Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 15:14 Hozzászólás témája:
Gabi11 írta:
Hello Frenki! "Regisztralom" magam a forumban, ahogy tanacsoltad. Egyebkent mintegy 2 oranyira (vonattal) lakom Londontol egy 3 gyerekes csaladnal. A haz kint van a prerin, a legkozelebbi telepulesek: Whatfield es Hadleigh. Udv, Gabi
Rendben Gabika
Azért javallottam hogy "regisztrálj" be itt , mert így biztos hogy nem felejtem el hogy ki kivel van , nameghogy hova tova .
Hu ....azé nem kis kihívás hogy ilyen messze laksz London-tól de semmi gond majd valahogy összegerblézem a magyarokat anglia szerte
Bár nekem nem tűnt olyan messze a távolság így térkép alapján :
De az is lehet hogy fakultatív házhoz visszük a bulit ...bekopogok majd aztán aszondom : heló win party
Ápropó préri ........de remélem nem úgy kell elképzelni a házat ahol bébisziszterkecc mint pölö az Amish közösség ......bár ha jobban meggondolom asse lehet rossz
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 21:33 Hozzászólás témája:
Sziasztok !
Köszi mindenkinek az üzenetet.
Már elkezdtem a "C"-t, ha kész indulok.
Nézegettem a többi témát de nem tudom, hogy nem kell e valami külön árufuvarozói engedély, vagy elég simán a jogsi.
Csatlakozott: Aug 08, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: GATWICK
Elküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 22:48 Hozzászólás témája:
Lali30 írta:
Már elkezdtem a "C"-t, ha kész indulok.
Nézegettem a többi témát de nem tudom, hogy nem kell e valami külön árufuvarozói engedély, vagy elég simán a jogsi.
Hi Lali
Ha jólsejtem nem kell, de itt mindent megtudhatsz
http://www.dvla.gov.uk/welcome.htm
Csak kijössz, becseréled a magyar jogsidat ittenire 38 fontért és már vezethetsz is, talán a kamion itt is gyakorlathoz van kötve, de 7.5 t kocsi rengeteg van és mindig sofőrt keresnek, néha akár 10 font körüli órabérrel is, ami itt nagyon jó (5 a minimumbér)
Sok sikert.
ja, és az angolt is TANULD közben teljes gőzzel, sokkal több eséllyel indulsz
hajrá _________________ ... minden amit tudni szeretnél a sárkányrepülésről, de soha nem merted megkérdezni ... esetleg nem volt kitől ...
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Brighton
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 0:00 Hozzászólás témája:
Tdaniel írta:
Lugi! Kösz, hogy kiegészítettél!!!! remélem, akinek ment, jóljár vele....
Milyen ott Brightonban???
Melyik reszere gondoltal a kiegeszitesnek egyebkent szivesen minenkinek es barkinek
Brighton hogy milyen itt ? Hmmm........ KIRALY A LEGJOBB HELY A VILAGON!!!!! En is laktam Londonban 1.5 evet de en utaltam es mai napig nem szivesen latogatom Remellem most azert nem tul sok ellenseget szereztem
Gyere la Tdaniel nallam mindig van hely aztan meglatod milyen Brighton!!!!
Csatlakozott: Aug 08, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: London SE24
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 13:51 Hozzászólás témája:
Hat nem igazan voltam pontos az elozo uzenetben. 2 ora gyalog, busszal es vonattal. Gyalog Hadleighbe, busszal Ipswichbe, majd vonattal Londonba. Ugyan eddig meg nem voltam Londonban, mindenkeppen el akarok oda menni. Az amish poen nagyon jo volt , bar nem elek ennyire puritan modon. Jol felszerelt csaladi haz, meg uszomedence is van a kertben. De azon kivul semmi, csak mezo es erdo, no meg rengeteg nyul, madar es facan. Udv, Gabi
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 18. Péntek, 16:52 Hozzászólás témája:
Frenky írta:
Ui : Brighton az nagyon kiru placce
En Kiruval akarok menni!!!! _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 21. Hétfő, 21:33 Hozzászólás témája:
Frenky írta:
Értem hát ........na ná
A Piedone Afrikában című filmból ollóztam én is ...... nagyon Kiru a film
Ezt hogy Kiru ...... a kis fekagyerek ( Bodó ) mondja Piedone-nek a filmben .
üdv
Ui : Habár nálam a kiru ......az a király becézett változata .
Tudom, hogy a kiru nalad kiralyt jelent, de mivel en meg nagy Bud Spencer Fan vagyok, igy szinte mindig eek korul jar az agyam, es csipobol valszolok. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban