Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mennyi 30 ?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 15:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lali

Nem késtél le semmiről , ha kint leszel majd jelzed itt ha bulizni akarsz .

üdv

Igen jellenleg Budapesten vagyok , ahol idestova 37 éve élek .

Tavaly voltam kint 3,5 hónapot Londonban , de készülök vissza
mihamarabb , úgy ősz tájékán .

Nem akarok London-ról ezt vagy azt mondani , mindenkinek szubjektív és egyénre szabott , milyen pálya várja idekint .......... de azé eggyet ha lehet mondok .

London nem eccerü keresztrejtvény !

üdv mindenkinek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lali30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mindenki!
Tdani, írásodra válaszolva szinte mindentől félek.
Nehezen tudok váltani de már elég végleges az elhatározásom, mivel nagyot csalódtam. 10 évig fix állásom volt itt MO-on, nem fizetett jól de biztos volt. Van egy hat éves fiam és egy ápolónő feleségem.
Én BM dolgozó voltam de abból a fajtából akit az intézkedés alá vontak " nagyon rendes" - nek tituláltak/ nem kell rosszra gondolni/ találkozásunk végén.
2005 októberében meggyanúsítottak hivatali visszaéléssel, felfüggesztettek, tehát még dolgozni sem tudtamhivatalosan sehol.
2006 július végén az ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÓ HIVATAL új nevén Nyomozó Ügyészség közölte velem, hogy még vádra sem tudják küldeni az ügyet a Bíróságra, mivel nem követtem el BCS-t.
Szept. 11-én lesz a Munkaügyi Bír. -on a tárgyalásom, ami már csak a dátum miatt sem egy jó omen. Eldöntöttem, hogy ha megnyerem a pert -ami elég valószinű- akkor sem megyek vissza a céghez. Feleségemmel együtt szeretnénk kimenni és ujrakezdeni. Nemsokára meglesz a "C" kat. jogsim és azzal szeretnék, valahol munkát találni ha sikerül. A feleségemnek megvan az Unios Nővér sulija de mint hallottam profi nyelvtudás nélkül nem tud szakmájában elhelyezkedni. Ha én találnék munkát akkor szeretném majd ha utánnam jönnének. Bocs hogy előadtam a "nagy halál"-t és hogy ilyen sokat írtam, de valóban el vagyok kenődve egy kicsit.
Vissza az elejére
bkriszi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 7:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lali,

Remélem minden rendbe jön körülöttetek, szorítok. Mocskos egy világ ez itt Mo-n, nem véletlenül hagyja itt annyi ember.
Szerintem gépkocsivezetőként el fogsz tudni helyezkedni (elég sokan írtak be ide ezzel kapcsolatban is, nézz szét) és a feleséged ápolónői végzettsége is sokat számít. Kint pedig rá kell kapcsolni ezerrel a nyelvre valami nyelviskolában és utána már minden sínen lesz. Rengeteg álláshirdetés van fent eü végzettségűeknek.
Fel a fejjel!

Üdv, Kriszi
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 9:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lali, ez tényleg szörnyű,biztos nem könnyű így!!! Zavart Ami eszembe jutott tanács: feleséged, esetleg idős magyarokhoz tudna menni háziápolónak, vagy ha már van magyarokkal foglalkozó maszek klinika stb. oda(nem tudok ilyenről) Ha van vmi rendészeti stb. végzettséged,esetleg biztonsági őrnek, stb??Bár az biztos, hogy sofőr mindig kellhet! És nem hasonlít az előző melóhoz Nagyon boldog Reméllem a megpróbáltatások hamar véget érnek!!
Vissza az elejére
Lali30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 1:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Köszönöm válaszotokat.
Én is úgy vagyok vele, hogy ennél már csak jobb lehet.
Vissza az elejére
Napraforgo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 16:03    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lali!
Ha majd ráértek,gyertek már az István út 85-re!
oké haver?
Ne keseredj el!Fel a fejjel!Úgyis kimegyünk,és megmutatjuk nekik!
Hát nem?
Na cső!!!
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Szia Lali, ez tényleg szörnyű,biztos nem könnyű így!!! Zavart Ami eszembe jutott tanács: feleséged, esetleg idős magyarokhoz tudna menni háziápolónak, vagy ha már van magyarokkal foglalkozó maszek klinika stb. oda(nem tudok ilyenről) Ha van vmi rendészeti stb. végzettséged,esetleg biztonsági őrnek, stb??Bár az biztos, hogy sofőr mindig kellhet! És nem hasonlít az előző melóhoz Nagyon boldog Reméllem a megpróbáltatások hamar véget érnek!!

Sajnos a biztonsagi orhoz meg kell itt csinalni a tanfolyanot es a vizsgat ami nem kis penz kb £500-£600 ha jol tom mert mar a biztonsagi orok is csak licensel melozhatnak Zavart
A feleseged ha egy nagyon kicsit is beszel el tud menni szoc othonba kezdesnek tom hogy nem egy leany alom de meg ha besze is angolul sajnos az un. noveri pin -munkodesi engedely- megszerzese eltarthat honapokig en csak tom az enyemen mar 9 honapja ulnek Vicces Őrült es meg mindig csak papirokat kell szereznem Sokkolt
Vissza az elejére
Lugi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 13. Vasárnap, 0:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky meg jo hogy ez a 30-ok oldala van itt mar minden Nevető Nevető
cupp neked egyebkent ja es mikor josz mar ki bulizni akarok Brightonban Nagyon boldog
Vissza az elejére
szmore13
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 13:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces Sziasztok! Élek!
Most kellene a segítségetek! Zavarban levő
El kellene jutni London Kensingtonból Írországba vonattal,vagy busszal!
Repülő szóba sem jöhet,mert sok a cucc.
Az ismerősöm Corkban kapott hosszútávú munkát. Vicces Lehet,hogy már a héten mennie kell,ezért ha valaki tud ajánlani vasúti vagy vonat menetrendet
szivesen venném. Zavarban levő Zavarban levő
Ezért nem írtam,mert azóta is itthon dekkolok,és intéztem az ügyeket. Forgó szemek

Frenky! Pesten vagy?
bkriszi! Elnézést,de semmi nem jön össze!
Artinnak elment a privi.

Mindenkit üdvözlök: Szmore
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szmore13 írta:

Artinnak elment a privi.

Elment a valasz. adtam infot.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lugi

Nem soká lessz buli ......... hamarosan megadom a jelet Kacsintó

Szmore

Igen jelenleg pesten vagyok .

Kécsók a hölgyeknek Kacsintó

Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Augusztus 15. Kedd, 12:07), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lugi! Kösz, hogy kiegészítettél!!!! Nagyon boldog remélem, akinek ment, jóljár vele....

Milyen ott Brightonban???
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 8:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lali30 írta:
Szia mindenki!
Nehezen tudok váltani de már elég végleges az elhatározásom, mivel nagyot csalódtam. 10 évig fix állásom volt itt MO-on, nem fizetett jól de biztos volt. Van egy hat éves fiam és egy ápolónő feleségem.
Én BM dolgozó voltam de abból a fajtából akit az intézkedés alá vontak " nagyon rendes" - nek tituláltak/ nem kell rosszra gondolni/ találkozásunk végén.
2005 októberében meggyanúsítottak hivatali visszaéléssel, felfüggesztettek, tehát még dolgozni sem tudtamhivatalosan sehol.
2006 július végén az ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÓ HIVATAL új nevén Nyomozó Ügyészség közölte velem, hogy még vádra sem tudják küldeni az ügyet a Bíróságra, mivel nem követtem el BCS-t.
Szept. 11-én lesz a Munkaügyi Bír. -on a tárgyalásom, ami már csak a dátum miatt sem egy jó omen. Eldöntöttem, hogy ha megnyerem a pert -ami elég valószinű- akkor sem megyek vissza a céghez. Feleségemmel együtt szeretnénk kimenni és ujrakezdeni. Nemsokára meglesz a "C" kat. jogsim és azzal szeretnék, valahol munkát találni ha sikerül. A feleségemnek megvan az Unios Nővér sulija de mint hallottam profi nyelvtudás nélkül nem tud szakmájában elhelyezkedni. Ha én találnék munkát akkor szeretném majd ha utánnam jönnének. Bocs hogy előadtam a "nagy halál"-t és hogy ilyen sokat írtam, de valóban el vagyok kenődve egy kicsit.

Szia Lali!

A tobbiek mar mindent elmondtak elottem. Igy csak annyit szeretnek mondani hogy teljesen megertelek. Anno en ez elol mentem ki Kanadaba. Azota sem sikerult vissza szeretnem kis hazankba. Gyertek ki ide, probaljatok meg ujra kezdeni. Hidd el egy megvaltas lesz. Te biztos talalsz munkat soforkent a parod is fog tudni idovel noverkent dolgozni, de az eleg hosszu procedura. No es persze meg kell tanulnia angolul mindenkepp. Ne adjatok fel!
Udv
Christine
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 15. Kedd, 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Lali30 írta:
Szia mindenki!

Christine

Nem kell nővérnek profi nyelvtudás, csak folyékony, legalábbis elég jó. Tudod, hány külföldi ápolónő van az országban? És azt hiszed, mindegyik profin beszél? Dehogy. Sokat úgy kell kivárni, hogy kinyögje, mit is akar mondani. Ha van gyakorlata, és tud hozni referenciát, megszerzi az itteni regisztrációt, és mehet dolgozni. Időbe fog telni, de sikerülni fog. Teherautóvezetőket is sokat keresnek, másik megoldás, hogy sokszor keresnek buszsofőröket, betanitásra is, azt is lehet csinálni. Fel a fejjel! Én sem mennék vissza hozzájuk.
Vissza az elejére
Gabi11
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 17. Csütörtök, 14:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Frenki! "Regisztralom" magam a forumban, ahogy tanacsoltad. Egyebkent mintegy 2 oranyira (vonattal) lakom Londontol egy 3 gyerekes csaladnal. A haz kint van a prerin, a legkozelebbi telepulesek: Whatfield es Hadleigh. Udv, Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Következő
6 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban