valami es megsem jonnek a hetfoi napon. nagyon csodalkoztak amikor a csutortoki napon (ujabb harom nap teleofn nelkul!) nem engedetem be oket a komputerhez , es meg is sertodtek!

A program ingyenes es nem kotelezo! Senkit nem fogok kotelen huzni es arra kotelezni hogy megjelenjen, koszonette sem kerek semmierte, mert a munkamat csinalom. De tiszteletet elvarok, mert nem az allatkertben vagyunk. Segitseget kersz, megkapod, sot, duplan megkapod, mert tenyleg kiteszem a lelkemet, de a minimum tiszteletet elvarom.

Elore is koszonom.

Es varom az erdeklodoket.

Cim: Madison House 3.em
24-28 London Road
Wembley
HA9 7EX
tel;02089031808
Vissza az elejére
padam85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Adam(20) vagyok es a testveremmel egyutt vagyunk kint Londonban.O 24 eves.Eloszor Walesbe kezdtuk csak itt befucsolt a gyar ahol dolgoztunk.A batyam felment Londonba szerencset probalni, en meg Walesbe vagyok(munkanelkul)Mind a ketten tarsalgasi szinten beszelunk(a batyam jobban).Erdekelne mindenfele munka a batyam 2 evig volt rendor en meg elado voltam.Szivesen vallalunk szallodai takaritast vagy barmilyen munkat, en Magyaorszagon vigyazztam gyerekekre es szivesen lennek Au-pair is.
Ha barki barmilyen informaciot vagy segitseget tudna adni szivesen fogadjuk.Elore is koszonjuk.
Tel.:07716736445
Vissza az elejére
gujdo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 27. Péntek, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
gujdo írta:

Torontoból kaphatok referencát szerintem. Szóval akkor megéri csak úgy kimenni és kint keresni munkát ezek szerint. Az jó. Ha van szállás, akkor mennenk. Ha a macsek sem akadály. Te tudnál ebben adni valami infót, légszi? Vagy tudsz lakást?

ENCI:

A párom természetesen nem azt dolgozná, bizti nem jól fogalmaztam és elértetted. Mosoly

KÖSZI AZ INFÓT!!!

Gujdó
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 27. Péntek, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gujdo írta:
Krisz972 írta:
gujdo írta:

Torontoból kaphatok referencát szerintem. Szóval akkor megéri csak úgy kimenni és kint keresni munkát ezek szerint. Az jó. Ha van szállás, akkor mennenk. Ha a macsek sem akadály. Te tudnál ebben adni valami infót, légszi? Vagy tudsz lakást?

ENCI:

A párom természetesen nem azt dolgozná, bizti nem jól fogalmaztam és elértetted. Mosoly

KÖSZI AZ INFÓT!!!

Gujdó

Lakst azt tudok,de sztem eloszor szobaval kezdd,mert megrogysz itt a lakasaraktol.Ha mind a ketten egybol talaltok munkat,akkor nem gond,de egy lakassal nekifutni ugy,hogy meg melod sincs,az kicsit eros lenne,tekintve,hogy havi 800 alatt studiom sincs. Nevető De ha van onbizalom,akkor tudok nektek lakast szerezni ugy,hogy nem kell hozza semmi referencia,csak kp.
Vissza az elejére
bb75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 27. Péntek, 17:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Én laboratóriumi munkát keresnék Londonban:...

Vegyész végzetségem van, de az elején vegyésztechnikusi állással is beérném....amíg a nyelvbe belejövök...

Ha van valami ötletetek, esetleg ismerősötök......

Mennyire számít Angliában hogyha egy középfokú végzettséget igénylő pozíciót egy felsőfokú veégzettségű emberke pályázza meg?

Örülnek, hogy egy jó szakembert nyertek?
Vagy nem örülnek, mert nem szeretik a "túlképzett" emberkéket...

Köszi!

BB
Vissza az elejére
Attila027
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Attila vagyok.
Az a kérdésem , hogy fogtechnikusként van-e esélyem munkát találni.
A válaszokat köszönöm
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, ... 36, 37, 38  Következő
2 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban